“Ολόκληρη η Ελλάδα ειναι πλέον μια Μανωλάδα” δήλωσε επίσημα ο διευθυντής επιθεωρητών εργασίας του ΙΚΑ.

Το είχαμε γράψει αρκετές φορές κατά το παρελθόν και ξανά πριν από λίγες ημέρες σε σχετικό άρθρο (https://www.armahellas.com/?p=11193). Σήμερα ειπώθηκε επίσημα ως ομολογία από τα χείλη στελέχους του ίδιου του κρατικού μηχανισμού και μάλιστα από τον πλέον αρμόδιο: Από τον ίδιο τον διευθυντή της υπηρεσίας ελέγχου παράνομης εργασίας του ΙΚΑ.

«Όλη η Ελλάδα είναι μια Μανωλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου και Ασφάλισης του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΕΥΠΕΑ) Μάρκος Τούντας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το ΙΚΑ αυτήν την στιγμή το 40,5% του συνόλου των εργαζομένων σε ολόκληρη των χώρα εργάζονται δίχως σύμβαση και είναι ανασφάλιστοι ενώ το 52% των επιχειρήσεων απασχολούν ανασφάλιστο ή αδήλωτο προσωπικό!

Όμως o ελεγκτικός μηχανισμός του ΙΚΑ περιορίζεται σε μόλις 25 ελεγκτές πανελλαδικά, που υπηρετούν στα τμήματα της ΕΥΠΕΑ στην Αθήνα, τα Γιάννενα και την Θεσσαλονίκη.

Η παράνομη εργασία που προωθήθηκε με την αξιοποίηση των λαθρομεταναστών έχει πλέον γίνει καθεστώς και μάλιστα με την πλήρη κάλυψη του συνόλου των κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, είτε “φιλομεταναστευτικών” είτε “αντιμεταναστευτικών”. Δεν είναι τυχαίο πως ουδέποτε οι “εργατοπατέρες” του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε και οι διάφοροι κοινοβουλευτικοί “εθνοπατέρες”, πέραν από τις συνήθεις αόριστες αναφορές τους στο φαινόμενο, δεν έκαναν έστω και μια μόνο φορά, έστω και μια συγκεκριμένη καταγγελία ενάντια σε έστω και μια από τις επιχειρήσεις που απασχολούν παρανόμως ανασφάλιστους εργάτες δίχως σύμβαση, είτε Έλληνες είτε λαθρομετανάστες. Έχουν την δυνατότητα να κατεβάζουν δεκάδες χιλιάδες μέλη τους σε οργανωμένα μπλοκ χειροκροτητών για κομματικές πορείες και συγκεντρώσεις, όμως “δεν έχουν την δυνατότητα” να παρέμβουν έστω και για μια φορά έστω και σε μια μόνο παράνομη επιχείρηση, να την καταγγείλουν ανοιχτά στους πολίτες και στις αρχές και να απαιτήσουν από αυτές …να εφαρμοστεί ο νόμος. Αντιθέτως στελέχη όλων αυτών των κομματικών μηχανισμών σχετίζονται και συνδέονται άμεσα με τη παράνομη εργασία και την συγκάλυψη της, με πρώτους πρώτους τους “επαναστάτες” εργολάβους -στελέχη του ΚΚΕ- που διοικούν το Συνδικάτο Οικοδόμων παίρνοντας κάθε χρόνο στις εκλογές την πλήρη αυτοδυναμία, με ποσοστά που θα ζήλευε ακόμη και ο Στάλιν (συνήθως πάνω από 90%, αφού υποχρεώνουν τους ανασφάλιστους εργάτες τους , κυρίως πλέον αλλοδαπούς , να συμμετέχουν στις εκλογές του συνδικάτου και να τους ψηφίζουν υπό την απειλή της απολύσεως) . Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο από τους ανασφάλιστους εργάτες της χώρας μας είναι παράνομοι μετανάστες, υπάρχουν όμως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που για να επιβιώσουν αναγκάζονται να εργαστούν για ένα κομμάτι ψωμί στην παράνομη απασχόληση , με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες εργασίας με τους τριτοκοσμικούς συναδέλφους τους από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη άνεργοι Έλληνες που χτυπούν καθημερινά τις πόρτες τέτοιων επιχειρήσεων παρακαλώντας να δοθεί και σε αυτούς μια παράνομη θέση εργασίας με μισθούς… Μπαγκλαντές, όμως η συνήθης απάντηση που λαμβάνουν σχεδόν παντού είναι “Λυπούμαστε κύριε, στην επιχείρησή μας πολύ σπάνια προσλαμβάνουμε Έλληνες”. Έχει γίνει πλέον γνωστή και καθημερινή εμπειρία για τους Έλληνες ανέργους πως οι μόνες εθνικές και φυλετικές διακρίσεις που υπάρχουν σε αυτήν την χώρα είναι αυτές εναντίον των Ελλήνων (και η μόνη “ρατσιστική βία” επίσης, με συνεχείς καθημερινές πλέον, επιθέσεις , βιασμούς και δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς).

Η παράνομη εργασία έχει ολέθριες συνέπειες για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εργάτες που αδυνατούν να κάνουν οικογένεια, στερούνται πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας ενώ είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα περάσουν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους ως άποροι δίχως συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία σε μια χώρα που θα κατοικείται από αλλοεθνείς προερχομένους από κάθε γωνιά της Γης, ανάμεσά τους θα υπάρχουν και εκατοντάδες χιλιάδες άστεγοι Έλληνες ζητιάνοι. Αυτό είναι το μέλλον που επιφυλάσσουν για τα σημερινά νιάτα της πατρίδος μας που στην πλειοψηφία τους είναι άνεργοι ενώ οι υπόλοιποι αναγκάζονται να εργάζονται ανασφάλιστοι με μισθούς από 250 έως και 500 Ευρώ τον μήνα.

Όλοι μαζί λοιπόν οι εκφραστές της πολιτικής φαυλότητος συντελούν στην καταστροφή της πατρίδος μας και στην μετατροπή της σε κάτι ανάμεσα σε Τουρκία, Σομαλία , Πακιστάν και Αφγανιστάν. Εμφανίζονται ως “αντιρατσιστές” που “αγαπούν τους μετανάστες” ενώ προωθούν το δουλεμπόριο των μεταναστών. Εμφανίζονται ότι “αγαπούν την εργατική τάξη”, όμως μετέτρεψαν το επίπεδο ζωής των εργατών σε χειρότερο από των σκλάβων. Εμφανίζονται ότι αγαπούν τους “Έλληνες” , μα αφού πρώτα τους μετέτρεψαν σε μετανάστες στην ίδια τους την χώρα , προωθούν τώρα και το δουλεμπόριο Ελλήνων εργατών.

Η μοναδική υπαρκτή και ρεαλιστική λύση για να αποφύγει ο Έλληνας εργάτης από την εξαθλίωση και το Ελληνικό έθνος τον αφανισμό του, προϋποθέτει την πλήρη απαλλαγή μας από το ανθελληνικό τυραννικό καθεστώς της αρπαχτής , της παρανομίας και της πολιτικής φαυλότητος και την παραδειγματική τιμωρία όλων των εκφραστών του. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε όμως να συμβεί μονάχα με μια πραγματική επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων, βασισμένη στις αξίες και τα ιδανικά της Ελληνικής και ΑριοΕυρωπαϊκής παραδόσεως, που αντίθετα με τα ξενόφερτα σιωνιστικά πολιτικά δόγματα που μονοπωλούν την σημερινή πολιτική σκηνή, είναι οι μοναδικές που βάζουν την Αρετή και την Δικαιοσύνη και την Κοινότητα του Έθνους και της Φυλής πάνω από οποιοδήποτε ατομικό υλιστικό κερδοσκοπικό συμφέρον.