81,5 εκατ. ευρώ πληρώνουμε κάθε χρόνο για τους αλλοδαπούς φυλακισμένους! Λύσεις υπάρχουν και είναι αυτονόητες.

Στο απίστευτο ποσό των 81,5 εκατ. ευρώ φτάνουν τα έξοδα του ελληνικού Δημοσίου για την συντήρηση των 7.400 αλλοδαπών φυλακισμένων στις ελληνικές φυλακές κάθε χρόνο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι άτομα που εισήλθαν στην χώρα αρχικά παράνομα και κάποιοι από αυτούς διέπραξαν φόνους ή ληστείες ή άλλου είδους ποινικά αδικήματα ζουν μεν με έξοδα του ελληνικού λαού στις Ελληνικές φυλακές.

Λύσεις υπάρχουν και είναι αυτονόητες:
-Επαναφορά της θανατικής ποινής για για όσους είτε διέπραξαν είτε είχαν σκοπό να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ζωής (όπως ένοπλες συμμορίες αλλοδαπών) αλλά και άλλες κατηγορίες όπως βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών.

-Αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και άμεση σύλληψη και απέλαση από την χώρα όλων των λαθρομεταναστών (έτσι θα μειωθεί άμεσα και ο αριθμός των εγκληματιών).

-Για αδικήματα που δεν αντιστοιχούν σε θανατική ποινή, υποχρεωτική εργασία για τους αλλοδαπούς κατά την περίοδο φυλακίσεώς τους, ώστε να ξεπληρώνουν το κόστος που πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο για την κράτησή τους , και άμεση απέλασή τους μετά την αποφυλάκιση με έξοδα ΟΧΙ του Ελληνικού δημοσίου (όπως συμβαίνει σήμερα) αλλά των ίδιων των αλλοδαπών. Αυτό είναι απαραίτητο μέτρο για όλους όσους απελαύνονται ακόμη και επιβαρύνονται μονάχα με το αδίκημα της παράνομης εισόδου στην χώρα μας.