Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η μαζική εισροή τριτοκοσμικών μεταναστών στη χώρα!


Το πρόσφατο μακάβριο περιστατικό με τα δεκάδες πτώματα αφρικανών που ξεβράστηκαν πριν λίγες μέρες στον ποταμό Έβρο, έρχεται να μας υπενθυμίσει μια σκληρή πραγματικότητα˙ εξακολουθεί να συντελείται με αμείωτη ένταση, η, δια μέσου της Τουρκίας, μαζική εισβολή ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εντυπωσιακά, παρά την οικονομική κρίση η οποία υποτίθεται ότι καθιστά τη χώρα μας λιγότερο ελκυστικό προορισμό για τους λαθρομετανάστες. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα θαλάσσια σύνορα, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου η επιτήρηση των συνόρων είναι εκ των πραγμάτων ακόμα δυσκολότερη.

Στην πράξη, μοιάζει να έχει χαθεί κάθε έλεγχος, αφού, οι συλλήψεις λαθρομεταναστών μπορεί μεν να αυξάνονται, αντιστοιχούν όμως σε ένα μικρό υποσύνολο του συνολικού αριθμού όσων λαθρομεταναστών καταφέρνουν τελικά να περάσουν τα σύνορα, διαφεύγοντας τη σύλληψη. Εκτός αυτού, από όσους τελικά συλλαμβάνονται, ελάχιστοι επαναπροωθούνται.

Ιεραρχώντας τα προβλήματα που κατατρύχουν τη χώρα, οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι συνέπειες της συντελούμενης δημοσιονομικής καταρρεύσεως, για την οποία τόσα πολλά λέγονται και έχουν γραφεί, αποτελούν παρωνυχίδα απλώς, συγκρινόμενα με τα αποτελέσματα της επίσης συντελούμενης δημογραφικής – εθνολογικής καταρρεύσεως της Ελλάδος, καθότι τα αποτελέσματα της τελευταίας δεν μπορούννα αντιστραφούν! Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει κανείς να υποτιμά.