Ο μονίμως ανθελληνικός ΣΥΡΙΖΑ, σταθερός προστάτης των λαθροεισβολέων.

Μεταξύ των ανατριχιαστικά εξωφρενικών προεκλογικών εξαγγελιών του -ριζικώς ανθελληνικού- ΣΥΡΙΖΑ (αυξήσεις στους μισθούς του δημοσίου, προσλήψεις εκατό χιλιάδων νέων δημοσίων υπαλλήλων, μείωση των εξοπλισμών, αφοπλισμός της αστυνομίας, κλπ) περιλαμβάνεται και η διακηρυγμένη πρόθεσή του να εφοδιάσει άπαντες τους εν Ελλάδι παραμένοντες λαθροεισβολείς με, όπως λέει,  «ταξιδιωτικά έγγραφα», προκειμένου να τους δοθεί τάχα η δυνατότης να μετακινηθούν και ελεύθερα να μετεγκατασταθούν σε άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες, πράγμα που δήθεν αποτελεί τον διακαή τους πόθο (και έτσι να «λυθεί» αυτομάτως το μεταναστευτικό πρόβλημα…).

Τι σημαίνει όμως στην πράξη μια τέτοια εξαγγελία; Ξεκινούμε από το δεδομένο ότι με τον παραπλανητικό όρο «ταξιδιωτικά έγγραφα» μόνο δύο έγγραφα μπορούν να νοηθούν: η αστυνομική ταυτότητα και το διαβατήριο , έγγραφα δηλαδή που εφόσον τα χορηγεί το ελληνικό κράτος, αφορούν Έλληνες πολίτες και μόνον! Δεσμευόμενος δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα χορηγήσει «ταξιδιωτικά έγγραφα» στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εμμέσως πλην σαφώς εξαγγέλλει ότι θα προβεί σε γενική «νομιμοποίηση»- πολιτογράφηση δηλαδή απάντων των λαθρομεταναστών, στους οποίους θα χορηγήσει ταυτότητα ή διαβατήριο (Έλληνα υπηκόου)!!! Εφόσον όμως πράξει κάτι τέτοιο είναι δεδομένο ότι οι Ε.Ε. θα αποπέμψει αυτομάτως της Ελλάδα από την «ζώνη Σέγκεν» με αποτέλεσμα να επανέλθει το παλαιό σύστημα συνοριακών ελέγχων μεταξύ της Ελλάδος και της υπόλοιπης Ε.Ε., ήτοι, να κλείσουν τα σύνορα των υπολοίπων Ευρωπαϊκών χωρών για κάθε πρόσωπο προερχόμενο από την Ελλάδα, των λαθρομεταναστών (εν τω μεταξύ πολιτογραφημένων ως Ελλήνων) συμπεριλαμβανομένων! Σε μια τέτοια περίπτωση όποιος Έλληνας θα θέλει να ταξιδεύσει στην Ευρώπη θα χρειάζεται βίζα και προφανώς κατόπιν τούτου τα μιλιούνια των τριτοκοσμικών εισβολέων όχι μόνο θα παραμείνουν στην Ελλάδα αλλά θα απολαμβάνουν πλήρη δικαιώματα Έλληνος πολίτη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίζεται όμως μόνο σ’ αυτό το σκέλος της εθνοκτόνου  διακηρύξεώς του. Προτίθεται καθώς δηλώνει να καλέσει και τις οικογένειες των ήδη εγκατεστημένων τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών ώστε να εγκατασταθούν συν γυναιξί και τέκνοις στην Ελλάδα (βλέπε σχετικό άρθρο που αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια**)!

Βεβαίως η πρώτη  πρόσκληση στις οικογένειες λαθρομεταναστών έχει ήδη γίνει μέσα από νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση Καραμανλή,  μέσα από τα άρθρα 53-60 του νόμου 3386/2005 και το Π.Δ. 131/2006  που αφορά την «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2003/86/ΕΚ της Ευρωπαϊκής  Ένωσης σχετικά με το δικαίωμα οικογενειακής επανένωσης». Ο νόμος αυτός επιτρέπει στις οικογένειες όσων λαθρομεταναστών κατάφεραν να εκδώσουν άδεια παραμονής ή να λάβουν «πολιτικό άσυλο» να έρθουν και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.  («Πολιτικό άσυλο»  έχει δοθεί ήδη σε χιλιάδες τριτοκοσμικούς κυρίως Αφγανούς και Σομαλούς.) Ο ΣΥΡΙΖΑ, χορηγώντας άδειες παραμονής και διαβατήρια σε εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη λαθρομετανάστες, θα δώσει σε εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη οικογένειες λαθρομεταναστών την δυνατότητα να αξιοποιήσουν την «Ευρωπαϊκή» οδηγία και τον αντίστοιχο νόμο της Νέας Δημοκρατίας  και να έρθουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα της αθρόας εισβολής και εγκαταστάσεως στην Ελλάδα λαθρομεταναστών προερχομένων από ασιατικές και αφρικανικές χώρες είναι αναμφίβολα το υπ’ αριθμόν ένα εθνικό και κοινωνικό ζήτημα που μαστίζει την πατρίδα μας.

Ένα κράτος που στοιχειωδώς θα ανταποκρινόταν στο ρόλο και την αποστολή του θα όφειλε να συλλάβει και να απελάσει άμεσα το σύνολο των λαθρομεταναστών και εν συνεχεία να αναθέσει στον στρατό, που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την φύλαξη των συνόρων εθνικός μηχανισμός την αποστολή της πλήρους στεγανοποιήσεως των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων με κάθε μέσο και τίμημα, ήτοι, χρησιμοποιώντας: ναρκοπέδια, πολυβολεία, ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο για να μην ξαναπεράσει ούτε ένας λαθρομετανάστης.

(**) Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012
Α.Τσίπρας προς μετανάστες: “Φέρτε και τις οικογένειές σας..”

Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει: «Αν είναι κάποιος…   χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο. Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ελληνικής πολιτείας οι μετανάστες που ζούν νόμιμα στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 620.000. Αντιλαμβάνεται κανείς εαν μέρος αυτού του πληθυσμού αποφασίσει να φέρει στην Ελλάδα την 4 μελή ή και ακόμα 10μελή οικογένεια του, ποια θα είναι η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας σε μερικά χρόνια ειδικά δε υπό τις οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε. Επιπρόσθετα η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ετοιμαστεί για πραγματικά πιο άγριες καταστάσεις καθώς και τα πρόβλήματα της ανεργίας και της εγκληματικότητας θα αυξηθούν αφού οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και δύσκολα θα προσαρμοστούν στην κοινωνία μας όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα.

Στην ερώτηση αν σκοπεύει να διαλύσει τα ΜΑΤ και να αφοπλίσει την Αστυνομία, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται η Αστυνομία να οπλοφορεί όταν περιφρουρεί διαδηλώσεις. Δεν είναι παράλογο. Ούτε είναι παράλογο το να πάψει η χρήση χημικών που απαγορεύονται από διεθνείς συνθήκες. Και επίσης δε χρειάζεται να έχουμε γιγάντιες ειδικές μονάδες με αποκλειστική αποστολή να δέρνουν».