Ούτε στην Βρετανία ούτε στην Ελλάδα δεν βρίσκεται η φυσική έδρα τέτοιου είδους αγώνων. Βρίσκεται στο ΙΣΡΑΗΛ.

Με έντονο ύφος διαμαρτυρήθηκαν διάφοροι “πατριώτες” για τις δηλώσεις του Ζάγκ Ρόγκ ότι “οι αγώνες επέστρεψαν στο σπίτι τους” λέγοντας ότι η φυσική τους έδρα είναι η Ελλάς! Άλλοι πάλι είπαν ότι ίσως ο Ζάγκ Ρόγκ έχει ένα δίκιο καθώς το πνεύμα των αγώνων δεν ταιριάζει με το Ολυμπιακό πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδος.

Κανένας από όλους αυτούς δεν έχει δίκιο.
Η φυσική έδρα των αγώνων αυτών με τον τρόπο και με το “πνεύμα” το οποίο διοργανώνονται τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες, δεν είναι ούτε η Ελλάς ούτε η Βρετανία, διότι η υποκουλτούρα της “πολυπολιτισμκότητος”, του κιναιδισμού, των αναβολικών, της εμπορευματοποιήσεως, του Σιωνισμού και της Coca Cola δεν έχει καμιά σχέση ούτε με την παράδοση της Αρχαίας Ελλάδος, ούτε με την παράδοση Αρίων λαών της Μεγάλης Βρετανίας όπως οι Κέλτες.

Η φυσική έδρα αυτών των αγώνων (που ονομάζονται “Ολυμπιακοί” όμως δεν έχουν καμία σχέση με το Ολυμπιακό πνεύμα αλλά διέπονται πλήρως από το “πνεύμα” του Σιωνισμού) δεν θα μπορούσε παρά να είναι ….η ίδια η Σιών, όπως άλλωστε μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα και στο επίσημο λογότυπο των αγώνων.

Σχετικά με το ποιο είναι “πνεύμα” των αγώνων τα παρακάτω είναι ενδεικτικά:

Έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα

Στην τελετή ενάρξεως ο βωμός που άναψε ήταν στο κέντρο του “Ολυμπιακού” Σταδίου και προφανώς έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο σημείο για να διεξαχθούν οι αγώνες του στίβου.
Πάνω στην μετακίνηση, όμως, οι Βρετανοί έσβησαν τη φλόγα και στην συνέχεια την άναψαν ξανά!
Αυτό βεβαίως αποτελεί την μέγιστη παραβίαση του πρωτοκόλλου των Αγώνων, αφού η Φλόγα δεν πρέπει να σβήσει κατά τη διάρκεια της διοργανώσεως.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των διοργανωτών, Τζάκι Μπροκ – Ντόιλ επιβεβαίωσε ότι όντως η φλόγα είχε σβήσει. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των σύγχρονων “Ολυμπιακών” Αγώνων που σβήνει η φλόγα.