Γνωριμία με “πολιτισμούς” λαών που εποικίζουν την πατρίδα μας: 40χρονος Αφγανός παιδόφιλος παντρεύτηκε 11χρονο κορίτσι , δίχως το κορίτσι να συμφωνεί. Άλλος Αφγανός μαχαιρώνει καθημερινά την …12χρονη σύζυγό του.


Πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή τους στο Αφγανιστάν, ένας 40χρονος φωτογραφίζεται με το 11χρονο κορίτσι (παιδί ακόμα) που πρόκειται να παντρευτεί.

Το κορίτσι λέει στη φωτογράφο ότι λυπάται που παντρεύεται διότι έλπιζε να γίνει δασκάλα και το αγαπημένο της μάθημα ήταν η τοπική γλώσσα, αλλά αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει προκειμένου να νυμφευθεί τον 40χρονο.

Τις φωτογραφίες παρουσίασε στην εκπομπή της στο CNN η γνωστή δημοσιογράφος Κριστιάν Αμανπούρ.

Στο παρακάτω βίντεο το 12χρονο τραυματισμένο κοριτσάκι από το Αφγανιστάν κλαίει διότι… το μαχαίρωσε ο …σύζυγός του. Η τύχη του κοριτσιού πλέον αγνοείται. Το πιθανότερο είναι ότι έχει πλέον δολοφονηθεί.

Ο βιασμός και η απόπειρα δολοφονίας της 15χρονης στην Πάρο δεν ήταν λοιπόν καθόλου τυχαίο περιστατικό…

Δείτε ένα ακόμη βίντεο από τον γάμο….7χρονου κοριτσιού.

Το παρακάτω βίντεο “διδάσκει” ότι ένα κορίτσι μπορεί να παντρευτεί από την ηλικία του ΕΝΟΣ έτους, όμως σύμφωνα με το παράδειγμα του Προφήτη Μοχάμετ, η καταλληλότερη ηλικία για γάμο είναι τα ΕΞΙ χρόνια και η καταλληλότερη για ΣΕΞ είναι τα ΕΝΝΕΑ!