Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Καταδίκη της Ιταλίας από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για απέλαση λαθρομεταναστών!

Στις αρχές Μαΐου 2009 η Ιταλική Ακτοφυλακή είχε εντοπίσει στη θάλασσα πλοιάρια που είχαν αποπλεύσει από την Λιβύη τα οποία μετέφεραν 471 λαθρομετανάστες από την Σομαλία και την Ερυθραία και ήθελαν να περάσουν στην Ευρώπη.

Στα αντίστοιχα φαινόμενα που συμβαίνουν συνεχώς στο Αιγαίο με πλοιάρια εμφορτα λαθρομεταναστών να αποπλέουν από την Τουρκία με προορισμό τις ελληνικές ακτές, το “Ελληνικό” λιμενικό (εφαρμόζοντας πάντοτε τις κυβερνητικές εντολές) ακολουθεί ως πάγια τακτική το εξής απίστευτο: μεταφέρει τους λαθρομετανάστες με ασφάλεια σε Ελληνικό έδαφος όπου εν συνεχεία αφήνονται ελεύθεροι, συνήθως μάλιστα εφοδιασμένοι με “προσωρινή” άδεια παραμονής συνηθέστατα συνοδευόμενη από αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου”!!! Προκειμένου να τους χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, οι μεν Αφρικανοί επιλέγουν να δηλώσουν ότι προέρχονται από οποιαδήποτε Αφρικανική χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, οι δε Πακιστανοί ότι προέρχονται από το Αφγανιστάν και όλοι οι υπόλοιποι δηλώνουν συνήθως “Παλαιστίνιοι”. Όσοι πάλι δεν υποβάλλουν αίτηση ασύλου, αφήνονται επίσης ελεύθεροι και τους αποδίδεται ένα χαρτί σύμφωνα με το οποίο “είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν την χώρα”, το οποίο ωστόσο, αφότου το παραλάβουν, το πετούν στο πρώτο καλάθι των αχρήστων που θα βρουν μπροστά τους, απλώς και μόνο διότι έτσι αποφεύγουν το να τους “ζαλίσει” λίγο περισσότερο κάποιος αστυνομικός εάν θα το βρει πάνω τους στην σπανιότατη έως και απίθανη περίπτωση που θα τύχει να υποβληθούν ξανά σε κάποιον αστυνομικό έλεγχο για όλα τα επόμενα χρόνια που θα ζουν στην χώρα μας, δρώντας απόλυτα ανεξέλεγκτοι.

Στα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως, που αναδημοσιεύουν την είδηση, θα διαβάσει κανείς ότι στην συνέχεια 11 Σομαλοί και 13 από την Ερυθραία “προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Όμως οι συγκεκριμένοι τριτοκοσμικοί έχοντας περάσει την μέχρι τώρα ζωή τους στις συγκεκριμένες χώρες όπου ανθεί η πειρατεία, οι συνεχείς πόλεμοι ανάμεσα σε φυλές, η κλειτοριδεκτομή και ο λιθοβολισμός γυναικών και κάποιες ντόπιες παραδόσεις μαύρης μαγείας και κανιβαλισμού μαζί με την πιο ακραία εκδοχή της Ισλαμικής Σαρία, ούτε καν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ σε κάποιο μέρος του κόσμου ένα τέτοιου είδους δικαστήριο, ούτε το μυαλό τους ήταν ποτέ δυνατόν να το συλλάβει ως έννοια. Στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο δεν προσέφυγαν, προφανώς, οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες, αλλά κάποιοι επαγγελματίες “αντιρατσιστές”, επιδοτούμενοι από διάφορα διεθνή ιδρύματα συσχετιζόμενα με Σιωνιστές τραπεζίτες, κονδύλια της “Ευρωπαϊκής” Ενώσεως και μεμονομένων κρατών. Μόλις οι λαθρομετανάστες επέστρεψαν στην Λιβύη, πήγαν και τους βρήκαν οι “αντρατσιτές” νταβατζήδες και καθώς τους υποσχέθηκαν πολλά χρήματα, ήταν εύκολο να τους πείσουν να υπογράψουν την προσφυγή στο “Ευρωπαϊκό” δικαστήριο… Με το “αζημίωτο” βεβαίως καθώς ένα σεβαστό μέρος του δεδικασμένου ποσού δενπροορίζεται για νέγρους, αλλά για τους “αντιρατσιστές” νταβατζήδες που δρομολόγησαν την προσφυγή …για να καλύψουν τα “λειτουργικά τους έξοδα”.

Έτσι λοιπόν το “Ευρωπαϊκό” δικαστήριο “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” συνεδρίασε πρόσφατα και αποδφάσισε να δοθει αποζημίωση 15 χιλιάδων ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη, με τα εξής δύο εξωφρενικά επιχειρήματα:

– Έκρινε την Ιταλία ένοχη για «συλλογική απέλαση αλλοδαπών» (την οποία απαγορεύει η “Ευρωπαϊκή” Σύμβαση) παρά το γεγονός όμως ότι το περιστετικό συνέβη στην θάλασσα και ουδέποτε οι λαθρομετανάστες πάτησαν το πόδι τους σε Ιταλικό έδαφος. Μάλιστα υπήρχε διμερής διακρατική συμφωνία ανάμεσα στην Ιταλία και στην Λιβύη (κυβέρνηση Καντάφι), με την οποία η Λιβύη αποδέχονταν την επιστροφή στο έδαφός της όλων των λαθρομεταναστών που απέπλεαν από αυτήν προς την Ιταλία! (Να σημειωθεί ότι όχι μόνο δεν τόλμησε ποτέ να απαιτήσει κάτι ανάλογο οποιαδήποτε “Ελληνική” κυβέρνηση από την Τουρκία, αλλά ουδέποτε ετέθη τέτοια απαίτηση στην βουλή ούτε καν από τους διάφορους γελοίους ψευτοπατριώτες οι οποίοι εξελέγησαν βουλευτές με ψήφους αφελών, λέγοντάς τους ότι τάχα ενδιαφέρονταν να επιλύσουν το …μεταναστευτικό!)

– Το δεύτερο παράλογο επιχείρημα το οποίο περιλαμβάνει το αιτιολογικό της αποφάσεως ήταν ότι “την περίοδο που οι ιταλικές αρχές απέλασαν τους ενάγοντες γνώριζαν ή θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι στην Λιβύη θα ήταν εκτεθειμένοι σε μεταχείριση που αντιβαίνει στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.” Και αυτό αιτιολογείται στην απόφαση βάσει του ότι, όταν συνέβη το γεγονός, στην Λιβύη κυβέρνηση ήταν το καθεστώς Καντάφι το οποίο υποτίθεται ότι “παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα” όσων ζούσαν στην χώρα αυτή!

Με την παραπάνω απόφαση γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι η ίδια η “Ευρωπαϊκή” Ένωση:

-Απαγορεύει σε οποιοδήποτε κράτος μέλος να απελάσει λαθρομετανάστες “συλλογικά”! Πρακτικά δηλαδή το μόνο περιθώριο που δίνεται στις απελάσεις λαθρομεταναστών, είναι η εφαρμογή αυτού του γελοίου μέτρου των δήθεν “απελάσεων” που είδαμε να συμβαίνουν και στην Ελλάδα. Το να χορηγεί το “Ελληνικό” κράτος δωρεάν εισιτήρια και μάλιστα συνήθως αεροπορικά, σε όσους λαθρομετανάστες αποφασίζουν κάποια στιγμή οι ίδιοι να ταξιδέψουν πίσω στην χώρα τους, και δεν θέλουν να πληρώσουν το εισιτήριο! Μάλιστα στην “Ελλάδα” εκτός από το αεροπορικό εισιτήριο τους χορηγούσαν και επιδότηση που άγγιζε τα 2000 Ευρώ, τάχα ως “κίνητρο για να φύγουν”!

-Δίνει την δυνατότητα στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο να ακυρώνει (στο όνομα τάχα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”) οιεσδήποτε διακρατικές διμερείς συμφωνίες συνάπτουν κράτη μέλη της Ε.Ε. με γειτονικές χώρες ώστε να διαφυλάξουν τα σύνορα τους!

-Απαγορεύει τις απελάσεις λαθρομεταναστών προς χώρες οι οποίες σύμφωνα με την προσχηματική ορολογία “δεν συμβαδίζουν με την Ευρωπαϊκή σύμβαση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, είτε “τους εκθέτουν σε κίνδυνο”. Πρακτικά δηλαδή, όλοι οι κάτοικοι Αφρικανικών χωρών όπως π.χ. της Σομαλίας, της Ερυθραίας, της Ουγκάντα, της Ζιμπάμπουε κ.λ.π. αλλά και των περισσότερων Αραβικών και ασιατικών κρατών, μπορούν πλέον να εισέρχονται παράνομα σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, δίχως η χώρα αυτή να έχει δικαίωμα να τους απελάσει πίσω στην πατρίδα τους ή έστω στην χώρα μέσω της οποίας μπήκαν στην Ευρώπη, διότι στις χώρες αυτές… “είναι πιθανόν να υποστούν μεταχείριση που αντιβαίνει στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων”! Πρακτικά δηλαδή απαγορεύεται η απέλαση οιουδήποτε λαθρομετανάστου, καθώς είναι γνωστό ότι σχεδόν σε όλες τις χώρες της Αφρικής και στις περισσότερες της Ασίας, είτε υπάρχουν καθεστώτα με νόμους διαφορετικούς από “την Ευρωπαϊκή σύμβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, είτε διεξάγονται εμπόλεμες συγκρούσεις που μπορεί να θεωρηθεί ότι εκθέτουν τους λαθρομετανάστες σε κίνδυνο!

Έχουμε λοιπόν άλλη μια απόφαση ενός επίσημου “Ευρωπαϊκού” θεσμικού οργάνου, απόλυτα ενδεικτική για μια αλήθεια που για μας ήταν πάντοτε προφανέστατη και που πάντοτε την φωνάζαμε με την μεγίστη ένταση! Ότι ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται αιχμάλωτη σε μια διεθνή κλίκα Σιωνιστών τραπεζιτών τοκογλύφων και χρηματιστών, παρασιτικών εμπορικών μονοπωλίων και καρτέλ που προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το κόστος παραγωγής ώστε να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους εισάγοντας συνεχώς στην Ευρώπη τριτοκοσμικούς, διαλύοντας έτσι τους εθνικούς κοινωνικούς ιστούς και τις αντιστάσεις μέσω της δολίας πολιτιστικής και φυλετικής αλλοιώσεως και “πολυχρωμίας”, απάτριδων, φαύλων και διεφθαρμένων, χρηματοδοτούμενων από τέτοια συμφέροντα πολιτικών και διαφόρων επίσης χρηματοδοτούμενων από όλους τους παραπάνω επαγγελματιών “αντιρατσιστών” και απάνθρωπων “ανθρωπιστικών” “Μη” Κυβερνητικών Οργανώσεων (οι τελευταίες πάντοτε είναι είτε μαρξιστικής είτε “φιλελεύθερης” ιδεολογίας). Όλοι αυτοί μαζί οδηγούν την Ευρώπη στην κοινωνική, εθνική και φυλετική αυτοκτονία και τον αφανισμό. Καμία εθνική και κοινωνική διέξοδος και λύση δεν μπορεί να υπάρξει στα πλαίσια της υποτέλειας σε αυτήν την διεθνή παρασιτική, εγκληματική και φαυλοκρατική κλίκα και καμία εθνική πολιτική διαχειρίσεως των επιθυμιών της! Η οποιαδήποτε εθνική και κοινωνική διέξοδος, προϋποθέτει την πλήρη απελευθέρωση της Ευρώπης από τα δεσμά και από τους δέσμιούς της, τόσο σε πνευματικό και πολιτιστικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.