Άφησαν ελεύθερο τον Πακιστανό βιαστή! Δύο ακόμη λαθρομετανάστες συνελήφθησαν για κλοπές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κέρκυρα.

Δύο ημέρες μόλις μετά την σύλληψή του (η σχετική είδησις στο https://www.armahellas.com/?p=6621), άφησαν ελεύθερο τον Πακιστανό βιαστή που κινούνταν στις περιοχές των Μαλίων και της Χερσονήσου στο νομό Ηρακλείου Κρήτης υπό τον όρο να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι και την εκδίκαση της υποθέσεώς του!

Δύο ακόμη αλλοδαποί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κλοπές σε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας. Στο αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρονικών συσκευών και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των δύο αλλοδαπών θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Οι λαθρομετανάστες και η ανοχή τους ανθελληνικού κράτους στα εγκλήματά τους, συντελούν στην διεθνή δυσφήμιση για την χώρα μας και αποτελούν τεράστιο πλήγμα για τον Ελληνικό Τουρισμό.