ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Φεμινίστρια και “αντιρατσίστρια” δημοσιογράφος βρέθηκε κατηγορούμενη για “έγκλημα ρατσιστικού μίσους”!

Ο κόσμος της φεμινίστριας και “αντιρατσίτριας” δημοσιογράφου, Cinnamon Heathcote-Drury, αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και όλη η “προοδευτική” της “κουλτούρα” κλονίστηκε σοβαρά.

Αυτό είναι το σκηνικό: Μια Βρετανίδα φεμινίστρια δημοσιογράφος βλέπει μπροστά της, στο ταμείο ενός super market, μια έγκυο γυναίκα με μαντίλα να κουβαλάει ένα μεγάλο αριθμού από ψώνια. Η φεμινιστική της συνείδηση την οδηγεί να επέμβει, καθώς οργισμένη βλέπει τον σύζυγο της μουσουλμάνας να στέκεται άπραγος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να βοηθήσει την καταπονημένη γυναίκα του με τα ψώνια.

Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον άντρα αιφνιδιαστικά και να του πει ότι πρέπει να βοηθήσει και αυτός στο κουβάλημα. Αλλά, χωρίς να χάνει και καιρό, τον προσπερνάει και αρχίζει να βοηθά την μαντιλοφορούσα γυναίκα.

Όμως η κίνησή της δεν φαίνεται να… συγκίνησε τον άνδρα, ούτε και την γυναίκα του, οι οποίοι δεν είχαν όρεξη για “κοινωνικά μαθήματα”. Και, όπως κάνουν τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι στην Βρετανία, χρησιμοποίησαν τον φιλελευθερισμό των Βρετανών εναντίον τους. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει “ρατσισμός!” και η δημοσιογράφος συνελήφθη για “έγκλημα ρατσιστικού μίσους”. Προηγουμένως ο άνδρας την είχε βρίσει και η γυναίκα την είχε χαστουκίσει και την είχε κλωτσήσει…
ΠΗΓΗ