Εκλογικές εκπλήξεις στην Σουηδία

Ιστορικής σημασίας είναι τα αποτελέσματα των βουλευτικών και δημοτικών εκλογών της Σουηδίας που ολοκληρώθηκαν χθες και όπου το πατριωτικό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών ( Sveriges Demokraterna ή SD) έλαβε το 5,8% των ψήφων και εισήρθε με είκοσι εκπροσώπους, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο κοινοβούλιο τέρας των 349! βουλευτών της πιο φιλελεύθερης χώρας του κόσμου . Το SD κέρδισε επίσης εκατοντάδες θέσεις στα δημοτικά συμβούλια όλης της χώρας με πρώτη την περιοχή Almgården του Malmö, της τρίτης μεγαλύτερης και περισσότερο βασανισμένης από τους μετανάστες πόλης της Σουηδίας, όπου έλαβε το εκπληκτικό 29% των ψήφων. Η περιοχή Almgården γειτνιάζει με ένα από τα μεγαλύτερα γκέτο της Ευρώπης, το περιβόητο Rosengård με τις 116 διαφορετικές εθνικότητες, και έχει νιώσει στο πετσί της τι εστί πολυφυλετισμός καθώς οι υψηλοί δείκτες εγκληματικότητας, οι συχνές ταραχές, η διακίνηση ναρκωτικών, η ρύπανση και η πολυδιάστατη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου μεταφέρεται ως τοξικό νέφος από την προκεχωρημένη βάση του Τρίτου Κόσμου στην καρδιά της Σκανδιναβίας, το φρικτό Rosengård.

Το SD είναι ένα αστικό, πατριωτικό κόμμα που υποστηρίζει την ελεγχόμενη μετανάστευση και την προτεραιότητα των Σουηδών έναντι των ξένων και αποτελεί προϊόν της συσσωρευμένης αγανάκτησης του λαού προς την παράλογη εμμονή των σουηδικών κυβερνήσεων να πολλαπλασιάζουν κάθε χρόνο τον αριθμό των εισερχόμενων τριτοκοσμικών μεταναστών και των κοινωνικών και εθνικών προβλημάτων που η πολιτική αυτή προκαλεί. Φυσικά το SD δεν διαφέρει από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά κόμματα, δεν ξεφεύγει σε καμία περίπτωση από τα εγγενή περιοριστικά πλαίσια του κοινοβουλευτισμού και της πολιτικής ορθότητας και σίγουρα δεν αποτελεί κάτι το επαναστατικό αλλά η παρουσία του στο σουηδικό κοινοβούλιο είναι άκρως συμβολική. Επί σειρά ετών ήταν θύμα της πιο χυδαίας λασπολογίας από όλα τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, χωρίς ουδεμία εξαίρεση, σε βαθμό που αρκούσε η υποψία συμπαθείας προς αυτό για να αφυπνίσει τα εξαρτημένα αντανακλαστικά του κόσμου και να προκαλέσει στην καλύτερη περίπτωση την κοινωνική απομόνωση και στην χειρότερη την απώλεια εργασίας του κατά τα άλλα «ελευθέρως σκεπτόμενου» πολίτη. Η αθλιότητα του Σοσιαλιστικού κόμματος, του οποίου επίτιμο μέλος είναι ο Jeffrey Papandreou και το οποίο για δεύτερη φορά θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση, έφτασε σε πρωτόγνωρα επίπεδα εξαπολύοντας μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατασυκοφάντησης και τρομοκρατίας κατά του SD. Πέραν των αναμενόμενων αντιδιαδηλώσεων αναφέρουμε χαρακτηριστικά την περίπτωση ναυλώσεως λεωφορείου που μετέφερε άτομα με ειδικές ανάγκες στις κάλπες τα οποία απειλήθηκαν «πως αν δεν ψηφίσουν τους σοσιαλιστές και αποκτήσει δύναμη το SD θα εξοντωθούν ως ανεπιθύμητοι από τους ρατσιστές ,όπως ακριβώς συνέβη και στην ναζιστική Γερμανία» και τις δηλώσεις της αρχηγού του κόμματος κατά την επίσκεψη της στο Rosengård όπου δήλωσε πως «εάν δεν μας ψηφίσετε θα κερδίσουν οι ρατσιστές και θα σας διώξουν από την χώρα». Εμετική αθλιότητα για την οποία μόνον οι φορείς των δυνάμεων του ενεργού θανάτου είναι ικανοί στην πρώτη περίπτωση και απροκάλυπτη συνομωσία αριστερών και μεταναστών κατά της λαϊκής κοινότητας στην δεύτερη.

Μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη των εκλογών είναι η είσοδος του αρχηγού του «Κόμματος των Σουηδών» (Svenskarnas Parti ή SP/ www.svenskarnasparti.se) Daniel Höglund στο δημοτικό συμβούλιο της κωμόπολης Grästorp με 102 ψήφους. Το «Κόμμα των Σουηδών» αποτελεί μετεξέλιξη του Σουηδικού Εθνικοσοσιαλιστικού Μετώπου (Nationalsosialistik Front) του οποίου ο αρχηγός και τα ηγετικά στελέχη είναι νέοι, ένθερμοι και αφοσιωμένοι εθνικοσοσιαλιστές που ουδέποτε έκρυψαν τις φυλετικές τους ιδέες παρ’όλην την μετονομασία της οργανώσεως. Έμβλημα του SP είναι η ρούνα Aegishjälmur που αποτελείται από τον συνδυασμό τεσσάρων ρουνώνAlgiz και θεμελιώδες στοιχείο της ιδεολογίας του ο φυλετισμός. Ευχόμαστε στον αρχηγό του κόμματος Daniel Hoglund και στον υπαρχηγό του Björn Björnkvist, οι οποίοι είναι και παλιοί γνώριμοι του Άρματος, καλή επιτυχία

Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως θεώρησαν ως τέλος εποχής την παύση της σοσιαλιστικής ηγεσίας που κυβερνά την χώρα σχεδόν αδιαλείπτως από το 1932 και προσπαθούν να ανακαλύψουν «τί πήγε στραβά» με την άνοδο του SD και την απρόσμενη επιτυχία του SP. Επιτίθενται κατά του ίδιου του λαού και ισχυρίζονται πως χρήζει περισσότερης «εκπαιδεύσεως», πλύσης εγκεφάλου δηλαδή, ώστε να αποβάλει τις «ρατσιστικές» του ιδέες. Ουδεμία έκπληξη καθώς ο Δυτικός κοινοβουλευτισμός πανικοβάλλεται όταν ο λαός σκέφτεται εθνικά και σπεύδει εν μέσω πανικού …και άκρως δημοκρατικά να τον επαναφέρει στον «ορθό» δρόμο.

Εμείς εμμένουμε στην τεκταινόμενα της Σουηδίας γιατί αποτελεί χώρα όπου η φυλετική ομοιομορφία και ο γνήσιος Γερμανικός της χαρακτήρας δεν έχουν ακόμη πληγεί ανεπανόρθωτα και η αντίδραση των Σουηδών σε κάθε θέμα πολιτικής, κοινωνικής και κυρίως φυλετικής φύσεως αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό την συνείδηση των λαών της κεντρικής και βορείου Ευρώπης.

Στο παρόν άρθρο αφαιρέσαμε την αναφορά στο μέλος του κόμματος των «Σουηδών Δημοκρατών» Kent Ekeroth διότι αποδείχτηκε τελικώς όχι και τόσο…χαρισματικός. Πληροφορηθήκαμε πως ο Ekeroth είναι εβραϊκής καταγωγής και παρ’ όλες τις δηλώσεις του κατά της ισλαμοποίησης της Σουηδίας δεν παύει να αποτελεί ζωντανή απόδειξη της εν τω γεννάσθαι διεισδύσεως αστικών, φιλελεύθερων και αλλότριων ιδεών και ατόμων στο εν λόγω πατριωτικό κόμμα που εκ των θεμελίων του και ουσιαστικώς αντιμάχεται αντί να ταυτίζεται (και όχι απλά να εκπροσωπεί) την πραγματική, εθνικοφυλετική σουηδική κοινότητα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τέλος, σουηδικής εφημερίδας μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις της χώρας, οι Original Gangsters, έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο λίστα με τα προσωπικά στοιχεία εκατοντάδων μελών του SD και ατόμων που απλώς επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα του κόμματος με σκοπό, όπως ανακοίνωσε η πολυφυλετική μαφιόζικη οργάνωση, να αναγκάσουν μέλη και φίλους να το εγκαταλείψουν. Μαζική συστράτευση, λοιπόν, στην Σουηδία όλων των πολιτικών κομμάτων, των συνδικάτων, των ΜΜΕ και τώρα και των μαφιόζικων συμμοριών κατά της αφυπνίσεως του λαού και εξόφθαλμη προσπάθεια του δημοκρατικού παρακράτους να τρομοκρατήσει τους πολίτες με οργανώσεις από τις οποίες υποτίθεται πως τους προστατεύει.