Εγκαίνια γραφείων του ΑΡΜΑτος στην πρωτεύουσα.

Εις πείσμα των χαλεπών καιρών και του κλιμακουμένου αφελληνισμού που κατατρύχει την πατρίδα μας, εν μέσω των «ερειπίων» μιας πρωτευούσης που έχει πια καταστεί απεχθής πολυπολιτισμική χαβούζα, σε μια εποχή οικονομικής καταρρεύσεως, κοινωνικής αποσυνθέσεως και εθνικής καταπτώσεως, το ΑΡΜΑ εντείνει τον αγώνα του για την δημιουργία νέων κυττάρων συσπειρώσεως ελευθέρων και εθνοφυλετικώς συνειδητοποιημένων μαχητών της Αιωνίου Ελλάδος, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία του στην Αθήνα.
Σε ένα θερμό αγωνιστικό κλίμα, παρουσία στελεχών, μελών, δοκίμων και φίλων του ΑΡΜΑτος, έλαβαν χώρα δύο σημαντικές ομιλίες στην πορεία ενός Αγώνος ιερού και ολοκληρωτικού.
Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο υπεύθυνος του νομού Αττικής ο οποίος επεσήμανε την αναγκαιότητα υπάρξεως, στους συγχρόνους σκοτεινούς για την πατρίδα και την φυλή μας καιρούς, κάποιας ακτίδος φωτός που δεν μπορεί παρά να προέλθει από την δυναμική μίας κοινότητος εθνοφυλετικώς προσδιορισμένης. Ακριβώς μια τέτοια κοινότητα διαμορφώνεται εδώ και χρόνια στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του εθνοκοινοτικού δεσμού «ΑΡΜΑ».
Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο ηγέτης του ΑΡΜΑτος ο οποίος κατέδειξε στην ομιλία του τα βαθύτερα αίτια της λεγομένης «κρίσεως», σε συνάρτηση με την βαθύτατη παρακμή της συγχρόνου Ελλάδος, επισημαίνοντας την σχέση της σημερινής παρατηρουμένης γενικής καταβαραθρώσεως με την επανάσταση του 1821 – η οποία με τρόπο επονείδιστο προδόθηκε από τον κοινοβουλευτικό πολιτικαντισμό. Ανέπτυξε επίσης τον πραγματικό χαρακτήρα και τις βασικές αρχές και κατευθύνσεις του εσωτερικού και εξωτερικού αγώνος που έχει αναλάβει το ΑΡΜΑ με στόχο την διάπλαση και την εκπαίδευση στελεχών που θα είναι εις θέσιν να γεννήσουν και να σηκώσουν στους ώμους τους ένα νέο Αύριο για την πατρίδα και τον λαό μας! Το κεντρικό μήνυμα του Αρχηγού ήταν σαφές: η φυλή μας χρειάζεται πάνω απ’ όλα αφυπνισμένους αγωνιστάς, χρειάζεται άνδρες και γυναίκες οι οποίοι κατακτώντας την αληθή έννοια της εσωτερικής Ελευθερίας θα είναι πρόθυμοι να θυσιάζουν κάθε μικρότητα και συμβιβασμό, δίνοντας με σθένος και αποφασιστικότητα καθημερινές μάχες, διατηρώντας πάντοτε ως κεντρικό άξονα τα αιώνια αρχέτυπα της αρίας-ελληνικής πατρογονικής κληρονομιάς, πολεμώντας με συνέπεια σε κάθε επίπεδο τις δυνάμεις του χάους και της αποσυνθέσεως.
Μετά το πέρας της ομιλίας εδόθη η δυνατότης συζητήσεως με τους παρισταμένους συναγωνιστάς. Τέλος, έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων και ενεργειών που προγραμματίζει το ΑΡΜΑ στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών κατά το επόμενο διάστημα.

Προσεχώς θα αναρτηθή στην παρούσα ιστοσελίδα αρχείο ήχου με αποσπάσματα της εκδηλώσεως.