Ξηλώνουν μέχρι και τις ράγες του Ο.Σ.Ε.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλες ειδήσεις, το τελευταίο διάστημα η χώρα μας δέχεται μαζική επιδρομή από χιλιάδες αθίγγανους Βουλγαρικής υπηκοότητος που – μαζί με τους εγχώριους ομοεθνείς τους – αποψιλώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, θυμίζοντας σμήνος ακρίδων. Έχουν εισβάλλει για να εξασκήσουν μια από τις πιο συνήθεις δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονται και οι “Ελληνικής” υπηκοότητος φυλετικοί συγγενείς τους, την …”ανακύκλωση” όπως την χαρακτηρίζει επίσημα το “Ελληνικό” κράτος , όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο εδώ.

Καθώς αντιμετωπίζουν την πλήρη ανοχή των αρχών, έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Ξηλώνουν πλέον μέχρι και το …σιδηροδρομικό δίκτυο του Ο.Σ.Ε. κλέβοντας τις ράγες και θέτοντας άμεσα σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως έχουν αποκρύψει και αποσιωπήσει πλήρως το φαινόμενο, που αναφέρεται μόνο σε σχετικές ειδήσεις στα “ψιλά γράμματα” των εφημερίδων, όπου μάλιστα αποκρύπτεται εντέχνως η πραγματική φυλετική ταυτότητα των δραστών, καθώς όσοι συλλαμβάνονται εμφανίζονται ως “Βούλγαροι”, ενώ οι σχετικές ειδήσεις δημοσιεύονται ως μεμονωμένα γεγονότα.
Απόλυτα ενδεικτικός για τα παραπάνω , είναι ο τρόπος που δημοσίευσαν τα Μ.Μ.Ε. την πρόσφατη σὐλληψη μιας από αυτές τις εκατοντάδες συμμορίες που ξηλώνουν μαζικά τις ράγες του Ο.Σ.Ε. και τις πωλούν ως σίδηρο, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ!

Δέκα Βούλγαροι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που “φόρτωναν” σε Ι.Χ. αυτοκίνητο σιδηροδρομικές ράγες του ΟΣΕ από περιοχή της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τις διαθέσουν προς πώληση. Σε βάρος των συλληφθέντων, ηλικίας 22 έως 53 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για “κλοπή κατά συναυτουργία” και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αντιστοίχως με τα παραπάνω, οι συλληφθέντες για παρόμοιες δραστηριότητες “Ελληνικής” υπηκοότητος αθίγγανοι, εμφανίζονται από τις εφημερίδες στις σχετικές ειδήσεις ως …”Έλληνες”!

Η δράση των αθίγγανων της Βουλγαρίας έχει οδηγήσει τους κατοίκους αρκετών περιοχών της χώρας αυτής σε λαϊκό ξεσηκωμό , όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Με την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αρκετά από τα αυτά εγκληματικά στοιχεία που αναφέρονταν στις σχετικές με την Βουλγαρία ειδήσεις που παρατίθενται στον προηγούμενο σύνδεσμο, βρήκαν πρόσφορο έδαφος να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και στην Ελλάδα αλλά και να μετεγκατασταθούν σε αυτήν, αυξάνοντας το ήδη υπάρχον τεράστιο πρόβλημα εκγυφτισμού της χώρας μας… Αυτή η νέα μαζική μετανάστευση αθίγγανων εντός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αναδείχθηκε ως σοβαρότατο πολιτικό, κοινωνικό , εθνικό και οικονομικό ζήτημα σε άλλες χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία , όπου ακόμη και οι υπάρχουσες “αντιρατσιστικές” κυβερνήσεις τους αναγκάστηκαν να λάβουν κάποια μέτρα. Ακόμη και ο Σαρκοζί μετά από τις πολύ έντονες αντιδράσεις των κατοίκων των περιοχών που είχαν δεχθεί εποικισμό απο αθίγγανους, αναγκάστηκε να διατάξει την απέλαση 15 χιλιάδων αθίγγανων που είχαν μετακινηθεί στην Γαλλία από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και που μετά την απέλασή τους κατευθύνθηκαν ξανά προς τα Βαλκάνια και προς χώρες όπως η Ελλάδα… Άλλωστε ο τότε πρωθυπουργός , Γιώργος Παπανδρέου, είχε δηλώσει δημόσια ότι διαφωνεί με τους χειρισμούς Σαρκοζί, και ότι όλοι οι απελαθέντες ως “Ευρωπαίοι πολίτες” θα έπρεπε να είναι ευπρόσδεκτοι να μετακινηθούν και να εγκατασταθούν οπουδήποτε θέλουν και ότι φυσικά και θα είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα! Στην οποία το φαινόμενο αυτής της νέας μαζικής εισβολής αθίγγανων μέχρι στιγμής αποσιωπάται πλήρως και εντέχνως, όχι μόνο από τα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα και από τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως, αλλά ακόμα και από όσους προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά και οικονομικά οφέλη, εμφανιζόμενοι ότι τάχα ενδιαφέρονται “να σώσουν το έθνος” από το πρόβλημα των λαθρομεταναστών…

Περισσότερες πρόσφατες ειδήσεις σχετικές με την μάστιγα των αθίγγανων, μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.armahellas.com/?cat=29