Αθίγγανοι συνεχίζουν την “ανακύκλωση” σε ολόκληρη την χώρα

Δύο ακόμα ειδήσεις, όπου φυσικά (όπως πάντα) οι “αντιρατσιστές” δημοσιογράφοι, δεν αναφέρουν την φυλετική ταυτότητα των δραστών.

Βόλος: Συνέλαβαν μητέρα και κόρη

Οι δύο γυναίκες, μάνα και κόρη μπήκαν σε εργοστάσιο και αφαίρεσαν μια σιδερένια κολώνα, τέσσερις λαμαρίνες και τέσσερις καπνοδόχους, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Φεύγοντας έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα στη Βιομηχανική περιοχή Βόλου το φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες και ο 21χρονος και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Αίγιο: “Φτερά”  έκανε η καμπάνα σε ξωκλήσι

Συνεχίζονται τα κρούσματα κλοπών σε εκκλησίες με τους θρασύτατους δράστες να αφαιρούν ό,τι μπορεί να αποφέρει μερικά ευρώ από τη μεταπώλησή του. Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.aigialeianews.gr, άγνωστοι έκλεψαν πριν από λίγες ημέρες την καμπάνα στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδος στον Σελινούντα Αιγίου, η αξία της οποίας εκτιμάται ότι είναι περίπου στα 3.000 ευρώ!.

Οι άγνωστοι, ανέβηκαν στο καμπαναριό, κατέβασαν την καμπάνα, έκοψαν τις αλυσίδες και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η καμπάνα – το πιθανότερο- να έχει ήδη καταλήξει σε κάποιο χυτήριο.

Η τιμή του χαλκού τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει κατακόρυφα, με αποτέλεσμα οι κλοπές αντικειμένων που περιέχουν αυτό το μέταλλο, να σημειώνονται όλο και πιο συχνά.