Ορδές αφρικανών κανιβάλων λεηλατούν το Λονδίνο – Για μια ακόμη φορά εικόνες ζούγκλας στην καρδιά των Ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Πριν λίγα χρόνια θέατρο των καταστροφών ήταν το Παρίσι και άλλες Γαλλικές μεγαλουπόλεις. Τώρα ήρθε η σειρά του Λονδίνου και των Βρετανικών μεγαλουπόλεων. Οι δημοσιογράφοι των μ.μ.ε. του κατεστημένου, τηρώντας τους όρους της, αφανούς στους ανυποψίαστους τηλεθεατές, συνομωσίας «πολιτικής ορθότητας», πιπιλίζουν τις γνωστές «καραμέλες» τους, κάνοντας λόγο για «νεαρούς που ζουν στο περιθώριο», για «κοινωνικά αίτια», «υποβαθμισμένες περιοχές», «ανεργία», «αστυνομική βία και αυθαιρεσία» κλπ, κλπ. Αποκρύπτουν έτσι επιμελώς την φυλετική ταυτότητα των ορδών των συμμοριτών που από μόνη της ως στοιχείο αποκαλύπτει το πραγματικό υπόβαθρο των ταραχών που είναι ΦΥΛΕΤΙΚΟ. Βεβαίως πρέπει να είναι κανείς εντελώς ηλίθιος ή παθολογικά εθελότυφλος (λόγω δογματισμού) για να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, αφού και μόνο παρακολουθώντας τα βίντεο που συνοδεύουν τους αποπροσανατολιστικούς σχολιασμούς και τις «περισπούδαστες» κοινωνιολογικές τάχα «αναλύσεις» των ειδησεογραφικών δικτύων προκύπτει ξεκάθαρα ότι το σύνολο των αλητών που βανδαλίζουν επί σειρά ημερών το Λονδίνο και άλλες πόλεις της Βρετανίας είναι αποκλειστικώς και μόνο τριτοκοσμικοί μετανάστες, σχεδόν στο σύνολό τους αφρικανικής καταγωγής, οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία, διασαλεύσεως της δημοσίας τάξεως και διαμορφώσεως συνθηκών αποχαλινώσεως ακόμα και με αφορμή ασήμαντα περιστατικά (όπως εν προκειμένω ο θάνατος ενός σεσημασμένου για εγκλήματα Τζαμαϊκανού μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία), βγάζουν στην επιφάνεια τα υπανθρώπινα κανιβαλικά ένστικτα, τα ένστικτα της ζούγκλας, που είναι εξ ορισμού ασύμβατα με κάθε έννοια οργανωμένου κοινωνικού βίου και πολιτισμού – όπως τουλάχιστον είναι αντιληπτή η έννοια του πολιτισμού στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.


Για όσους έχουν προσωπική εικόνα από την δημογραφική κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σε μητροπολιτικά κέντρα της Ευρώπης του μεγέθους π.χ. του Λονδίνου ή των Παρισίων, τα όσα συμβαίνουν εκεί δεν αποτελούν μεγάλη έκπληξη. Υπάρχουν ολόκληρες περιοχές του Λονδίνου επί παραδείγματι στις οποίες δυσκολεύεσαι να συναντήσεις …Άγγλους. Το γνωστό λογοπαίγνιο, σύμφωνα με το οποίο το Λονδίνο αναφέρεται ως «Λονδονιστάν» μάλλον δεν αποτελεί πια πικρόχολο αστεϊσμό, αλλά μια θλιβερή πραγματικότητα που αντανακλά την τραγική άλωση πόλεων – συμβόλων της άλλοτε Ευρωπαϊκής ακμής από τις αναρίθμητες ορδές των αφρικανών και ασιατών εισβολέων οι οποίοι αποθρασυμένοι από την ευνοϊκή μεταχείριση που μονίμως έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν από την πολιτεία (εις βάρος των εντοπίων), νιώθουν ότι τα πάντα τους ανήκουν, ότι είναι οι κύριοι της πόλης. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η μέχρι στιγμής παθητικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Βρετανικές αρχές τις ταραχές και τους βανδαλισμούς που πολλαπλασιάζονται καθημερινώς, περιλαμβάνοντας εμπρησμούς κτηρίων και αυτοκινήτων, λεηλασίες περιουσιών, πλιάτσικο σε εμπορικά καταστήματα, κλπ. Η θεωρούμενη «σκληρή» βρετανική αστυνομία, έχει άραγε αιφνιδιαστεί; Μήπως φοβάται πως αν επιδείξει πιο αποφασιστική στάση θα εκτραχυνθεί η κατάσταση και θα χαθεί κάθε έλεγχος, με δεδομένη την πολυφυλετική πλέον σύνθεση του πληθυσμού της Βρετανικής πρωτευούσης; Ή μήπως ακολουθεί σκοπίμως ήπια, υποχωρητική γραμμή, αναμένοντας την (αυτό-)εκτόνωση των ορδών των μαυριδερών κατσαπλιάδων προκειμένου να μην χαλάσει την σούπα της «ανεκτικότητας», της «αφομοιώσεως» και της «πολυπολιτισμικότητας» που με τόση επιμέλεια μαγειρεύει και σερβίρει στους Βρετανούς εδώ και δεκαετίες το πολιτικοοικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της «Γηραιάς Αλβιόνος» που, υπακούοντας πειθήνια στους Ιουδαίους αφανείς εξουσιαστές, μεγαλοτραπεζίτες και «βαρόνους» των μ.μ.ε., έχει επενδύσει σε επιμελημένη «επιστημονική» προπαγάνδα αλλοτριώσεως της εθνικής υπερηφάνειας και παραλλήλως αλλοιώσεως της εθνικής ομοιογενείας της χώρας, όχι μόνο επιτρέποντας αλλά περίπου επιβάλλοντας και κατευθύνοντας την εγκατάσταση εκατομμυρίων αφρικανών και ασιατών (από τις άλλοτε αποικίες και όχι μόνο) στην Βρετανία και, ακόμη χειρότερα, ευνοώντας την φυλετική επιμειξία προκειμένου να επιτύχει την πλήρη εθνική καταστροφή.

Η εικόνα ζούγκλας και χάους που εμφανίζει το Λονδίνο πρέπει λοιπόν να αποδοθεί αποκλειστικώς στην πληθυσμιακή αλλοίωση που επέφερε η εγκατάσταση εκατομμυρίων τριτοκοσμικών μεταναστών. Η γενικευμένη βία, η εγκληματικότης και οι ταραχές δεν αποτελούν παρά τις ορατές παρενέργειες της παρουσίας των πιθηκοειδών και της αλλοιώσεως του λευκού Ευρωπαϊκού χαρακτήρος του πληθυσμού της Βρετανίας. Αυτή η αλλοίωση προεξοφλεί άλλωστε την βεβαία καταστροφή της χώρας που – τι ειρωνεία – κάποτε εξουσίαζε ολόκληρο τον κόσμο με την ναυτική αυτοκρατορία της! Περασμένα μεγαλεία… Το δυστύχημα όμως είναι ότι παρόμοια εφιαλτικό προδιαγράφεται το μέλλον για όλες τις Ευρωπαϊκές πατρίδες αν κάτι δεν αλλάξει ριζικά και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν!

Πρέπει να καταστεί κοινή συνείδηση στους λευκούς Ευρωπαίους ότι αν συνεχίσουν να ανέχονται αυτήν την κατάσταση, η δυναμική της θα οδηγήσει στον βέβαιο όλεθρο, αφού είναι ένας δρόμος προς την καταστροφή που δεν έχει επιστροφή!

Πρέπει να τονιστεί ότι ανεχόμενοι οι Ευρωπαίοι την μεταφορά τριτοκοσμικών αλλοφύλων στις Ευρωπαϊκές πατρίδες, ουδόλως βοηθούν τον ίδιο τον «τρίτο κόσμο» (γιατί, υπό το βάρος της καταιγιστικής προπαγάνδας και της πλύσεως εγκεφάλου που διευθύνει το Σύστημα, η οποία στοχεύει στην ενεργοποίηση των εξαρτημένων αντανακλαστικών μιας κίβδηλης, τεχνητά κατασκευασμένης «ευαισθησίας» πολλών ευνουχισμένων λευκών Ευρωπαίων, λειτουργεί η απατηλή αυταπάτη της τάχα «ανθρωπιστικής» αλληλεγγύης που οφείλουν να επιδείξουν οι Ευρωπαίοι προς τους «κατατρεγμένους μετανάστες»). Πρόκειται για πραγματική αυτοκτονία, γιατί, αντιθέτως, το μόνο που πραγματικά συμβαίνει είναι να μετατρέπονται οι ίδιες οι χώρες της Ευρώπης σε …τρίτο κόσμο!

Η μόνη παρήγορη και ελπιδοφόρα πτυχή των προσφάτων ταραχών στη Βρετανία είναι κάποιες ενδείξεις μιας διαφαινόμενης αφυπνίσεως των Βρετανών από τον λήθαργο της «πολυπολιτισμικών» ψευδαισθήσεων με τις οποίες τους γαλούχησαν το Σύστημα επί τόσες δεκαετίες. Υπάρχουν πληροφορίες ότι εμφανίζονται οι πρώτες αντιδράσεις. Νέοι άνδρες που βγαίνουν στους δρόμους και προσπαθούν να υπερασπίσουν τις πόλεις τους από τις λεηλασίες των πιθηκοειδών, δηλώνοντας ότι «δεν πάει άλλο»! Ας ελπίσουμε ότι παρά τον εκφυλισμό, η πολεμικότης του αίματος Κελτών, Αγγλοσαξόνων και Νορμανδών που σίγουρα επιβιώνει ακόμα στο μεγάλο αυτό νησί της Ευρωπαϊκής ηπείρου κάποια στιγμή θα εκδηλωθεί όπως αρμόζει!