Συνελήφθη ο Γεωργιανός δολοφόνος της 69χρονης στην Φιλοθέη.

Ο 26χρονος Γεωργιανός δράστης συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και είχε σαν κίνητρο τη ληστεία. Ο 26χρονος κατηγορείται επίσης ότι συμμετείχε στη ληστεία, που έγινε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης, το πρωί της Τετάρτης 30 Μαΐου 2012, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων και του εργάτη που απασχολούσαν.

Ο δράστης είχε εισβάλει στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17 και αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 69χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρήκε ο σύζυγός της, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών και των ξενοδοχείων. Η γυναίκα ήταν πεσμένη, με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο Γεωργιανός είχε φυλακιστεί ξανά για κλοπή στα τέλη Φεβρουαρίου και αποφυλακίστηκε μόλις μετά από δύο μήνες(!!!!) στις αρχές του Απριλίου, ενώ κυκλοφορούσε ελεύθερος και ανενόχλητος παρότι του είχε επιβληθεί και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα μας.