Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 56χρονου στην Ιεράπετρα από Πακιστανό. Την ίδια στιγμή η Σιωνιστική κυβέρνησις των ΗΠΑ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για “ρατσιστικές επιθέσεις” από …Έλληνες!.

Νέα αποτρόπαια δολοφονία 56χρονου Έλληνα στην Ιεράπετρα Κρήτης, από 26χρονο Πακιστανό. Ο Πακιστανός είχε εισέλθει στην αυλή του 56χρονου ενώ αυτός απουσίαζε. Μόλις ο 56χρονος επέστρεψε, ο Πακιστανός του επιτέθηκε και τον έριξε στο έδαφος. Στην συνέχεια με μια μεγάλη πέτρα που βρήκε στην αυλή του σπιτιού ξεκίνησε να τον χτυπάει στο πρόσωπο, διαλύοντας του το κρανίο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο έδαφος υπήρχαν τριγύρω διάσπαρτα τα σπασμένα δόντια του 56χρονου. Κατόπιν και καθώς ο Πακιστανός διαπίστωσε ότι το θύμα ακόμη δεν έχει πεθάνει αποφάσισε να τον αποτελειώσει παίρνοντας μια σακούλα με την οποία και του τύλιξε το κεφάλι μέχρι να πεθάνει από ασφυξία.

Ο Πακιστανός συνελήφθη.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν καθημερινά, οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία προς τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα “να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι μπορεί να δεχθούν ρατσιστικές επιθέσεις από τους Έλληνες!”.

Η Σιωνιστική κυβέρνησις των ΗΠΑ θα όφειλε λοιπόν να προειδοποιήσει τους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι ανά πάσα στιγμή, είτε περπατώντας στον δρόμο είτε ακόμη και μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, κινδυνεύουν να δολοφονηθούν είτε να πέσουν θύματα βιασμού και ληστείας από τα εκατομμύρια τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας. Διότι δεν υπήρξε ποτέ κανένας τουρίστας που να έχει δεχθεί “ρατσιστική επίθεση” από Έλληνα. Αντιθέτως κάθε χρόνο υπάρχουν δεκάδες περιστατικά στα οποία τουρίστες που έχουν επισκεφθεί την χώρα μας δολοφονούνται και βιάζονται από λαθρομετανάστες, ενώ τα περιστατικά ληστειών και κλοπών είναι χιλιάδες!