To κατάντημα του Βερολίνου

Παρατηρώ την απόλυτη υβριστική διάθεση αλλά επίσης  και την διάθεση νέμεσης  που αναπτύσσεται εις βάρος των Βορείων λαών ειδικά του Γερμανικού λαού.Σύσσωμη η Γερμανική ηγεσία θεωρείται διάδοχος κατάσταση του Γ΄Ράϊχ,θεωρείται το απόλυτο όνειδος για αυτή την ανθρωπότητα και αυτόν τον πολιτισμό.Είναι όμως σωστή αυτή η θεώρηση ή είναι κάτι που πηγάζει περισσότερο μέσα από μία συναισθηματική θέαση των πραγμάτων παρά εκ μιάς λογικής προσπέλασης όλων των γεγονότων και στοιχείων;
Η πρώτη μου, πραγματκά πολύ-πολύ απλή, απορία είναι η εξής;Οι νικητές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου εξαφάνισαν κάθε τι Εθνικοσοσιαλιστικό,δεν αφήνουν κάν να πλησιάσει άνθρωπος στον τόπο στο Βερολίνο όπου λέγεται ότι πέθανε ο Αδόλφος Χίτλερ.Πώς είναι δυνατόν οι σημερινοί κυβερνώντες της Γερμανίας να είναι διάδοχοι του Φύρερ;Δηλαδή οι σημερινοί Γερμανοί αξιωματούχοι είναι συνεχιστές του Εθνικοσοσιαλισμού και κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτό;(εννοώ όπως στα 1939, οπότε οι «σύμμαχοι» κήρυξαν τον πόλεμο στους “απροσάρμοστους” Γερμανούς). Μα και αν ακόμα όλα λέγονται χάριν ευφημισμού,ακόμα και αν οι φωτογραφίες με Γερμανικά σύμβολα να περιβάλλουν τους σύγχρονους Γερμανούς αξιωματούχους αναρτώνται χάριν ευφημισμού ,οι σημερινοί άρχοντες του κόσμου παραδέχονται δηλαδή ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός διεπέρασε έως το μεδούλι το Γερμανικό Πολιτισμό; Μα αν έτσι έχει το πράγμα τότε γιατί δεν παραδέχονται ότι το Βόρειο θαύμα είναι έργο των Ναζιστών-Νορδιστών αλλά θεωρούν ό,τι το Ναζιστικό βρωμερό και μιαρό;
Η ήρεμη θέαση των πραγμάτων μας οδηγεί και σε ανάλογα ασφαλή – θέλω να πιστεύω – συμπεράσματα.Οι νικητές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από σταθερή υποκουλτούρα ύλης και μαζοειδών χαρακτηριστικών -σημάδια των οποίων έχουν εισχωρήσει βαθιά μέσα μας, έχουν καταφέρει κάτι το εκπληκτικό σε δύο χρόνους. Κατ΄αρχάς έχουν καταφέρει οι αλήθειες να θεωρούνται αστεία και όποιος τις λέει να θεωρείται γελοίος και «φασίστας».
Δευτερευόντως επικαλύπτουν με τις ψευδείς θεωρήσεις τους ,με τις ψευδείς εκτιμήσεις και τις αναληθείς θεωρίες τους κάθε τι δικό τους, το οποίο ως δόλιο επιτυγχάνει τον δόλιο σκοπό του και γι’ αυτό όταν αποκαλύπτεται γίνεται αντιπαθητικό από τις θλιβερές μάζες.Αφού πλέον έχουν σκλαβώσει και μαζοποιήσει τα πλήθη μέσα από την ιαχβική υλικά  εξουσιαστική μανία τους οι εβραίοι ,οι εβραίοι που έχουν κάνει την Γερμανία άνδρο τους μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο ,τώρα τους φταίει η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία.Μα εάν οι σύγχρονοι Γερμανοί αξιωματούχοι ήταν Εθνικοσοσιαλιστές πραγματικοί ποτέ τα πράγματα δεν θα έφθαναν σε αυτό το σημείο.Εξάλλου πότε η κομμουνίστρια Μέρκελ έγινε Εθνικοσοσιαλίστρια – ή ο αρσενοκοίτης Βέστερβέλε, που δεν υπάρχει μέσα στον ποιοτικό κόσμο του Εθνοφυλετισμού.
Πρώτον σε τελείως θεωρητικό επίπεδο, διότι οι Εθνικοσοσιαλιστές θα δομούσαν μία Ευρώπη των Εθνών με κοινωνούσα βάση την κοινή φυλετική καταγωγή και τα κοινά φυλετικά όνειρα εσωτερικής αναζήτησης και μέθεξης του Αγαθού. Δεύτερον οι Εθνικοσοσιαλιστές δεν θα οικοδομούσαν μία Ευρώπη μαζοποιημένων ρομποτανθρώπων,υλοποιημένων μισανθρώπων,πολυσχιδών οπαδών κάθε βλακείας και αποχαύνωσης.Οι Εθνικοσοσιαλιστές από τον Χάϊντεγγερ έως τον Έβολα συζήτησαν για το πώς το Ώδε Είναι θα οδηγήσει στο Είναι.Την ύπαρξη η οποία ως μέριμνα ανακαλύπτει την Κοινότητα με τους Τελείους και διά της ομοίωσης της αρχέγονης Κοινότητας οδηγείται στην επαναφορά στο Ήδη Υπάρχον.Οι Εθνικιστές ποτέ δεν θα έθεταν την ύλη υπέρ του Πνεύματος,ποτέ δεν θα έκαναν τον άνθρωπο δούλο των ταχυφαγείων και των υπεραγορών,ποτέ δεν θα υπέπιπτον στην μαρξική βλακεία να θεωρήσουν τον άνθρωπο σύνολο των φαινομένων χαρακτηριστικών του και τίποτε άλλο.Οι άνθρωποι της Εθνικής Ιδέας, επειδή ακριβώς θεωρούν τους λίγους ως πρώτους και τελευταίους ανθρώπους πριν την οντική συνέχεια, θα επανέφεραν τους φωτισμένους σε κάθε μορφή εξουσίας,σε μία κοινωνία όπου το πνεύμα θα επικρατούσε κατά τρόπον απόλυτο κάθε μορφής ύλης.
Αλλά και σε συγκεκριμένο επίπεδο ας ασχοληθούμε με το ποιος σήμερα κυβερνάει την Γερμανία.Καλλίτερα ,ας ιδούμε ποια είναι η ποιοτική υφή της χώρας.Έχουμε λοιπόν και λέμε: Η Γερμανία αυτή την χρονική στιγμή κυβερνάται από εβραίους οι οποίοι πλήρως την έχουν θέσει στην τροχιά τους.Μετά  το πέρας του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου την κυβέρνησαν πλήρως, διότι έπρεπε αφ΄ενός να την αποναζιστικοποιήσουν και αφ΄ετέρου να θέσουν στην Γερμανία την ευρωπαϊκή αποικία τους,το ευρωπαϊκο διευθυντήριό τους,λόγω της δυνατότητας της φυλής των Γερμανών να ανακάμψουν από τα δεινά του πολέμου και ως Βόρειοι γρήγορα να πάρουν τα οικονομικά ηνία στα χέρια τους. Ελέγχοντας οι εβραίοι την Γερμανία ελέγχουν τον Βορρά το πέρασμα προς την Ανατολή ,επίσης την ανάσχεση των Ρώσων και την υποταγή της Ευρώπης στα σχέδιά τους.
Σήμερα πλέον ο κεντρικός ρόλος του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου στη Γερμανία είναι η πλήρης ελεγξιμότητα των πάντων. Η Γερμανία ,η Φρανκφούρτη ιδιαίτερα,είναι η οικονομική Ιερουσαλήμ της Ευρώπης. Μέσα από τον συσσωρευμένο πλούτο στην Γερμανία οι εβραίοι καθορίζουν τις τύχες της Ευρώπης άρα του κόσμου.Εάν σκεφθούμε  ότι το Μπρούκλιν είναι ο οικονομικός παράδεισος των εβραίων της Αμερικής από όπου ελέγχουν τα πάντα ,στην Ευρώπη η Μέκκα τους είναι η Γερμανία και ειδικά η Φρανκφούρτη, όπου ως τραπεζίτες έχουν συσσωρεύσει όλο τον ευρωπαϊκό πλούτο,υπό μορφή χρήματος,χρηματοπιστωτικών προϊόντων και οικονομικών σχεδιασμών  πραγμάτων και ανθρώπων, ώστε να καθορίζουν την χάραξη του παγκοσμίου ανθρωπίνου χάρτου.Σε όλα τα σημαντικά πόστα υπεύθυνοι και κυρίαρχοι είναι εβραίοι στην Γερμανία αυτή, που δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον Εθνικοσοσιαλισμό.
Στα συμβούλια των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών καταλαμβάνουν τις καίριες θέσεις  εκπρόσωποι του κεντρικού συμβουλίου των εβραίων. Ο dr Heinrich Olmer είναι μέλος στο συμβούλιο της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας .Ο επί κεφαλής του κεντρικού συμβουλίου των Εβραίων Ignatz Bubis ανήκε στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Έσσης ,από το 1986 έως το θάνατό του το 1999.Ο Micha Gutman,από το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο,ήταν ανώτερος συντάκτης στο WDR της Κολωνίας.Ο όμιλος RTL λειτουργεί ως μέρος της αυτοκρατορίας Bertelsmann, που λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία.Ούτως ή άλλως το 97% των παγκοσμίων ΜΜΕ ανήκει σε εβραιοσιωνιστές, οι οποίοι ελέγχουν την εικονική διακίνηση των ιδεών μέσω ταινιών,νοκυμαντέρ κ.ο.κ.(Χόλυγουντ κ.λπ.). Π.χ στον Καναδά το 60% των ΜΜΕ ανήκει στον εβραίο Ιsrael Asper, στην Γερμανία επίσης στον εβραίο Axel Springer  Verlag. H απόλυτη πλύση εγκεφάλου ειδικά της νεολαίας περνάει μέσα από το ότι το facebook και όλες οι μηχανές αναζήτησης και χώροι ψυχαγωγίας ελέγχονται από εβραίους. Υποθέτω ότι πολλοί νέοι επιστήμονες και επιχειρηματίες καταθέτουν ωραίες ιδέες και στον χώρο της πληροφορίας αλλά οι μόνοι που πετυχαίνουν είναι εβραίοι. Οι λόγοι γνωστοί. Ο κόσμος πρέπει να κυβερνηθεί από τον περιούσιο λαό, οι μάζες πρέπει να ελεγχθούν πλήρως.
Στην Γερμανία πολλοί πολιτικοί είναι μέλη εβραϊκών οργανώσεων. Πολιτικοί ιδιαίτερα προβεβλημένοι: Richard von Weizsäcker είναι μέλος του Leo-Baeck Institut.H Angela Merkel είχε τιμηθεί με το βραβείο της απόλυτης εβραϊκής οργάνωσης B’nal B’ rith,όπως και ο Helmut Kohl για την Γερμανική επανένωση.Οι Μέρκελ και ο αρσενοκοίτης Βέστερβέλε (καγκελάριος και υπουργός εξωτερικών αντιστοίχως) επελέγησαν από την λέσχη Bildeberg στις θέσεις που σήμερα κατέχουν .Ο Χέλμουτ Κόλ είχε κληθεί από την λέσχη Βίλντεμπεργκ για να ομιλήσει για το Γερμανικό ζήτημα.
Η κεντική στοά της πανίσχυρης εβραϊκής οργάνωσης B’nal B’rith ευρίσκεται στο Αμβούργο, με τους γνωστούς παγκόσμιους Μεσσιανικούς σκοπούς.Αυτοί που διαδίδουν τον ψευτοδιεθνισμό και τον ψευδοπολυπολιτισμό δεν κάνουν δεκτό στις οργανώσεις τους κανέναν μη-εβραίο. Κρίμα, πράγματι, για τους Έλληνες να αφήνουν τόσο πολύ το δικό τους αιώνιο φώς να σκιάζεται από το ημίφως ανθρώπων που θα έπρεπε  ήδη να έχουν επανέλθει στην Αλήθεια και στην θέαση της μιάς και μόνης Οδού.
Ο πρώην ύπατος εβραιοβρεττανός προπαγανδιστής Sefton Dalmer δήλωσε το 1945 πώς, ως νικητές του Β΄Παγκοσμίου πολέμου,  θα πρέπει να κάνουν την Γερμανία άντρο διεθνούς προπαγάνδας και πρακτικών, ώστε να ολοκληρωθεί η πλήρης αντιπαθητική εικόνα των ανθρώπων για τους Γερμανούς. Υποθέτω ότι εάν σκεφθούμε ότι το Άρειο Πνεύμα άρχισε το ταξείδι του από την Ανατολή και προχώρησε προς το Βορά όπου η Γερμανική φιλοσοφία το οδήγησε σε συγκεκριμένες ατραπούς, αυτό που κρύβεται από πίσω από όλα αυτά είναι ο ευτελισμός της Αλήθειας των Νορδιστών, των Ανθρώπων Συνεχιστών της Αληθείας. Επιβάλλεται όσοι Πιστοί πίσω από όλα αυτά  να ανακαλύπτουν συνεχώς αυτή την Αλήθεια. Όπως είπαμε, το Άρειο Πνεύμα ξεκίνησε από την Ανατολή προς τον Βορά ,εδώ ασχολούμαστε με την προσπάθεια ευτελισμού του Βορά από τους πρόσκαιρους εξουσιαστές αυτού του κόσμου: δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι τα ίδια ακριβώς και περισσότερα θα μπορούσαμε πούμε και για την Ιαπωνία (το τσουνάμι ίσως δεν είναι πάντα ένα φυσικό φαινόμενο).
Ας συνεχίσουμε ασχολούμενοι με την αξιοπρόσεκτη ιστορία της πόλης της Φρανκφούρτης. Στην Φρανκφούρτη, λοιπόν, υπάρχει λοιπόν κάτι το πολύ αξιοσημείωτο:Αναφερόμαστε στο εβραϊκό μουσείο το οποίο στεγάζεται στο παλάτι των Ρότσιλντ(!!!), των φοβερών εβραίων τραπεζιτών, και το οποίο χτίσθηκε ανάμεσα στο 1812 και 1824.Στο μουσείο αυτό μάλιστα κάποιος μπορεί να ιδεί όλη την ιστορία της εβραϊκής κοινότητας από τον 12ο αι μέχρι και σήμερα. Περιέργως πώς η Φρανκφούρτη θεωρείται πόλη σημαντική για την εβραϊκή κοινότητα. Και όχι μόνον αυτό.Εάν αυτή η εβραϊκή αδυναμία στην πόλη είναι η αιτία, τότε το αποτέλεσμα είναι ότι η Φρανκφούρτη θεωρείται στην Γερμανία το οικονομικό  και διαμετακομιστικό κέντρο της χώρας. Επίσης η πόλη αυτή αποτελεί το οικονομικό κέντρο της ηπειρωτικής Ευρώπης. Το εβραϊκό χρήμα άπλετο έρχεται από τους σιωνιστές της αμερικής και διά της Ευρώπης ελέγχει όλο τον κόσμο προωθούμενο προς την αφρική και την Ασία. Ενδεικτικά και πάλι αναφέρουμε ότι μόνο στην Γερμανία υπάρχει –και πάντα στη Φρανκφούρτη- ευρωπαϊκό τραπεζικό κέντρο,η γερμανική ομοσπονδιακή τράπεζα και βέβαια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δεν υπάρχει λοιπόν στην Φρανκφούρτη κάποιο κέντρο Εθνικοσοσιαλιστικών Σπουδών ή κάποιο Χιτλερικό Δευθυντήριο – ή δεν είναι γνωστή η Φρανκφούρτη για κάποιο τελευταίο μεγάλο φιλοσοφικό γεγονός ανάλογο του μεγάλου Χάϊντεγγερ.Η Φρανκφούρτη, η εικόνα της συγχρόνου Γερμανίας, είναι γνωστή μόνο και μόνο γιατί είναι το υλιστικό μηχάνημα της Ευρώπης που δέχεται αθρώπους και βγάζει ευρώ και αλλοιωμένες συνειδήσεις.
Υπάρχει, λοιπόν, συγκεκριμένο σχέδιο κατασυκοφάντησης του Εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος αλλά και του Οντολογικού Εσωτερικού Λόγου,συνέχεια του οποίου είναι και το Ελληνικό αλλά και το Βόρειο Πνεύμα. Οι σύγχρονοι Γερμανοί κυβερνώντες είναι απάτριδες, ανέστιοι και εκπληρωτές του πιο ύπουλου σχεδίου τελικής εξαφάνισης της Γερμανίας και του Εσωτερικού Λόγου. Δεν αντιδρούν στους δήθεν Χιτλερικούς συσχετισμούς τους, διότι πολύ απλά ξέρουν ότι δεν έχουν καμμία σχέση με το Εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα. Εξωτερικά δείχνουν Γερμανοί διότι μόνον έτσι θα καταφέρουν να κατεξευτελίσουν το σπουδαίο αυτό Βόρειο Έθνος. Είναι οι εχθροί μέσα στην πόλη, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τα εμβλήματα της πόλης προσπαθούν να την εξαφανίσουν κάνοντας ανοίκεια πράγματα.
Σε κανένα δεν κάνει εντύπωση ότι η σύγχρονη Γερμανία έχει να επιδείξει υλιστές και τραπεζίτες, πάντως κανένα άξιο συνεχιστή του Μαρτίνου Χάϊντεγγερ. Αυτό είναι φυσικό να ισχύει διότι το πνεύμα εκεί είναι καταχωνιασμένο, οι φωτισμένοι κρυμμένοι και παράνομοι ,το μόνο που επιτρέπεται είναι να ομιλούν οι τραπεζίτες και οι «προοδευτικοί» φιλόσοφοι.
Ας γίνουμε και πάλι συγκεκριμένοι και ας ιδούμε με συγκεκριμένα στοιχεία ποιο από τα δύο σχήματα αρμόζει στην Μέρκελ: η Σβάστιγγα ή το σφυροδρέπανο; Η Μέρκελ λοιπόν, σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία, δεν ήταν απλά μέλος του κομμουνιστικού κόμματος της Ανατολικής Γερμανίας ,αλλά όταν ενηλικιώθηκε  έγινε βασική υπεύθυνος της νεολαίας σε θέματα επιθετικής προπαγάνδας(μέλος του διοικητικού συμβουλίου). Ξεκάθαρα λοιπόν και απόλυτα η κ.Μέρκελ όσο υπήρχε ανατολική κομμουνιστική Γερμανία ήταν πιστή σε αυτό το καθεστώς και σε αυτή την απάνθρωπη κατάσταση. Μόλις διαλύθηκε το τείχος του κομμουνιστικού αίσχους και οι Γερμανίες επανενώθηκαν, η Μέρκελ βρέθηκε στο πλευρό του «συντηρητικού»Κόλ, αφού πρώτα πέρασε από το κόμμα του κομμουνιστασφαλίτη Βόλφγκανγκ Σνούρ-εκεί μέσα από την Στάζι οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου που δημιούργησαν τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό για να ελέγχουν τον κόσμο: μόλις η Μέρκελ δούλεψε ως κομμουνίστρια την ετοίμασαν να δουλεύσει και ως καπιταλίστρια,αφού είτε μέσα από το ένα μετερίζι είτε μέσα από το άλλο οι άνθρωποι πάντα πρέπει να εγκλωβισθούν σε υλικά διλήμματα και τίποτε άλλο. Η Μέρκελ ξέροντας τον τρόπο αποβλάκωσης των μαζών διά του υλικού εκπρολεταριασμού τώρα πέρασε στον αποβλακωτικό έλεγχο των μαζών μέσα από την διακίνηση των σιωνιστικών κεφαλαίων.Περιέργως επί Χόνεκερ η Μέρκελ ταξίδευε στα καλλίτερα Πανεπιστήμια-Μόσχα,Πράγα-, όταν οι άλλοι συμπατριώτες εβίωναν την απόλυτη κομμουνιστική τρομοκρατία και απομόνωση. Όταν μάλιστα στους κόλπους του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ξέσπασε οικονομικό σκάνδαλο για τον Μεζιέρ και τον Κόλ, η αδίστακτη Μέρκελ κατέλαβε την εξουσία-εάν δε ιδούμε ότι ήταν μέρος της Στάζι, ποιος δημιούργησε το οικονομικό σκάνδαλο  –  και στο κάτω-κάτω πραγματικά πλήρωσαν οι ένοχοι ή μήπως κάποιοι ήθελαν να προωθήσουν το καλά εκπαιδευμένο κομμουνιστοκαπιταλιστικό αγοροκόριτσο που ακούει στο όνομα Μέρκελ. Ας μη ομιλήσουμε για τον προτεστάντη πατέρα της Χόρστ Κόσνερ, παρατηρώντας ότι περιέργως αυτός προτίμησε σε δύσκολες περιόδους με την οικογένειά του να πάει στην Ανατολική Γερμανία-σε εποχές όπου όλοι πήγαιναν στη Δυτική Γερμανία: μήπως κάποιοι τον ενίσχυαν σε κάποια πράγματα και σχέδια και δημιουργίες; Εξάλλου έχω αποδείξει πολλαπλώς και σε πολλά άρθρα μου ότι ο προτεσταντισμός ως σιωνιστικό παρακλάδι αποξενώνει τον άνθρωπο ,τον ατομικοπιεί προκειμένου ως ύλη εύκολα να ελεγχθεί από τους συγχρόνους αυτού του κόσμου.
Η Μέρκελ λοιπόν ως κομμουνιστοκαπιταλίστρια απέδειξε όσα πάλιν και πολλάκις έχουμε ειπεί. Οι σιωνιστοκρατούμενες θεωρίες του κομμουνισμού και του καπιταλισμού, που καμμία  απολύτως σχέση δεν έχουν με το γνήσιο οντολογικό λόγο, είναι κομμάτια του σιωνιστικού υπολόγου, κομμάτια ενός σχεδίου που θέλει τον κόσμο είτε ως καπιταλιστής είτε ως εργάτης να θεάται μόνο την ύλη, ώστε μέσα σε ένα φαύλο κύκλο οι μέν  (Κάϊν-καπιταλιστές) κυνηγούν τους δε (Άβελ-προλεταρίους), ώστε οι άνθρωποι να μη μπορούν να σταθούν  πέρα και πάνω από τα πράγματα. Αυτή όμως η υποκουλτούρα, η οποία αποτελεί χυδαιοποίηση του Εγελιανού ανωτέρου διαλεκτικού λόγου, δεν έχει καμμία σχέση με τον ανώτερο Βόρειο λόγο, ώστε να περιπαίζεται στο πρόσωπο της Μέρκελ η Εθνικοσοσιαλιστική θεωρία.
Ο Σόϊμπλε είναι μία ακόμα και παρόμοια με τη Μέρκελ «αμαρτωλή ιστορία».Το σημαντικό είναι ότι το 1989 επί καγκελαρίας Κόλ ως υπουργός Εσωτερικών της Δυτικής Γερμανίας διαπραγματεύθηκε την ενοποίηση των Γερμανιών. 23 χρόνια μετά η Μέρκελ από την Ανατολική Γερμανία και ο Σόϊμπλε από τη Δυτική Γερμανία κυβερνούν την Γερμανία και αυτό δεν είναι τυχαίο.Οι δύο πρωτεργάτες της ένωσης των δύο Γερμανιών, της κομμουνιστικής  και της καπιταλιστικής, διαστρεβλωτικής του Βορείου Πνεύματος, σήμερα κυβερνούν τη Γερμανία των κομμουνιστών και των καπιταλιστών καθορίζοντας την ανάλογη μοίρα των ευρωπαίων πολιτών. Είναι οι καρποί του σιωνιστικού διπολισμού, του υλιστικού δυαλισμού κομμουνισμού και καπιταλισμού που έχουν εξυφανθεί και προχωρούν μέσα από την καθοδήγηση της Μέρκελ και του Σόϊμπλε (θαυμαστή του πολέμου των αμερικανών στο Ιράκ ,θαυμαστή του στρατοπέδου στο Γκουαντανάμο).
Οι νικητές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου μέσα από την Γερμανία που κυβερνάται από εκπροσώπους και των δύο σιωνιστικών παρακλαδιών του κομμουνισμού και του καπιταλισμού προωθούν το τελικό σχέδιό τους.
Οι λαοί της Ευρώπης χωρίς ανάσα θα πρέπει να βυθισθούν στον άκρατο υλισμό αλλά θα φαίνεται ότι οι δήθεν απόγονοι του Χίτλερ τα προκαλούν όλα. Ο φαύλος κύκλος του καπιταλιστικού αδιεξόδου και του προλεταριακού πεσιμισμού σκλαβώνει τους ευρωπαίους αλλά για όλα … φταίνε οι ναζί και οι δήθεν επίγονοί τους – οι οποίοι σημειωτέον ως Εθνικοσοσιαλιστές ουδεμία σχέση έχουν με υλισμούς και σιωνιστικά παρακλάδια μαζοποιημένων υπανθρώπων. Οι ευρωπαίοι πλέον δουλοποιούνται και μαθαίνουν ότι υπάρχουν μόνο σε σχέση με το ευρώ, διότι η κομμουνίστρια Μέρκελ και ο καπιταλιστής Σόϊμπλε έχουν αναγάγει και υπαγάγει τα πάντα σε υλικές επιδιώξεις, έχουν χτίσει έναν κόσμο με λίγους πλούσιους και πολλούς φτωχούς, οι πρώτοι κυνηγούνται από τους δεύτερους ώστε απησχολημένοι οι άνθρωποι με αυτό τον προορισμό να μη ασχολούνται με το άπειρο, το ον, το Έν, το Επέκεινα με όρους που πλέον φαντάζουν αστείοι στον δυτικό τουλάχιστον άνθρωπο. Οι εξουσιαστές πέτυχαν τον σκοπό τους. Η φυλακή έχει χτισθεί στα ανθρώπινα μυαλά, οι δήθεν εχθροί αριστεροί και καπιταλιστές είναι κρυφοί υπηρέτες του κοινού κυριάρχου: όλα είναι ύλη και όλοι από την θέση τους αυτήν θα πρέπει να επιδιώκουν.
Υπάρχει σήμερα στην Γερμανία εκπρόσωπος της Τέχνης, της Φιλοσοφίας και της Ποίησης που παρασύρει τους πάντες προς το Είναι, το Ώδε Είναι αλλά και το Όντως Είναι;
Μέσα από τα συντρίμμια αυτού του κόσμου ο Βόρειος Άνθρωπος θα λάβει τη σκυτάλη για την τελική Υπέρβαση. Μέχρι τότε θα υβρίζεται από τις παντομίμες του.

Β.Δ.Μ.