Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: χωρίς καμιά αντίσταση η μουσουλμανική πανούκλα πνίγει την Ελλάδα.

Όσοι παρακολουθούν στενά την δραστηριότητα στα μ.μ.ε. είναι βέβαιον ότι έχουν επισημάνει μεταξύ των εκπροσώπωντου δημοσιογραφικού κατεστημένου εκείνους τους κονδυλοφόρους που αποτελούνσταθερούς, συστηματικούς και συνήθως προκλητικούς, πολεμίους κάθε ιδέας που συνδέεται με τις έννοιες: φυλή, έθνος, πατρίδα, παράδοση, κλπ. Μεταξύ αυτών των δημοσιογραφικών ερπετών ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και μάλιστα πολύ ψηλά στην λίστα, ο προκλητικός Σταύρος Θεοδωράκης. Η εξέταση και μόνο της θεματολογίας των κακόγουστων ρεπορτάζ του, αρκεί για να αποκαλύψει τον ρόλο που έχει αναλάβει ως μόνιμος υποστηρικτής λαθρομεταναστών, γύφτων, σεξουαλικώς διεστραμμένων και κάθε παρακμία εντός της κοινωνίας.

Ωστόσο, ασχέτως των πραγματικών, ή βαθυτέρων, κινήτρων και ελατηρίων του, σε ένα πρόσφατο ρεπορτάζ του το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα τα ΝΕΑ, της 13/11/2010, χωρίς μεν να διαφοροποιείται από την τυπική οπτική και το ύφος ενός γνήσιου εκφραστή της σάπιας αριστεράς,  περιλαμβάνει (στην εισαγωγή) ακόμη και κάποιες πινελιές «αυτοκριτικής» του ιδίου και της αποκρουστικής αριστερίστικης συνομοταξίας του. Το συγκεκριμένο άρθρο – ή μάλλον η συνέντευξη – είναι τόσο αποκαλυπτικό και συγκλονιστικό ώστε κανονικάθα έπρεπε να μοιράζεται σε φωτοτυπίες, σε δρόμους και πλατείες, προκειμένου να αφυπνισθούν οι μακαρίως κοιμώμενοι νεοέλληνες!

Πρόκειται για δημοσίευση μιας συνεντεύξεως την οποία ο εν λόγω δημοσιογράφος πήρε από τον αστυνομικό διευθυντή Ορεστιάδος, Γιώργο Σαλαμάγκα. Οι συνταρακτικές παραδοχές και ομολογίες του συνεντευξιαζόμενου, αναδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το μέγεθος της πληθυσμιακής εισβολής που δέχεται η Ελλάς, εξ ανατολών, την ίδια ώρα κατά τηνοποία οι πολιτικάντηδες περί άλλων τυρβάζουν…

Δεν χρειάζονται περισσότερα εισαγωγικά σχόλια. Απλώς μελετήστε προσεκτικά τα όσα αναφέρει ο αστυνομικός διευθυντής και κατόπιν συνδυάστε τα με την άμεση, προφανή, συνέπειά τους, με ό,τι δηλαδή  μαρτυρούν οι απίστευτες εικόνες  των χιλιάδων μουσουλμάνων που κατέλαβαν προσφάτως κεντρικές πλατείες της Ελληνικής πρωτευούσης, προσευχόμενοι στον …Αλλάχ!!!

Ό,τι κατάφεραν με απίστευτες θυσίες και βαρύτατο φόρο αίματος οι αγωνιστές της Ελληνικής Εθνικής Επαναστάσεως, μόλις λίγες γενεές πριν,  την εκδίωξη δηλαδή του αλλοφύλου, μουσουλμάνου, δυνάστη, οι ανθελληνικές κυβερνήσεις που άσκησαν την εξουσία κατά την διάρκεια των  τελευταίων δεκαετίων το πρόδοσαν με τον πιο επαίσχυντο τρόπο!

Η ισλαμική αφροασιατική πανούκλα έχει πλακώσει και πάλι την πατρίδα μας και κινδυνεύει να την πνίξει ολοκληρωτικώς! Οι καιροί επιβάλουν την προετοιμασία μιας νέας εθνικής επαναστάσεως  η οποία θα οδηγήσει  στην εκδίωξη των αλλοφύλων εισβολέων. Προϋπόθεση όμως για κάτι τέτοιο είναι η απελευθέρωση της Ελλάδος από τον εσμό των φαύλων πολιτικάντηδων του κοινοβουλευτικού κατεστημένου που την οδηγούν ολοταχώς στον βέβαιο όλεθρο!