Η Ελλάς ανοχύρωτη μπροστά στο πληθυσμιακό τσουνάμι του 3ου κόσμου…

Σταχυολογώντας την πρόσφατη επικαιρότητα, ξεχωρίζουμε τρεις σημαντικές ειδήσεις, οι οποίες κατά κάποιον τρόπο συνδέονται μεταξύ τους. Σας τις μεταφέρουμε όπως δημοσιεύθηκαν σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες με τον εξής προκαταρκτικό σχολιασμό:

Η Ελλάς διέρχεται την κρισιμότερη φάση της προσφάτου ιστορικής της διαδρομής. Ενώ η οικονομία βρίσκεται υπό άμεση κατάρρευση και η χώρα έχει, ως γνωστόν, υπαχθεί σε καθεστώς διεθνούς οικονομικού ελέγχου, η εθνική κυριαρχία αμφισβητείται με τρόπο ευθύ, ιταμό και προκλητικό από την Τουρκία, η οποία προβαίνει με ανησυχητική συχνότητα και ένταση σε ακραίες προκλήσεις, δοκιμάζοντας τοιουτοτρόπως τα όρια ανοχής της (πραγματικά ιλαροτραγικής) κυβερνήσεως, τα οποία μοιάζει να είναι ανεξάντλητα! Παράλληλα συνεχίζεται ακάθεκτος ο μαζικός εποικισμός της χώρας από απροσμέτρητες μάζες γυφτομεταναστών, οι οποίοι ανέρχονται ήδη σε μερικά εκατομμύρια. (Όταν φθάνουν οι ίδιες οι, πάντοτε μετριοπαθείς, κρατικές υπηρεσίες να κάνουν λόγο για δύο εκατομμύρια μεταναστών στα αμέσως επόμενα χρόνια, μπορεί κανείς να είναι βέβαιος ότι το μέγεθος είναι τουλάχιστον διπλάσιο, ήδη…) Πέραν όμως των βαρύτατων ευθυνών – επιπέδου εσχάτης προδοσίας – που βαρύνουν το φαύλο πολιτικό κατεστημένο το οποίο επέτρεψε να γιγαντωθεί ένα τέτοιο αδιέξοδο, εξακολουθώντας μάλιστα ακόμη και τώρα, στην εσχάτη ώρα, να αδρανεί εγκληματικά αποφεύγοντας  την αναχαίτισή της λαθρομεταναστεύσεως, είναι φανερό ότι ταυτόχρονα λειτουργεί, «εντός των τειχών»,  εχθρική πέμπτη φάλαγγα. Πρόκειται για τους γνωστούς εμετικούς αναρχο-μπολσεβίκους, οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την κηδεμονία των αλλοφύλων εισβολέων προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι η Ελληνική εθνότητα θα εξαλείφει όσο νωρίτερα γίνεται! Η πραγματικότης αυτή απεκλύφθη θεαματικώς για μια ακόμη φορά με αφορμή το φιάσκο των καταληψιών της «Υπατίας». Ένα ολόκληρο κράτος υπέκυψε ντροπιαστικά στον θρασύτατο εκβιασμό μιας ψευτο-απεργίας πείνας, οργανωμένης και στημένης επικοινωνιακά από μερικά αναρχοαριστερίστικα σαπρόφυτα. Οι δήθεν απεργοί πείνας οι οποίοι μετά από «πολυήμερη» -τάχα- «απεργία πείνας» είχαν αρκούντως τροφαντά μαγουλάκια (αδιάψευστα τα  φωτογραφικά τεκμήρια)  και ήσαν αρκούντως στυλωμένοι ώστε να μπορούν να ζητωκραυγάζουν χοροπηδώντας «δικαιωμένοι»… Την ίδια ώραβλέπουμε τον υπουργό υγείας της θλιβερής, οπερετικής κυβερνήσεως να βγαίνει δημοσίως και να ομολογεί ανερυθρίαστα ότι (εν μέσω της δεδομένης οικονομικής αδυναμίας) η νοσηλεία των 300 γυφτομεταναστών – ψευδοαπεργών πείνας στα ελληνικά νοσοκομεία στοίχησε ούτε λίγο ούτε πολύ 100.000 € (!!!) δίδοντας έτσι την ευκαιρία να αντιληφθούμε την διαδικασία δια της οποίας το εθνικό σύστημα υγείας έχει ουσιαστικά καταρρεύσει, υπό το βάρος της επί δεκαετίες (δωρεάν) νοσηλείας μεταναστών και αθιγγάνων με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, για τους οποίους τελικά τα ελληνικά νοσηλευτικά ιδρύματα κατέστησαν κατ’ ουσίαν απρόσιτα γκέτο. Σύμφωνα με τον Λοβέρδο, το ετήσιο κόστος της περίθαλψης παράνομων μεταναστών ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ!!!

Είδηση 1η:

Τουλάχιστον 2.000.000 μετανάστες

Μία πόλη περίπου όση η Θεσσαλονίκη, πληθυσμιακά μιλώντας, θα είναι σε λίγα χρόνια οι μετανάστες στην Ελλάδα. Σε τόσους τους υπολογίζει η ίδια η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με απόρρητη έρευνα της με τίτλο “Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης Στην Ελλάδα”.

Μερικά μόνο χρόνια μας χωρίζουν, τρία για την ακρίβεια, από το έτος κατά το οποίο οι μετανάστες θα ξεπεράσουν τα δύο εκατ. στη χώρα. Το 2014 ο αριθμός τους θα φτάνει τα 2.142.348 άτομα, σύμφωνα τουλάχιστον με απόρρητη έκθεση της ΕΛΑΣ, την οποία επικαλείται και δημοσιεύει η εφημερίδα “Ποντίκι”.

Αν και πρόκειται για εκτιμήσεις, των οποίων η επιστημονική ορθότητα δεν μπορεί τουλάχιστον προς το παρόν να επιβεβαιωθεί, από αυτά που διαβάζουμε στην έκθεση, αναφέρεται πως το 2014 ο αριθμός των μεταναστών θα είναι 2.142.348, ενώ το 2015 ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας θα φτάνει τα 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων το 20% θα είναι νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες.

Η Αστυνομία φαίνεται ότι στηρίζεται στις πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές που επικρατούν στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, για να προβλέψει πως ο αριθμός των μεταναστών θα αυξηθεί δραματικά στη χώρα.

Παρ’ όλα αυτά, υποστηρίζει πως το κυριότερο πρόβλημα που ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς είναι η ίδια η απουσία μεταναστευτικής πολιτικής στη χώρα, καθώς τονίζει πως:

“Βασικότερος λοιπόν πα­ράγοντας που συμβάλλει στο πρόβλη­μα της παράνομης μετανάστευσης, είναι οι ίδιες οι εσωτερικές συνθήκες στη χώρα μας που ευνοούν την παρά­νομη είσοδο και παρα­μονή, καθώς το ρίσκο σύλληψης και επαναπα­τρισμού είναι μικρό”.

Μάλιστα, αναφέρουν πως οι μετανάστες της πρώτης γενιάς “ειδοποιούν τους ομοεθνείς τους ότι είναι εύκολο να μπεις και να μείνεις στη χώρα”, γι’ αυτό και οι υπόλοιποι το επιχειρούν.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι μετανάστες  δεύτερης και τρίτης γενιάς, έχουν συμβάλει στην αύξηση της εγκληματι­κότητας και της παραβατικότητας, ασχέτως αν έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν πλήρως στην ελληνική κοινωνία, αφού συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση, στη γνώση της ελληνικής γλώσσας και τη διαμόρφωση των συλλογικοτήτων.

“Η αύ­ξηση των προσδοκιών, η μεταβολή της καταναλωτικής συμπεριφοράς, η επιβολή από τα ΜΜΕ άλλων αξιακών προτύπων και προταγμάτων έχουν ως αποτέλεσμα τη διαμόρφωση ανάλο­γης συνείδησης και συνθηκών διεκ­δίκησης βασικών δικαιωμάτων από τη 2η γενιά των μεταναστών, η οποία βιώνει πολύ διαφορετικά την αποστέ­ρηση.

Επειδή στην Ελλάδα δεν έχει ακόμη ανδρωθεί μια “πραγματική” 2η γενιά μεταναστών που να έχουν γεννηθεί στη χώρα, εκτιμάται ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει αλλά έπο­νται”.

(Πηγή: News 247)

Είδηση 2η :

Νέος διάπλους τουρκικής κορβέτας εντός των εθνικών χωρικών υδάτων

Σε νέα προκλητική ενέργεια προέβη το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό στο Αιγαίο, καθώς τουρκική κορβέτα εισήλθε στις 20:30 της Δευτέρας στα εθνικά χωρικά ύδατα, μεταξύ Σκύρου – Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, η τουρκική κορβέτα Bartin, αποπλέοντας από λιμένα Σμύρνης, κινήθηκε με νότια πορεία μεταξύ Χίου και τουρκικών παραλίων.

Στη συνέχεια έπλευσε νοτίως Χίου και ακολούθησε δυτική πορεία πλέοντας σε διεθνή ύδατα. Στις 20:30 εισήλθε εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων, μεταξύ Σκύρου – Εύβοιας με βόρεια πορεία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πλου την τουρκική Φρεγάτα παρακολουθούσαν μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού

Από τις 21:04 η τουρκική κορβέτα είναι εκτός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων.

(Πηγή: Ναυτεμπορική)

Είδηση 3η:

Λοβέρδος: 100.000 ευρώ τα νοσήλεια των μεταναστών

Σε 100.000 ευρώ υπολόγισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος το κόστος νοσηλείας στο ΕΣΥ των 300 μεταναστών απεργών πείνας που παρέμεναν το προηγούμενο δίμηνο στο μέγαρο «Υπατία» της οδού Πατησίων

Απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι το ετήσιο κόστος της περίθαλψης παράνομων μεταναστών ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ και, όπως πρόσθεσε, «κανείς δεν το αναλαμβάνει».

«Όλη αυτή λοιπόν η ετήσια επιβάρυνση από τα 150 “ορφανά” εκατομμύρια ευρώ, είχε και μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση (σ.σ: από τη νοσηλεία των απεργών πείνας), για την οποία σαν υπουργός Υγείας σκέφτομαι πού θα στείλω τον λογαριασμό -και θα στείλω τις επόμενες ημέρες» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης αναρωτήθηκε «τι δουλειά είχαν οι λεγόμενοι αλληλέγγυοι στο νοσοκομείο και με ποιο δικαίωμα διέταζαν το τι θα τρώνε οι απεργοί (…). Αφού υπάρχουν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που είναι μεγάλοι ανθρωπιστές, ας αναλάβουν εκείνοι το κόστος. Γιατί να το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος; Θα δώσετε τα αντίστοιχα στο ζευγάρι των ανέργων στην Καβάλα που πραγματοποιεί απεργία πείνας ζητώντας δουλειά;» ρώτησε ο βουλευτής.

Απαντώντας, ο υπουργός Υγείας συμφώνησε πως σε τέσσερα νοσοκομεία «είχαμε περιπτώσεις όπου συνοδοί παρενέβαιναν στη δουλειά των γιατρών, με σκοπό να μην πάρουν παρά εντερική διατροφή, μέσω ορού». Οι “αλληλέγγυοι” στους απεργούς πείνας ωστόσο, γίνονταν δεκτοί στο νοσοκομείο, όπως και σε κάθε περίπτωση κατά την οποία ανήμπορος ασθενής ζητά την βοήθεια συνοδού.

(Πηγή: Έθνος online)