Συνεχίζεται η γενοκτονία των λευκών στην Νότια Αφρική: Φρικτό έγκλημα στο Johannesburg.

Οι κάτοικοι της Νοτίου Αφρικής είναι τόσο συνηθισμένοι στο να ακούν για αποτρόπαια εγκλήματα σε καθημερινή βάση, που χρειάζεται κάτι συγκλονιστικό για να τους σοκάρει. Όπως το δράμα της οικογένειας Βιανά.

Ο εικοσιτετράχρονος Πάτρικ Ραντεμπέ (κηπουρός) και ο εικοσιενάχρονος Σίφο Μπέλε (γιος ενός από τους υπηρέτες) παραδέχτηκαν πριν από δύο μέρες την ενοχή τους για την στυγερή δολοφονία της οικογένειας Βιανά.

Συγκεκριμένα οι δύο δράστες, μαζί με έναν εικοσάχρονο φίλο τους, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στο Johannesburg και ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο βιάζοντας -και στην συνέχεια πυροβολώντας- την σαρανταριάχρονη Τζεραλντίν, μπροστά στον πενηντατριάχρονο σύζυγό της Τόνι και τον δωδεκάχρονο γιο της Αμάρο.

Στην συνέχεια πήραν από ένα μπαστούνι του γκολφ και μια ματσέτα και άρχισαν να πετσοκόβουν σε κομμάτια τον πατέρα της οικογένειας, πριν τον αποτελειώσουν με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Συνειδητοποιώντας ότι ο δωδεκάχρονος μπορεί να τους αναγνωρίσει, αποφάσισαν να τον τακτοποιήσουν με τον πιο ωμό τρόπο. Συγκεκριμένα τον πήραν όπως ήταν δεμένος χειροπόδαρα και τον έπνιξαν σε μια μπανιέρα που είχαν γεμίσει με καυτό νερό.

Πριν αναχωρήσουν φορτωμένοι με κλοπιμαία, αποφάσισαν να «περιποιηθούν» και τον σκύλο της οικογένειας ανοίγοντάς του το στομάχι.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι News 24, ο λόγος που οι τρεις άντρες εξάντλησαν τα αποθέματα αγριότητάς τους, ήταν ο άσχημος τρόπος που φέρονταν στο προσωπικό της η μητέρα της οικογένειας.

Μετά το άκουσμα της ποινής τους, οι τρεις δράστες επέστρεψαν στα κελιά τους γελώντας, ενθουσιασμένοι από την δημοσιότητα που απολαμβάνουν.

Πηγή