ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΕΣΜΟΥ «ΑΡΜΑ»!

Ο Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως «Ἅρμα» ιδρύθηκε τυπικώς τον Δεκέμβριο του 2003 υπό του Στεφάνου Γκέκα – που παραμένει ο ηγήτωρ της πολιτικής οργανώσεως-Κοινότητός μας. Στο ιδρυτικό συνέδριο που έλαβε χώρα κατά το Μεγάλο Ηλιοστάσιο στις επιβλητικές πλαγιές του ιερού όρους των Ελλήνων, του Ολύμπου, ήσαν παρόντες πολλοί ένθερμοι εθνικοσοσιαλισταί όχι μόνον από την χώρα μας αλλά και από το εξωτερικό, για να θέσουν τα θεμέλια ενός μοναδικού εγχειρήματος στην μεταπολεμική ιστορία, της δημιουργίας της πρώτης αληθινής εθνικοσοσιαλιστικής Κοινότητος της χώρας μας, αλλά και προτύπου ευρύτερα, με σκοπό την συγκέντρωση των εν Ελλάδι συνειδητοποιημένων Αρίων στις τάξεις μίας ζωντανής και ιεραρχημένης ομάδος, εντός της οποίας οι φορείς της βιολογικής ταυτότητος, της πνευματικότητος και των ιδεωδών της Λευκής-Αρίας φυλής βρίσκουν καταφύγιο και εύφορο έδαφος για  την ανασύνταξη, την ανάταξη και την αυτοπραγμάτωσή τους, εν καιρώ μακριά από τις εστίες της παντοειδούς μολύνσεως, αταξίας και αποσυνθέσεως, αρυόμενοι κι εμπνεόμενοι εκ των αστειρεύτων και αιωνίων Ιδεών της φυλής μας, εκ του ηγέτου και εξ αλλήλων.Ο χρόνος ισχυροποίησε τις σχέσεις των μελών μας, ανεβάθμισε και μέστωσε σε ανδρείες μονάδες τα πρώτα άγουρα δόκιμα μέλη – και οι φιλίες τους ωρίμασαν σε αδερφική συντροφικότητα. Η αυστηρή τήρηση της ιεραρχίας και της αξιοκρατίας σε συνδυασμό με την εισαγωγή ουσιαστικών κριτηρίων ποιότητος μετουσίωσαν την ομάδα μας σε ζωντανή, οργανική Κοινότητα όπου ο καθένας κατέχει την θέση που αρμόζει στην φύση και στον χαρακτήρα του, εις επίρρωσιν της αρχικής ιδρυτικής θέσεως ότι τα οργανικά πλαίσια δεν τίθενται και πληρούνται φορμαλιστικώς/γραφειοκρατικώς διά διαταγμάτων αλλά σπέρνονται, ανδρώνονται, αναγνωρίζονται και φυσικώς καταλαμβάνουν την αληθώς δέουσα θέσιν τους…

Το κρυστάλλινο ιδεακό υπόβαθρο που εξ αρχής υιοθετήσαμε και η αναγωγή του σε αληθινή και πηγαία βιωματική πραγματικότητα προήγαγε καταλυτικώς την ανέλιξη των μελών μας, απέτρεψε την υπονόμευση της ενότητός μας από τις όποιες σποραδικές ατομικές αστοχίες άνευ κραδασμών και, σε συνδυασμό με την άσκηση, την μελέτη και την δράση, έθεσε τις βάσεις για την ουσιαστική αφύπνιση και την πρώτη διάπλαση του Νέου Τύπου Ανθρώπου, που αποτελεί πρωτίστη επιδίωξή μας. Ο αγών και η εργασία μας δεν έχουν προκαθωρισμένο χρονικό όριο και δεν παύουν με την επίτευξη ωρισμένων στόχων αλλά επεκτείνονται, φυσικώς μεν εις την ζωή της Κοινότητος, πνευματικώς δε εις την υπερβατική συνείδηση ενός εκάστου εξ ημών.

Προς τιμήν της δεκάτης επετείου ιδρύσεως του Άρματος δημιουργήσαμε ένα νέο ιστολόγιο, που αποτελεί το στίγμα της ιδικής μας παρουσίας εντός του ψηφιακού κόσμου, μηδαμώς εν τούτοις παραγνωρίζοντες ότι οι ιδιαιτερότητες, οι περιορισμοί και ο αποσπασματικός χαρακτήρ του μέσου αυτού επικοινωνίας των ιδεών μας μόνον μέσω της φυσικής γνωριμίας και της κατ’ ιδίαν επαφής με τα μέλη της Κοινότητός μας δύναται να αναπληρωθεί.

Η δομή του ιστοσελίδος είναι απέριττη, ουσιώδης και λειτουργική. Στον κεντρικό λογότυπο-προμετωπίδα δεσπόζει  επιβλητική η χιονισμένη κορυφογραμμή Μύτικας (στο βάθος αριστερά)-«Στεφάνι» (στο προσκήνιο) του Ολύμπου, η τελευταία γνωστή και ως «θρόνος του Διός», από όπου ο Πατήρ Θεών και Ανθρώπων επιτηρεί τον εκδεδηλωμένο κόσμο. Ο θρόνος του Διός αποτελεί την επίγεια βάση του κοσμικού Πατρός, πηγή και οχυρό της Αριο-ελληνικής πνευματικότητος, αιώνιο σύμβολο της θείας πνευματικής φυλής. Αριστερά βρίσκεται το σύμβολο του συνδέσμου μας, η ρούνα του Άρματος, την οποία πρέπει να οραματίζεται κανείς τρισδιάστατη με τον περιμετρικό δακτύλιο, το αενάως κινούμενο γίγνεσθαι, την ασταμάτητη ροή της εκδεδηλωμένης δημιουργίας να διαπερνάται καθέτως από την ανωτρόπο ρούνα του Τυρ, τον αμετάβλητο και Γην και Ουρανό συνδέοντα Κοσμικό Άξονα/κίονα/Ιρμινσούλ, όπως η Στήλη του Άτλαντος και το Κοσμικό Δένδρο, που κατατρώγουν μεν οι ποικίλοι Καλικάντζαροι αλλά περιοδικώς διασκορπίζουν οι αείποτε επιστρέφοντες πολεμισταί και προασπισταί του Φωτός ·  Άξονα που υποδεικνύει το Εν, οπόθεν εκπηγάζει και πέριξ του οποίου περιστρέφεται ο κόσμος των φαινομένων. Στην δεξιάν άκρη του λογοτύπου βλέπουμε ένα μαρμάρινο σύμπλεγμα αγαλμάτων του Ήρωος επιτιθεμένου κατά των εχθρών, τη βοηθεία της Παλλάδος Αθηνάς. Το άγαλμα εφιλοτεχνήθη υπό του Gustav Bläser το 1854, βρίσκεται δε σήμερον επί της «ανακτορικής γεφύρας» (Schloßbrücke) στο κεντρικό Βερολίνο, αποτελώντας μέρος ενός συνόλου οκτώ μαρμαρίνων συμπλεγμάτων που απαθανατίζουν τον βίο του Ήρωος από την παιδική ηλικία ώς τον θάνατο, όλα τεχνουργημένα μεταξύ 1845 και 1857. Στο πρώτο σύμπλεγμα η θεά Νίκη διδάσκει στον νεαρό ευγενή την ιστορία των Ηρώων (1), κατόπιν η Παλλάς Αθηνά του διδάσκει την τέχνη του πολέμου, εμφαινομένου στην μορφή του ακοντισμού (2) και του χαρίζει τα όπλα για την πρώτη του μάχη (3), όπου στεφανωμένο τον οδηγεί η θεά Νίκη (4). Η Νίκη περιθάλπει και το πρώτο του τραύμα (5) και η Παλλάς οδηγεί τον έμπειρο πια Ήρωα στο πολεμικό πεδίο (6), υψώνοντας την αιγίδα της για να τον προστατεύσει (7). Η μοίρα, όμως, του Ήρωος είναι προδιαγεγραμμένη και η θεά Ίρις τον μεταφέρει ψυχή τε και σώματι στον Όλυμπο προς τελικήν αποθέωση.

Εξαιρετικό δείγμα νεοκλασσικής γλυπτικής, υπό του ελληνολατρικού Γερμανικού πνεύματος αναζωογονημένης!

Κάτω από τον κεντρικό λογότυπο ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ έξ κατηγοριών, των αντιστοίχων υποενοτήτων τους και της φόρμας επικοινωνίας.

Η πρώτη κατηγορία υπό τίτλον «Η Ταυτότης μας» περιέχει την διακήρυξη των Πολιτικών Αρχών του Συνδέσμου μας, εξαιρετκά πυκνού, ακεραίου και βαθέος κειμένου, που ο Στέφανος Γκέκας συνέταξε κατά την ίδρυση του Άρματος και που χρήζει ενδελεχούς μελέτης, λεπτομερούς εμβαθύνσεως και προσοχής. Παρέχεται, επίσης, η δυνατότης αποθηκεύσεώς της και σε εκτυπώσιμη μορφή αρχείου PDF. Στην ίδια κατηγορία περιέχεται μία σειρά κειμένων και καταγεγραμμένων ομιλιών του ιδρυτικού Συνεδρίου, με ουσιαστικό ιδεολογικό περιεχόμενο, διά των οποίων δύναται ο αναγνώστης να σχηματίσει μία σαφή πρώτη εικόνα των αρχών και των στόχων του Συνδέσμου μας, στο μέτρο βεβαίως και τον βαθμό που ο γραπτός λόγος αντικειμενικά το επιτρέπει. Τέλος, στο νέο ιστολόγιο θα παρουσιάζεται κάποια επιλογή εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κάθε είδους.

Η δεύτερη κατηγορία με τίτλο «Οιακισμοί» αποτελεί την επίσημη στήλη του αρχηγού του Άρματος, όπου αναρτάται όχι μόνον η περιοδική αρθρογραφία υπό τον ομώνυμο τίτλο αλλά και διάφορα κείμενα και συνεντεύξεις του Στεφάνου Γκέκα.

Στην επόμενη κατηγορία με τίτλο «Ιδεολογικά Κείμενα» αποθηκεύονται εργασίες που αφορούν τα βαθύτερα θεμέλια της κοσμοθεωρίας μας και τα σημαντικότερα ιδεολογικά θέματα φιλοσοφικού, μεταφυσικού και φυλετικού περιεχομένου.  Κατηγορία υψίστης σημασίας, όπου αποτυπώνεται το ιδεολογικό στίγμα του συνδέσμου μας.

Στην  κατηγορία «Αρθρογραφία» περιλαμβάνονται άρθρα που αφορούν την τρέχουσα πολιτική, την οικονομία, την οικολογία, την ιστορία και την γεωπολιτική. Επιλέγοντας κανείς με το ποντίκι την γενική κατηγορία «Αρθρογραφία» δίχως να επιλέξει υποκατηγορία, μπορεί να δει όλα τα άρθρα των υποκατηγοριών της μαζί και με αυτά που δεν ανήκουν θεματικά σε κάποια από τις συγκεκριμένες υποκατηγορίες αλλά αποτελούν γενικότερη αρθογραφία, μια λειτουργία που έχει σκοπό την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση υπό του αναγνώστου. Ακολουθεί η κατηγορία «Ειδησεογραφία» όπου ευρίσκονται ευκρινώς ταξινομημένες κατά διακριτές υποενοτητες, ειδήσεις και άρθρα που αφορούν στην τρέχουσα επικαιρότητα, η οποία εν μέρει και σταχυολογικώς κατατίθεται και σχολιάζεται τακτικώς υπό παραγόντων της ιστοσελίδος μας. Τα πιο πρόσφατα εξ αυτών θα είναι προσβάσιμα και στην αριστερή στήλη της ιστοσελίδος, στην κατηγορία «Ἐπικαιρότης». Ακολουθεί το ξενόγλωσσο τμήμα της ιστοσελίδος με χαιρετισμούς, ιδεολογικά και άλλα κείμενα στη αγγλική, γερμανική και ρωσική γλώσσα – μελλοντικώς και άλλες.

Στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδος βρίσκει κανείς μία σειρά καλαισθήτων λογοτύπων που αντιπροσωπεύουν τα έντυπα και τα όμορα του Άρματος ιστολόγια. Στο πρώτο ο αναγνώστης μπορεί να βρεί την παρουσίαση όλων των τετραδίων εθνοκοινοτικού προβληματισμού «Αρμός» που εκδίδει η κοινότητά μας, ενώ μπορεί, επίσης, να τα διαβάσει υπό μορφήν αρχείου PDF πλην των τριών τελευταίων. Ακολουθεί ο λογότυπος της φιλοσοφικής και πολιτικής επιθεωρήσεως «Βορεινός Οίαξ», εντύπου εκδόσεως, μέρος της εισαγωγής αυτού αλλά και πίναξ περιεχομένων.

Από κάτω βρίσκει κανείς τους λογοτύπους των τεσσάρων ομόρων του Άρματος ιστολογίων, που διαχειρίζονται αποκλειστικώς μέλη της Κοινότητός μας και αφορούν εις ευρύτερη θεματολογία ποικίλου ενδιαφέροντος. Από το ιστολόγιο «Αγχιβασίην» καταθέτουμε το εισαγωγικό σημείωμα, που χαρακτηριστικά υπαινίσσεται και το περιεχόμενό του:

«Τετράδιο σκέψεων και προσεγγίσεων των βασικών Αρχών Κοσμικής και Θεϊκής Αλήθειας μέσω της Αυθεντικής Ελληνικής και Αρίας Κοσμοαντιλήψεως, Εσωτερικότητος και Πνευματικότητος. Συμβολή σε μια Αληθινή Επανάσταση βασισμένη στην Επανελλήνιση των Ελλήνων και στην επαναφορά του Ελληνικού και Αρίου Πνεύματος στον κοινωνικό βίο της Ελλάδος και της Ευρώπης

Ακολουθεί το εξαιρετικά καλαίσθητο ιστολόγιο «Φυσιογνωσία», που ασχολείται με θέματα οικολογίας, διατροφής, βιολογικών καλλιεργειών, παρασκευής τροφίμων, υγείας καθώς και με θέματα λαογραφίας, ελληνικών και αρίων παραδόσεων και εθίμων. Εντός του δημοσιεύονται το καθιερωμένο πια μηνιαίο «Δελτίο Οικολογικών και Περιβαλλοντικών Εκδηλώσεων», το εποχιακό «Φρεσκολόγιο», «Φυτολόγιο» και «Βοτανολόγιο» και παρουσιάζεται ο κύκλος βιολογικών προϊόντων «Θαλλώ», που παρασκευάζονται από αγνά, εποχιακά, βιολογικά υλικά τα οποία συνέλεξαν μέλη του γυναικείου τμήματος του «Άρματος» και διατίθενται σε όλους τους ενδιαφερομένους έναντι συμβολικού οικονομικού αντιτίμου.

Ο τελευταίος λογότυπος συνδέει τον αναγνώστη με το ιστολόγιο «Ode to the Sun», που ασχολείται με θέματα, ελληνικής και μη, αρίας μουσικής, τέχνης, αρχαιολογίας και λαογραφίας, όπου ο αναγνώστης μπορεί να βρεί, μεταξύ άλλων, ένα πλούσιο μουσικό αρχείο διαφόρων ιστορικών περιόδων, το μηνιαίο «Δελτίο Μουσικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων», βιβλιοπαρουσιάσεις και βιογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων, όλα συνδυασμένα με πανέμορφες και δυσεύρετες καλλιτεχνικές απεικονίσεις εξαιρετικού κάλλους.

Την στήλη των εντύπων και των ομόρων ιστολογίων ακολουθεί ο τομέας των εμβατηρίων του Άρματος, όπου αναρτώνται οι στίχοι όλων των κλασικών πια εμβατηρίων του Συνδέσμου μας. Τέλος ακολουθεί ο τομέας των συνδέσμων ιστοσελίδων που θεωρούμε σημαντικές και προτείνουμε στους αναγνώστες. Πρόκειται για ιστοσελίδες φιλίων εθνοσοσιαλιστικών οργανώσεων, προσωπικοτήτων καθώς και ιστοσελίδες με εξειδικευμένα θέματα και αφθονία αρχειακού, ιδεολογικού και συναφούς ψηφιακού υλικού.

Ο ψηφιακός κόσμος είναι τεχνητός, εικονικός, αποσπασματικός και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδώσει το ζωντανό πνεύμα της Κοινότητος του Άρματος. Εντός του, όμως, δύναται να αντικατοπτρισθεί ικανοποιητικώς ένα σημαντικό αποτύπωμα της πνευματικότητος, του ιδεολογικού προσανατολισμού, της κοσμοθεάσεως και της βιοθεωρίας του Συνδέσμου μας. Μία αντιπροσωπευτική εικόνα της δομής, της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων μας, ικανή να λειτουργήσει ως φωτεινός φάρος εντός του πολυεπιπέδου και ισοπεδωτικού κατακλύζοντος σκότους και να οδηγήσει προς εμάς όσους θέλουν κι εξακολουθούν να στέκουν όρθιοι εν μέσῳ ερειπίων.

Καλή περιήγηση!