Προχωρούν σε διαγωνισμό για την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό.

O διαγωνισμός για την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό αναμένεται να προκηρυχθεί το προσεχές διάστημα, με τα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού να έχει προγραμματιστεί να επιλεγούν την επόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών θα προβεί στη διαδικασία κλήρωσης για τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη που θα αποτελούν την Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου.

Ο προϋπολογισμός του έργου θα αναληφθεί από το ελληνικό Δημόσιο και σύμφωνα με παλαιότερες εκτιμήσεις αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ που θα πληρώσουν οι έλληνες φορολογούμενοι, ενώ η πράξη αυτή του ανθελληνικού καθεστώτος ταυτίζεται με επίσημη αναγνώριση και μόνιμη εγκατάσταση Ισλαμικής μειονότητος στην Αθήνα και των “θρησκευτικών της δικαιωμάτων”. Το ποσό αυτό αντί να διατεθεί για την κατασκευή τεμένους, θα μπορούσε να διατεθεί για την άμεση σύλληψη και απέλαση των όλων των ισλαμιστών εισβολέων και εποίκων που έχουν κατακλύσει ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, προτού να προλάβουν τα διάφορα κέντρα που προωθούν τον ισλαμικό εξτρεμισμό να τους οργανώσουν και να τους αξιοποιήσουν ώστε να μετατρέψουν την χώρα μας σε Σομαλία, Αφγανιστάν, Λιβύη και Συρία.