Το ανθελληνικό κράτος ανακοινώνει στις σημερινές εφημερίδες: “SOS ρατσισμός”!

Ενώ οι καθημερινές πλέον ειδήσεις με Έλληνες κάθε ηλικίας και κυρίως ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους που δολοφονούνται από συμμορίες αλλοδαπών μέσα στα ίδια τους τα σπίτια δημοσιεύονται μονάχα στα “ψιλά γράμματα” των εφημερίδων, και την ίδια αριβώς ημέρα που δημοσιεύτηκε η δικαστική καταδίκη των αθίγγανων της Ουγγαρίας που καλούν στην εξολόθρευση της λευκής φυλής, το ανθελληνικό κράτος εμφανίστηκε στα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως με την υπογραφή του “Συνηγόρου του Πολίτη” και δημοσιεύματα που φέρουν τον τίτλο “SOS ρατσισμός”. (Δείτε σχετικά εδώ.)

Στο δελτίο τύπου υπογράφοντας ως “Συνήγορος του Πολίτη-Ανεξάρτητη αρχή”, το ίδιο το ανθελληνικό κράτος καλεί …τον εαυτό του να καταπολεμήσει με κάθε τρόπο τους Έλληνες που αντιστέκονται τους οποίους μάλιστα αποκαλεί εγκληματίες.

Αναφέρει χαρακτηριστικά : “Ο Συνήγορος του Πολίτη καλεί τους αρμόδιους φορείς να μην επιτρέψουν την ανάπτυξη οργανωμένων εγκληματικών θυλάκων οι οποίοι εκεταλλεύονται τα κενά που δημιουργεί η ολιγωρία ή και αδράνεια του κρατικού μηχανισμού”.

Η υποτιθέμενη αυτή κρατική “ανεξάρτητη αρχή” ιδρύθηκε με τον Νόμο 2477/97 και το νομοθετικό πλαίσιο της λειτουργίας του ρυθμίζεται από τις διατάξεις του Ν. 3094/03. Οι δαπάνες για την λειτουργία της καλύπτονται αποκλειστικά από τις υποχρεωτικές εισφορές των Ελλήνων φορολογουμένων, που αναγκάζονται από το ανθελληνικό κράτος να πληρώνουν για να συντηρούν μια αρχή που αποκαλεί εγκληματίες όσους από αυτούς δεν επιθυμούν να συνεχίζουν να σφάζονται και να βιάζονται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε τα παρακάτω:

Ο Συνήγορος του Πολίτη για τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας.

Ο Συνήγορος του Πολίτη εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την αύξηση φαινομένων ρατσιστικής βίας, τόσο ως προς τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των περιστατικών, όσο και ως προς τον τρόπο δράσης και την ένταση της βίας που ασκείται. Πρόσφατα διαπιστώνεται οργανωμένη και συστηματική δράση ακραίων ομάδων, οι οποίες επικαλούμενες το αίσθημα ανασφάλειας πολλών πολιτών, επιδίδονται σε επιθέσεις κατά μελών ευπαθών ή αποκλεισμένων κοινωνικών ομάδων (αλλοδαπών, Ρομά κ.λπ.). Η ανοχή ή ακόμη και η μερική έστω αποδοχή των ενεργειών αυτών από τμήματα του πληθυσμού εντείνει τον προβληματισμό για το φαινόμενο. Ο Συνήγορος του Πολίτη καλεί τους αρμόδιους φορείς να την επιτρέψουν την ανάπτυξη οργανωμένων εγκληματικών θυλάκων οι οποίοι εκεταλλεύονται τα κενά που δημιουργεί η ολιγωρία ή και αδράνεια του κρατικού μηχανισμού.

Συγκεκριμένα, ο Συνήγορος του Πολίτη διαπιστώνει αυξημένα περιστατικά οργανωμένης και συστηματικής χρήσης βίας – με στόχο κυρίως αλλοδαπούς — από ομάδες με ακραία ιδεολογικά χαρακτηριστικά, που χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας για να διαπράττουν σοβαρές εγκληματικές πράξεις και να προτρέπουν σε γενικευμένη αυτοδικία. Η χρήση βίας πλήττει θεμελιώδη δικαιώματα και απειλεί να οδηγήσει σε ένα «φαύλο κύκλο» κλιμάκωσης των βίαιων περιστατικών ένθεν κακείθεν και πρόκλησης ομαδικών συγκρούσεων, με τελικό αποτέλεσμα τη σοβαρή διασάλευση της κοινωνικής συνοχής και ειρήνης.

Το πραγματικό όμως γεγονός είναι ότι από την αρχή του χρόνου δεν έχει καταγραφεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ περιστατικό στο οποίο έστω και ΕΝΑΣ αλλοδαπός να έχει δεχθεί επίθεση από Έλληνες και στο οποίο να έχει υποστεί σωματική βλάβη. Αντιθέτως καθημερινά ζούμε γεγονότα με δεκάδες Έλληνες νεκρούς, δολοφονημένους μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και εκατοντάδες περιστατικά ληστειών, διαρρήξεων και βανδαλισμών στις περιουσίες των Ελλήνων από αλλοδαπούς. Σύμφωνα όμως με την κρατική αρχή “Συνήγορος του Πολίτη” οι “εγκληματἰες” και αυτοί που ευθύνονται για την “σοβαρή διασάλευση της κοινωνικής συνοχής και ειρήνης” είναι…οι Έλληνες που αντιδρούν για τα παραπάνω φαινόμενα, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου.