Οι Πακιστανοί ίδρυσαν την δική τους αστυνομία που εφαρμόζει την Σαρία. Όχι στο Ισλαμαμπάντ αλλά…στην Ελλάδα!

Στα παραπάνω βίντεο βλέπετε Πακιστανούς να να ανακρίνουν , να τιμωρούν και να συλλαμβάνουν Πακιστανούς, εφαρμόζοντας τους νόμους της Σαρία! Και όλα αυτά δεν συμβαίνουν στο Ισλαμαμπάντ αλλά στην Ελλάδα!

Οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν έκαναν απαγωγές …Πακιστανών και ζητούσαν λύτρα. Οι υπόλοιποι …Πακιστανοί σκέφθηκαν φαίνεται (και με το δίκιο τους), ότι εάν τους καταγγείλουν στην Ελληνική αστυνομία και τελικά τους συλλάβει, οι νόμοι του Καστανίδη θα τους άφηναν ελεύθερους μετά από περίπου τρεις μήνες, ενώ η “τιμωρία” τους θα ήταν απλώς η τρίμηνη παροχή δωρεάν διατροφής και διαμονής με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τους Έλληνες πολίτες και στην συνέχεια θα έμεναν ελεύθεροι να συνεχίσουν το έργο τους, (όπως πάντα) δίχως να έμπαινε κανείς ούτε καν στην διαδικασία να τους απελάσει.

Καθώς λοιπόν γνωρίζουν πολύ καλά ότι κράτος και νόμοι που να τιμωρούν την εγκληματικότητα δεν υπάρχουν πια σε αυτόν τον τόπο, ο μόνος τρόπος να τιμωρήσουν τους συμπατριώτες τους ήταν να …τα δημιουργήσουν οι ίδιοι!

Τα συγκεκριμένα βίντεο είναι απολύτως ενδεικτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας.

Τριτοκοσμικοί από κάθε δυνατό σημείο της γης έχουν εγκατασταθεί παράνομα στην Ελλάδα , έχουν ιδρύσει τις δικές τους οργανωμένες κοινότητες και λειτουργούν ως κράτος εν κράτει: Όποιος θέλει μπορεί να ιδρύει την δική του αστυνομία, να εφαρμόζει τους δικούς του νόμους και τις δικές του τιμωρίες και σε λίγο καιρό ίσως να αποφασίσουν με την συνεργασία και των φίλων τους “αντιρατσιστών” να … συγκροτήσουν και την δική τους “επαναστατική” κυβέρνηση ώστε η Σαρία να μην εφαρμόζεται πια μονάχα στις δικές τους κοινότητες, αλλά να γίνει και επίσημος νόμος σε ολόκληρη την χώρα.

Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει μια ολόκληρη σειρά από τέτοια βίντεο. Όπως μπορεί κανείς να δει στα βίντεο οι συλλήψεις γίνονται μονάχα για αδικήματα που τελούνται σε βάρος Πακιστανών. Δεν έχουν τιμωρήσει ούτε έναν ομοεθνή τους για αδικήματα και εγκλήματα εναντίον των “απίστων” Ελλήνων.