Μερικές από τις πρόσφατες συνηθισμένες πλέον ειδήσεις , αναφορικά με τις εγκληματικές δραστηριότητες λαθρομεταναστών στην Ελλάδα…

Δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την μητέρα του μετά από τον ξυλοδαρμό της

Σοκ έχει πάθει ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη η μητέρα του από δυο αλλοδαπούς με σκοπό τη ληστεία. Η άτυχη γυναίκα έχει υποστεί πολύ σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και…. νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου. Όμως η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ. Σε δηλώσεις του στο “Πολυ Μπλα Μπλα” ο Μάνος Μπανασάκης τόνισε πως η μητέρα του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν ξέρουν τι απώλειες θα έχει στην όρασή της από τα χτυπήματα που δέχτηκε και πως οι γιατροί προσπαθούσαν να συνδέσουν ψηφίδα ψηφίδα τα οστά. Είπε ακόμα πως δεν υπήρχε μύτη, ζυγωματικά και μέτωπο, ενώ έχουν φύγει από τη θέση τους όλα τα δόντια της κάτω γνάθου. Συγκλονιστκό είναι το γεγονός πως ακόμα υπάρχουν σημάδια από τα παπούτσια των δραστών στο μάγουλό της.
Η επίθεση συνέβη ξημερώματα Κυριακής στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας, η οποία την κάλεσε να την επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.

———————————-

Συμπλοκή αλλοδαπών με τραυματίες

Συμπλοκή αλλοδαπών έγινε λίγο μετά τις 20:00 στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αριστοτέλους.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δυο αλλοδαποί οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

——————————

Αυξάνονται οι επιθέσεις αλλοδαπών

Αυξάνονται οι επιθέσεις αλλοδαπών σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Προ ημερών μία μητέρα δύο παιδιών έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού. Οι γυναίκες δηλώνουν πως φοβούνται να περπατούν ακόμη και τη μέρα…..

———————-

Πάτρα: Βίαιη επίθεση σε φοιτήτρια. Αλλοδαπός την έσερνε στον δρόμο για να της αρπάξει την τσάντα.

Αλλεπάλληλα είναι τα περιστατικά επιθέσεων σε βάρος κυρίως γυναικών ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της Πάτρας. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πλατεία Όλγας.
Μια ομάδα αποτελούμενη από πέντε φοιτήτριες περπατούσαν επί της οδού Μαιζώνος όταν στο ύψος της οδού Αράτου μια εξ αυτών δέχθηκε τη βίαιη επίθεση ενός αλλοδαπού. Ο δράστης έσπρωξε και έριξε στο πεζοδρόμιο τη νεαρή γυναίκα σέρνοντάς τη για αρκετά μέτρα προσπαθώντας να της αρπάξει την τσάντα. Δεν πτοήθηκε μάλιστα ούτε από την αντίδραση των υπολοίπων μελών της κοριτσίστικης παρέας που τον χτυπούσαν προσπαθώντας να γλιτώσουν τη φίλη τους από τα χέρια του! Έντρομη από την περιπέτεια που έζησε η άτυχη φοιτήτρια αναφερόμενη αργότερα στο συμβάν δεν έκρυβε την επιθυμία της να φύγει από την Πάτρα και αν χρειαστεί ακόμη και να εγκαταλείψει τη σχολή του πανεπιστημίου στην οποία σπουδάζει.