Μια ματιά στην σημερινή επικαιρότητα.

Στην σημερινή επικαιρότητα ασφαλώς κυριαρχεί η στυγνή γκανγκστερική δολοφονία ενός δημοσιογράφου, που έρχεται να υπενθυμίσει μια πραγματικότητα: την ασύδοτη δράση της αναρχοαριστερίστικης μαφίας η οποία, με αποκλειστική ευθύνη του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου (και σε πολλές περιπτώσεις έχοντας τύχει έμμεσης υπόθαλψης από αυτό), αφέθηκε να γιγαντωθεί στους κόλπους της διεφθαρμένης μεταπολιτευτικής δημοκρατίας.

Το γεγονός αυτό έρχεται να επισκιάσει σε επίπεδο δημοσιότητος τα όσα σοβαρότατα συμβαίνουν στο Αιγαίο, όπου η Τουρκία, κλιμακώνοντας την παγία στρατηγική της, που αποσκοπεί σε πλήρη αναθεώρηση του statusquo, όσον αφορά τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, όπως κυρίως ορίζονται με βάση την συνθήκη της Λωζάννης, δημιουργεί νέα τετελεσμένα, με τις προκλητικές δραστηριότητες του αλήστου μνήμης ωκεανογραφικού σκάφους «Πίρι Ρέις». Με τον τρόπο αυτό η νέο-οθωμανική ηγεσία της Άγκυρας στέλνει σαφή μηνύματα υπεροψίας στην περιδεή κυβέρνηση–οπερέτα του Γιωργάκη που παραμένει δέσμιος των ηττοπαθών ψευδαισθήσεων της «πολιτικής του ζεϊμπέκικου» την οποία από εποχής κυβερνήσεων Σημίτη είχε εγκαινιάσει.

Όσον αφορά τα διεθνή, θα πρέπει ιδιαίτερα να σταθούμε στην περίπτωση των ταραχών που σημειώθηκαν σε προάστια της Γαλλικής Γκρενόμπλ. Εκεί ξέσπασαν ξαφνικά σοβαρές ταραχές που περιλάμβαναν εκτεταμένους βανδαλισμούς, εμπρησμούς δεκάδων αυτοκινήτων, έως και πυροβολισμούς κατά των αστυνομικών δυνάμεων (!), οι οποίες ανταπέδωσαν τα πυρά. Αφορμή στάθηκε ο θάνατος ενός ληστή κατά την διάρκεια της καταδιώξεώς του από αστυνομικούς. Αυτό το συμβάν δεν επρόκειτο πιθανότατα να αποτελέσει λόγο αναταραχής εάν το κλεφτρόνι (ονόματι …Καρίμ Μπουντούντα, 27 ετών, ο οποίος είχε ήδη καταδικαστεί τρεις φορές για ένοπλη ληστεία!) δεν ετύγχανε …μετανάστης και μουσουλμάνος… Τα προάστια των Γαλλικών μεγαλουπόλεων κατακλύζονται, ως γνωστόν, από στίφη αφρικανών (λαθρο-)μεταναστών και εμφανίζουν την εικόνα γκέτο. Την κατάσταση επιδεινώνει η αυξανόμενη –εσχάτως εκρηκτική- ανεργία, με αποτέλεσμα η εκεί κατάσταση να παρουσιάζει εικόνα κοινωνικής πυριτιδαποθήκης, έτοιμης ανά πάσα στιγμή να εκραγεί! Το ενδιαφέρον είναι ότι η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι πολύ διαφορετική, με δεδομένη την πυκνότητα των ξένων λαθρομεταναστών και δη των μουσουλμάνων, την προϊούσα οικονομική δυσπραγία και την κλιμάκωση της ανεργίας. Στην Ελλάδα προστίθεται, επιπλέον, η ασυδοσία της αριστεράς όλων των αποχρώσεων καθώς και ο πολιτικά επιβεβλημένος ευνουχισμός της αστυνομίας που σε ανάλογη περίπτωση (βλέπε ταραχές με αφορμή την υπόθεση Γρηγορόπουλου) δεν θα έπαιρνε ποτέ εντολές να βγει με τα όπλα στους δρόμους με αυτονόητη υποχρέωση την περιφρούρηση της δημοσίας τάξεως, όπως πολύ φυσικά συνέβη στη Γαλλία (βλέπε χαρακτηριστική κατωτέρω φωτογραφία). Όπως και να ‘χει, στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την εμφάνιση παρόμοιων γεγονότων στην Ελλάδα και σ’ όλη την Ευρώπη, όσο η οικονομική κρίση (με άμεσο απότοκο την εκτόξευση της ανεργίας) θα βαθαίνει και όσο τα στίφη των αφρικανών και ασιατών εισβολέων που εγκαθίστανται στις Ευρωπαϊκές πατρίδες θα πολλαπλασιάζονται.


Δείτε επίσης:
http://gr.altermedia.info/?p=8942

http://gr.altermedia.info/?p=8956

http://gr.altermedia.info/?p=8999