« Ἄρχοντες καὶ διοικηταί, ἄσωτοι καὶ διεφθαρμένοι δὲν κυττάζουν τὸ καλὸν τῆς Πατρίδος» (από επιστολή του θρυλικού Οδυσσέως Ανδρούτσου προς τον οπλαρχηγό Ιωάννη Δυοβουνιώτη το 1825).

Όχι, δεν πιστεύουν στις εθνικές παρελάσεις! Δεν θέλουν να γίνεται ο,τιδήποτε καλλιεργεί την εθνική μνήμη και τονώνει το εθνικό συναίσθημα! Αυτοί που μας κυβερνούν, ενώ  εμφορούνται και διακατέχονται από, ασύμβατες προς την εντρύφηση στην Εθνική Μνήμη, λιμπεραλιστικές/κοσμοπολίτικες ή μαρξιστοδιεθνιστικές πεποιθήσεις, πιστοί δούλοι της απεθνισμένης νέας παγκοσμίου τάξεως πραγμάτων, απλώς «αξιοποιούν» την θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού προς διατήρηση του θεσμού των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων κατά τις εθνικές επετείους, όχι απλώς αποφεύγοντας το  οποιοδήποτε κομματικό-ψηφοσυλλεκτικό κόστος που θα εσήμαινε η κατάργησή τους, αλλ᾿ ευρίσκουν και λαμπράν ευκαιρία να προβάλλουν τους (αθλίους) εαυτούς των και να κορέσουν την ματαιοδοξία τους, απολαύοντες τιμών από τα παρελαύνοντα τμήματα και εν γένει από τον ελληνικό λαό· αυτόν ακριβώς τον υπνοβατούντα χειροκροτητή που τόσον βάναυσα εμπαίζουν, τσαλακώνουν, ξεπουλούν, αφήνουν στο έλεος κάθε εγκληματικού περιτρίμματος της οικουμένης, που άφησαν να εύρη καταφύγιο και παράδεισο στην υπό των ιδίων σε σκουπιδοτενεκέ της υφηλίου μετατραπείσα ελληνική πατρίδα!

Και τώρα, αντί να εξαφανισθούν από προσώπου γης, αυτοί οι ολέθριοι εθνοπροδότες που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό της επαίσχυντο κατάντημα, επιμένουν και μετά το ελεεινό του ξεσκέπασμα, ως τίποτε να μη έχη αλλάξει ακόμη, προκειμένου να τονίσουν την εξουσιαστική τους επιβολή, στην απόφασή τους να σταθούν στις σιχαμερές τους εξέδρες για να παρελάση μπροστά τους ο μαθητικός και ένοπλος λαός, φρουρούμενοι από χιλιάδες αστυνομικούς και έχοντας ως προπέτασμα (στις 25 Μαρτίου) 800 αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειές τους, τοποθετημένους απέναντί τους και προσκληθέντας με ονομαστικές προσκλήσεις, βάσει του ημερομηνία 20/12/2011 φέροντος εγγράφου της Διευθύνσεως Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως!

Εφθάσαμε στο αισχρό σημείο, από την μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της Εθνεγερσίας να απουσιάζουν αυτοί που θυσίασαν την σωματική τους ακεραιότητα για την Πατρίδα (βάσει αποφάσεως της Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας, ως διαμαρτυρία κατά των κυβερνώντων) και να ευρίσκωνται εκεί με απύθμενο θράσος οι ολετήρες της!

Διαδίδουν εδώ και εβδομάδες τον κίνδυνο προκλήσεως εκτεταμένων εκτρόπων από «ακραίες ομάδες», δεξιές και αριστερές. Η αλήθεια είναι ότι οι μόνοι που μπορούν να δημιουργήσουν έκτροπα είναι οι αριστεριστές και οι «σιγονταρισμένοι» από το ίδιο το καθεστώς (παρακρατικοί) αναρχικοί. Αλλά εάν θέλουν τους προλαμβάνουν με κατάλληλα προληπτικά αστυνομικά μέτρα, χωρίς να χρειάζεται  τεράστια σε αριθμό αστυνομική δύναμις να ευρίσκεται σε επιφυλακή και να τους περιφρουρή . Αυτό που φοβούνται είναι οι έντονες εκδηλώσεις αποδοκιμασίας και αποστροφής των πολιτών  (όπου φυσικά είναι έντονη και η εθνικιστική παρουσία) και η απαίτηση του λαού να πραγματοποιηθή η στρατιωτική παρέλαση άνευ παρουσίας φαύλων εθνοπροδοτών.

Αυτό είναι λοιπόν, εναντίον του πλήθους του απλού αγανακτισμένου λαού είναι η αστυνομική κινητοποίηση και υπερσυγκέντρωση  αστυνομικών δυνάμεων , λαού αγανακτισμένου που στην πλειοψηφία του αγαπά και πιστεύει στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και θα συμπεριφερθή και πάλι όπως και στις 28/10/2011: δηλαδή με τον τρόπο που απέκρυψαν τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπατήσεως, τα οποία διέδιδαν ψευδώς ότι οι αγανακτισμένοι πολίτες (και μάλιστα ακροαριστεροί) δεν άφησαν να πραγματοποιηθή η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι και τότε, πλην μιάς μικρής ομάδος ακροαριστερών ευρισκομένων απέναντι της εξέδρας των αθλίων, το υπόλοιπο πλήθος, ενώ αντιδρούσε εντόνως στην παρουσία των φαύλων, ήθελε και επέμενε να πραγματοποιηθή η στρατιωτική παρέλαση και χειροκροτούσε τις ένοπλες δυνάμεις, που ελάμβαναν εντολή από το κυβερνητικό πασοκαριό να αποχωρήσουν και να μη παρελάσουν! Διά δε του λόγου το αληθές ο καθείς δύναται να παρακολουθήση στο YouTubeτο αδιάψευστο videoμε τίτλο «Παρέλαση Θεσσαλονίκη το απαγορευμένο βίντεο».