«{…} και χορό τριγύρω σου θα στήσουν με βιολιά και με ζουρνάδες, γύφτοι, εβραίοι, αράπηδες, πασάδες {…}

Σε μια εποχή πλήρους διαλύσεως και καταρρεύσεως όπως η τωρινή, παρατηρείται κλιμάκωση της αποθρασύνσεως των βδελυρών αθιγγάνων οι οποίοι έχουν αποχαλινωθεί κατά τρόπο προκλητικό και απαράδεκτο. Ενδεικτικό είναι το παρακάτω πολύ πρόσφατο περιστατικό (μεταφέρουμε την είδηση όπως δημοσιεύθηκε στον τύπο) που δεν είναι παρά το τελευταίο από πολλά παρόμοια ή ανάλογα περιστατικά – και όχι μόνον στην Ελλάδα (βλέπε πρόσφατη είδηση από Δανία που μεταφέραμε).

Eπεισόδια από Ρομά στο Χαλάνδρι

Επεισόδια ξέσπασαν χθες το βράδυ σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία στη Λ. Μεσογείων, στο ρεύμα προς ΑΘήνα, στο ύψος του Νομισματοκοπείου.

Όλα άρχισαν όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων που μένουν στον καταυλισμό στη οδό Σαρανταπόρου, στο Κάτω Χαλάνδρι, επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό επειδή, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, τους έκοψαν το ρεύμα που έπαιρναν παράνομα από κολώνες της ΔΕΗ. Οι Ρομά του καταυλισμού διαμαρτύρονται έντονα εδώ και καιρό γιατί η ΔΕΗ δεν τους δίνει ρεύμα.

Μετά την επίθεση στο περιπολικό έβαλαν φωτιές στην οδό Σαρανταπόρου, ενώ επιτέθηκαν και σε πυροσβεστικό όχημα που πήγε να τη σβήσει.

Η κυκλοφορία στη Μεσογείων αποκαταστάθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

(ΠΗΓΗ: NAFTEMPORIKI.GR)

Πριν λίγο καιρό συνέβη το εξής περιστατικό το οποίο δεν πήρε μεγάλη δημοσιότητα αλλά είναι ενδεικτικό της τραγικής καταστάσεως στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας η οποία έχει καταστεί κονίστρα στην οποία συμπλέκονται ορδές υπανθρώπων:

Δύο άτομα από το Πακιστάν έχασαν τη ζωή τους και άλλα τρία τραυματίσθηκαν σε συμπλοκές με αθίγγανους στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι Πακιστανοί πήγαν στον χώρο του ΧΥΤΑ για να πάρουν ανακυκλώσιμα υλικά και κυρίως σίδερα.
Τότε τους αντιλήφθηκαν αθίγγανοι που διαμένουν σε καταυλισμό δίπλα στον ΧΥΤΑ και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν, απειλώντας τους με καραμπίνες.

Στη συνέχεια συνεπλάκησαν και τότε κάποιοι από τους αθίγγανους χρησιμοποιώντας τα όπλα πυροβόλησαν εναντίον των πακιστανών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο, ο ένας ηλικίας 40-45 ετών και ο γιος του περίπου 20 ετών. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα.

Λίγο αργότερα συμπατριώτες των θυμάτων πήγαν στο σημείο και πυρπόλησαν, για εκδίκηση, τα παραπήγματα όπου έμεναν οι αθίγγανοι.

(ΠΗΓΗ: MANDATA.GR)

Τι άλλο να προσθέσει κανείς, παρά τα όντως προφητικά λόγια του εθνικού μας βάρδου:

«{…} και χορό τριγύρω σου θα στήσουν, με βιολιά και με ζουρνάδες, γύφτοι, εβραίοι, αράπηδες, πασάδες {…}