Κρατικό πιστοποιητικό “αντιφασισμού” θα χορηγεί το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών!


Ίσως θα είναι η πρώτη φορά που οι γνωστές “αντιφασιστικές” συμμορίες που έχουν γίνει καθεστώς στα πανεπιστήμια, δηλαδή τα γνωστά άεργα πλουσιόπαιδα – “αιώνιοι φοιτητές” με τα χρήματα που ο μπαμπάς κερδίζει από την φοροδιαφυγή, την ανάληψη υπερτιμημένων δημοσίων έργων και την απασχόληση παρανόμων λαθρομεταναστών, θα προσέλθουν στις πανεπιστημιακές διαλέξεις και μάλιστα θα μελετήσουν τα μαθήματά τους με ιδιαίτερο ζήλο!Όπως διαβάζουμε στην σχετική είδηση που αναδημοσιεύεται σε πλήθος εφημερίδων:

«Το Πανεπιστήμιο των Πολιτών» είναι ένας νέος θεσμός που εγκαινιάζει το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και θα προσφέρει σειρά ανοικτών διαλέξεων. Τα κυριότερα θέματα που θα αναπτύσσονται σ’ αυτές τις διαλέξεις είναι: Οικονομία, Υγεία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Φασισμός. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε κύκλους διαλέξεων που θα παραδίδονται στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου στα Προπύλαια (αμφιθέατρο Άλκη Αργυριάδη). Η συνεργασία του Πανεπιστημίου με την Περιφέρεια Αττικής χαρακτηρίστηκε ευτυχής συγκυρία από τον πρύτανη του Ιδρύματος, Θεοδόση Πελεγρίνη, αλλά και τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα. «Εκείνο που χρειαζόταν ήταν ένα πρόγραμμα ώστε οι πολίτες να μπορέσουν να ακούσουν από πρώτο χέρι τα θέματα που τους εδιανφέρουν χωρίς φιλτράρισμα από άλλα κέντρα», τόνισε ο Γ. Σγουρός. Από την πλευρά του, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών επισήμανε ότι ιδιαίτερα την περίοδο της κρίσης το πανεπιστήμιο πρέπει να είναι ενεργό, να ανοιχτεί στην κοινωνία και να δώσει τη δυνατότητα στο ευρύτερο κοινό να έρθει σε επαφή με την επιστημονική γνώση με τρόπο εύληπτο και κατανοητό. Όσοι πολίτες παρακολουθήσουν τις διαλέξεις αυτές θα λάβουν και ειδικό πιστοποιητικό, ενώ το πρόγραμμα θα μεταδίδεται και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στην παρακολούθηση των διαλέξεων που θα αρχίσουν 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν ύστερα από 6 μήνες.

“Επιστημονικός” “αντιφασισμός” λοιπόν και μάλιστα με κρατικό πιστοποιητικό!

Και όπως διαπιστώνει κανείς τα θέματα των διαλέξεων ( Οικονομία, Υγεία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Φασισμός) δεν επιλέχθηκαν καθόλου τυχαία.
Σχετίζονται πλήρως με την παρούσα κατάσταση εξαθλιώσεως που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες και με την προσπάθεια να αποπροσανατολισμού ώστε να αποτραπεί η αναζήτηση διεξόδου από αυτήν. Πόσο “έγκυρη” και “επιστημονική” “γνώση” θα μπορούσε ποτέ να είναι μια άποψη που υπογράφει ο Περιφερειάρχης Αττικής πάνω στα θέματα αυτά;

-Σχετικά με την οικονομία, φυσικά και στις διαλέξεις δεν πρόκειται να διδαχθούν για το εικονικό χρήμα που δανείζουν οι τράπεζες στα κράτη με τις υπογραφές των φαύλων πολιτικών , με υψηλότατα τοκογλυφικά επιτόκια. Δεν θα διδαχθούν ότι το χρέος αυτό αυξάνεται εκθετικά, και η συμμορία κερδοσκόπων και τοκογλύφων που κυβερνούν την Ευρώπη βλέπει συνεχώς τους τραπεζικούς λογαριασμούς της να αυξάνονται δίχως να παράγει απολύτως τίποτε, απλώς και μόνο εισπράττοντας τους τόκους που αποσπούν συνεχώς οι πολιτικοί από τον μόχθο και τον ιδρώτα των λαών που υποφέρουν.

-Σχετικά με την υγεία, δεν θα διδαχθούν τίποτε για τους εκατοντάδες χιλιάδες νέους Έλληνες που καθώς τους υποχρέωσαν να εργάζονται ανασφάλιστοι δεν έχουν καμιά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς τα δημόσια νοσοκομεία ζητούν από τους ανασφάλιστους Έλληνες 350 Ευρώ για κάθε ημέρα νοσηλείας σε παθολογική κλινική και 1350 Ευρώ για μια καισαρική τομή. Δεν θα αναφερθεί τίποτε για την εργαζόμενη αλλά ανασφάλιστη μητέρα που γέννησε και δεν της έδιναν το παιδί της σε Δημόσιο Νοσοκομείο επειδή δεν είχε να πληρώσει! Και όλα αυτά ενώ οι αθίγγανοι καθώς είναι όλοι ασφαλισμένοι στην πρόνοια αλλά και όλοι οι λαθρομετανάστες νοσηλεύονται δωρεάν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Και δεν θα πουν τίποτε για τα εκατομμύρια ασφαλισμένων Ελλήνων που βρίσκουν τις πόρτες των δημοσίων νοσοκομείων κλειστές, καθώς για να κάνουν ένα χειρουργείο άμεσης ανάγκης τους βάζουν σε ουρές αναμονής πέντε μηνών ενώ εάν δεν χειρουργηθούν μέσα σε 10 μέρες θα έχουν πεθάνει , και δεν θα πουν τίποτε για τα 1000 ευρώ που στοιχίζει το “φακελάκι” που απαιτούν ανοιχτά οι γιατροί σε ΟΛΑ σχεδόν τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας για να παρακάμψουν τις ουρές αναμονής. Ούτε θα πουν τίποτε για το ότι η κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου διπλασίασε φέτος την εισφορά των ασφαλισμένων στις ιδιωτικές κλινικές, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και του ΟΓΑ που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το “φακελάκι” για να γίνουν δεκτοί στα δημόσια νοσοκομεία, ούτε και τις τεράστιες πλέον εισφορές στις ιδιωτικές κλινικές, να είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν αβοήθητοι δίχως καμιά απολύτως πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

-Σχετικά με την “Ευρωπαϊκή Ένωση” δεν θα διδαχθούν ότι στην πραγματικότητα δεν αποτελεί παρά μια συμφωνία μεταξύ κάθε είδους κερδοσκόπων που με την συνεργασία και συνενοχή των πολιτικών θέσπισαν υπερκρατικά όργανα και συμφωνίες με μοναδικό σκοπο να μεγιστοποιήσουν τα ανήθικα κέρδη τους και να ενισχύσουν την πλασματική οικονομία σε βάρος της πραγματικής οικονομίας και των λαών της Ευρώπης. Δεν θα διδαχθούν ότι Ευρώπη δεν σημαίνει μονάχα μια κοινή γεωγραφική επικράτεια αλλά σημαίνει κοινή φυλετική καταγωγή (κοινό αίμα) , κοινή παράδοση και πολιτισμός. Και δεν θα διδαχθούν ότι ο μεγαλύτερος σύγχρονος Ηγέτης που οραματίστηκε μια πραγματική Ευρωπαϊκή Ένωση, (με την αυθεντική σημασία της λέξεως “Ευρωπαϊκή”) αλλά και θυσίασε την ζωή του μαχόμενος για να την πραγματοποιήσει δεν ήταν άλλος από τον Αδόλφο Χίτλερ. Αντιθέτως η εγκληματική μαφία που κατέχει σήμερα την Ευρώπη εμφανιζόμενη υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο “Ευρωπαϊκή Ένωση” είναι καθαρά αντιευρωπαϊκή καθώς εκτός από την οικονομική καταστροφή και εξαθλίωση της Ευρώπης προωθεί και την εξαφάνιση της φυλετικής και πολιτιστικής της ταυτότητος μέσα από την λαθρομετανάστευση και την “πολυπολιτισμικότητα”. Εάν η Ευρώπη δεν πολεμήσει και δεν καταφέρει να απαλλαγεί από αυτήν την εγκληματική μαφία, σύντομα θα είναι πλέον πολύ αργά καθώς θα έχει εξαφανιστεί και μετατραπεί σε μια “πολυπολιτισμική” κόλαση μεταξύ Σομαλίας, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τουρκίας και φυλετικών γκέτο εγκληματικότητος των Η.Π.Α.΄Η ίδια ακριβώς εγκληματική Σιωνιστική μαφία είναι που ξεκίνησε τον Β Παγκόσμιο πόλεμο προσπαθώντας να καταλάβει ολόκληρη την Ευρώπη ξεκινώντας με την απρόκλητη στρατιωτική επίθεση εναντίον της Γερμανίας και οι λαοί της Ευρώπης πολέμησαν για να ελευθερωθούν (στα Waffen SS συμμετείχαν δυνάμεις από σχεδόν κάθε Ευρωπαϊκή χώρα). Δυστυχώς η Ευρώπη ηττήθηκε τότε με την πτώση του Βερολίνου. Όμως οι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Θα έρθει ξανά εκείνη η Hμέρα, που θα λάβει σάρκα και οστά ο προφητικός όσο και έσχατος εκείνος λόγος του Γιόζεφ Γκαίμπελς: ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

-Σχετικά με την έννοια του “φασισμού” είναι βέβαιο ότι δεν θα καταφέρουν να βρουν ούτε ένα αληθινό επιχείρημα για να εξηγήσουν γιατί η ιδέα του να διοικείται ένα κράτος από μια γραφειοκρατική “μπολσεβίκικη” ή από μια πλουτοκρατική “φιλελεύθερη” παρασιτική ολιγαρχία χαρακτηρίζεται κάτι “επιθυμητό” και “ευχάριστο” ενώ η άποψη ότι ο κρατικός μηχανισμός θα πρέπει να στελεχώνεται από τους ικανούς και άξιους , να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του συνόλου του λαού και να έχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτόν όλες οι παραγωγικές τάξεις που – αντί να “πολεμούν μεταξύ τους” για συντεχνιακά υλιστικά συμφέροντα με την “πάλη των τάξεων” – να συνεργάζονται για το καλό του έθνους καταργώντας κάθε “ταξική” εκμετάλλευση και “ταξική” σύγκρουση, αποτελεί το μεγαλύτερο δυνατό “κακό” που θα μπορούσε να συμβεί στην πολιτική του 21ου αιώνος!

Πάντως όσον αφορά τα άεργα πλουσιόπαιδα έχουν κάθε λόγο να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα , εφόσον επιθυμούν να αποφύγουν τον “κίνδυνο” να αναπτυχθούν περισσότερο οι κοινωνικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να τους αναγκάσουν να …εργαστούν. Και το δίπλωμα που θα λάβουν μπορεί να τους φανεί χρήσιμο στο μέλλον εάν ποτέ χρειαστούν να …προσληφθούν και να χρηματοδοτηθούν για να στελεχώσουν πιθανές “πορτοκαλί” “επαναστάσεις”.

Σε ότι όμως αφορά οποιονδήποτε εργαζόμενο θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα (πολύ αμφιβάλλουμε εάν θα βρεθεί έστω και ένας τέτοιος) το δίπλωμα που θα λάβει το μόνο που θα μπορούσε να πιστοποιήσει είναι το να μετατρέψει (ίσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα) σε κυριολεκτική πραγματικότητα μια φράση που μέχρι τώρα λέγονταν μονάχα μεταφορικά: “Αυτός είναι μεγάλο Κορόιδο και μάλιστα Κορόιδο με δίπλωμα”!