Νέο ρατσιστικό έγκλημα στο Λονδίνο από “Βρετανούς” φανατικούς Ισλαμιστές -Σαλαφιστές.

Το παραπάνω βίντεο προέρχεται από το Λονδίνο. Η είδησις έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη, στην Ελλάδα όμως παρεμένει σχεδόν άγνωστη. Και ενώ τα περιστατικά όπου Έλληνες δολοφονούνται από αλλοδαπούς μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και έχουν γίνει πλέον σχεδόν καθημερινά δεν τα βρίσκει κανείς πλέον ούτε στα “ψιλά γράμματα” των εφημερίδων, στα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως της κατεχόμενης πατρίδος μας μονοπωλούν την δημοσιότητα συνεχείς νέες κατάλληλα κατασκευασμένες “ειδήσεις” για δήθεν “ρατσιστικές επιθέσεις” εναντίων αλλοδαπών με σκοπό να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για την αποδοχή του επερχομενου “αντιρατσιστικού” νομοσχεδίου με στόχο την ποινικοποίηση κάθε μορφής αντιστάσεων στην συντελούμενη Γενοκτονία και Ολοκαύτωμα της Φυλής και του Έθνους μας.

Στο βίντεο βλέπετε “Βρετανό” “έγχρωμο” φανατικό ισλαμιστή, να έχει σφάξει με μπαλτά λευκό Βρετανό στρατιώτη , εντελώς απρόκλητα και δημόσια, σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, ενώ το αίμα του θύματος τρέχει από τα χέρια του δράστη.

Ο δράστης είναι στην πραγματικότητα Νιγηριανός, έχει όμως λάβει την Βρετανική ιθαγένεια. Με τον αντίστοιχο για την Ελλάδα νόμο για την ιθαγένεια σύντομα θα βλέπουμε και στους δρόμους των Αθηνών τέτοια “Ελληνόπουλα” “διαφορετικού θρησκεύματος και χρώματος” να κατακρεουργούν Έλληνες φωνάζοντας “Αλλαχ ου ακμπαρ” (και πιθανώς στην συνέχεια να τρώνε δημοσίως στην μέση του δρόμου και μέλη του σώματός τους ή να τους ευνουχίζουν όπως συμβαίνει στην Συρία). Αυτές είναι οι πραγματικές ρατσιστικές επιθέσεις από τις οποίες είναι άμεση ανάγκη να προστατευθούμε για να πάψουμε να θρηνούμε καθημερινά ανθρώπινες ζωές συμπατριωτών μας (και σύντομα και την ίδια την ύπαρξη του Έθνους και της Φυλής μας) και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει είναι η άμεση απέλαση όλων των τριτοκοσμικών εισβολέων που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας και ολόκληρη την Ευρώπη, πριν να μετατραπούν οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε Συρία.