Η νέα (εθνοκτόνος) διακυβέρνηση ξαναχτύπησε! ΠΑΣΟΚ και παπαδαριό, χέρι – χέρι στον εξανδραποδισμό της Ελλάδος…

Επισημοποιείται (με νόμο του κράτους) η αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας. Οι μετανάστες καθίστανται πλέον η κρίσιμη εκλογική μάζα που θα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις!

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τα μ.μ.ε. του Συστήματος, δικαίωμα ψήφου αποκτούν 250.000 μετανάστες και ομογενείς, ενώ άλλοι 250.000 μετανάστες δεύτερης γενιάς αποκτούν πλέον την ελληνική ιθαγένεια.

Μετανάστες και ομογενείς από τις δημοτικές εκλογές του 2010 θα μπορούν να ψηφίσουν, εφόσον υποβάλουν αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των δήμων μέχρι το τέλος Ιουνίου 2010. Προϋπόθεση ορίζεται η πενταετής νόμιμη διαμονή στη χώρα, όχι μόνο για ομογενείς, αλλά και για πρόσφυγες και ανιθαγενείς και η κατοχή άδειας παραμονής δεκαετούς διάρκειας, αορίστου χρόνου ή επί μακρόν διαμένοντος για τους μετανάστες, ώστε να τους δοθεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Μόνος περιορισμός που τίθεται είναι πως δεν μπορούν μετανάστες και ομογενείς να εκλέγονται δήμαρχοι ή πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων. Αντιθέτως, αποκτούν δικαίωμα να καταλαμβάνουν θέσεις δημοτικού συμβούλου, συμβούλου δημοτικών διαμερισμάτων και τοπικού συμβούλου!Προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, οι μετανάστες θα πρέπει απλώς να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του δήμου από τον οποίο απέκτησαν την άδεια παραμονής και εφόσον κατοικούν μόνιμα σε αυτόν. Οι ομογενείς και ανιθαγενείς οφείλουν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο δήμο όπου διαμένουν τα δύο τελευταία χρόνια. Για δε τα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα θα αρκεί, για να αποκτήσουν ιθαγένεια, μια απλή δήλωση των γονέων τους στο δημοτολόγιο και η συνεχής νόμιμη παραμονή επί 5 χρόνια ενός από τους δύο γονείς – τίποτε παραπάνω! Μάλιστα, παιδιά μεταναστών που μεγάλωσαν στη χώρα μας θα μπορούν και αυτά να αποκτήσουν ιθαγένεια με την παρακολούθηση των τριών πρώτων τάξεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή έξι διαφόρων τάξεων ελληνικού σχολείου. Προκειμένου να καλυφθούν παιδιά που ήδη έχουν ενηλικιωθεί, αλλά πληρούσαν τις προϋποθέσεις για χορήγηση ιθαγένειας, ορίζεται πως μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση σε διάστημα τριών ετών από την έναρξη ισχύος του νόμου.Με το νομοσχέδιο ορίζονται και διαδικασίες για την πολιτογράφηση. Μία από τις βασικές ρυθμίσεις είναι η μείωση των χρόνων που απαιτούνται και μπορούσαν ως τώρα να ξεπεράσουν τα 10 έτη. Σύμφωνα με την προωθούμενη διάταξη, όλη η διαδικασία θα πρέπει πλέον να ολοκληρώνεται εντός διετίας! Παράλληλα, περιορίζεται το κόστος του παραβόλου για την υποβολή αίτησης από 1.500 σε 1.000 ευρώ…

Ειδικές ρυθμίσεις προωθούνται για την πολιτογράφηση ομογενών από την Αλβανία, όπου προβλέπεται επίσπευση των διαδικασιών και απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας εφόσον διαθέτουν το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς και με απόφαση του περιφερειάρχη του τόπου κατοικίας τους.
Το νομοσχέδιο συζητήθηκε αναλυτικά στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε υπό την προεδρία του G. Papandreou. Όπως είπε ο τελευταίος, «η κυβέρνηση εγκαινιάζει μια νέα μεταναστευτική πολιτική, με στόχο μια κοινωνία ασφάλειας, ειρήνης και ανθρωπιάς» για να προσθέσει ότι «ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και πως η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης αποτελείς το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια». Μετά την ίδια συνεδρίαση “ο έτερος Καππαδόκης”, Υπουργός Προστασίας αναρχικών και αλλοδαπών, Χρυσοχοϊδης, ανήγγειλε και την καθιέρωση του θεσμού των «διαπολιτισμικών μεσολαβητών» στους κόλπους της αστυνομίας…

Κατ’ αρχάς αποτελεί όνειδος η εξομοίωση, ως προς τα πολιτικά δικαιώματα, των Ελλήνων ομογενών, βορειοηπειρωτών με τον κάθε τριτοκοσμικό κανίβαλο που έχει λίγα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού ˙ κάθε λαθρομετανάστης με λίγα χρόνια παραμονής στην χώρα όχι μόνο θα νομιμοποιείται με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά θα αποκτά εκλογικά δικαιώματα, οπότε, με δεδομένο το αριθμητικό τους μέγεθος οι μετανάστες αναγορεύονται πλέον στην κρίσιμη εκλογική μάζα που θα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Ο Ελληνικός λαός και τύποις πλέον, παύει να είναι κυρίαρχος, όπως ακόμη και το Σύνταγμα γνωρίζουμε ότι θεμελιωδώς υπαγορεύει.

Άρε Κολοκοτρώνη πού ‘σαι να δεις πώς κατάντησε η Ελλάδα που ελευθέρωσες! Έδιωξες τους Τούρκους και τους αραπάδες με το σπαθί, για να έρθουν τώρα οι χαρτογιακάδες εξωνημένοι πολιτικάντηδες να παραδώσουν τη Ιερή Ελληνική Γή στην Τουρκιά και την αραπιά…

Πολύ ενδιαφέρουσα από πάσης απόψεως και άκρως συμβολική η καινοτομία της συμμετοχής στο υπουργικό συμβούλιο (κατά τη λήψη μια τέτοιας εθνοκτόνου αποφάσεως), του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος δια της παρουσίας του ευλόγησε προφανώς για λογαριασμό της εκκλησίας τα τελευταία εθνοκτόνα μέτρα της «νέας διακυβέρνησης»…

ΠΑΣΟΚ και παπαδαριό χέρι – χέρι λοιπόν στον εξανδραποδισμό της Ελλάδος.
Θα επανέλθουμε στο θέμα. Η σημασία του είναι τεράστια! Υποθηκεύει με τον χειρότερο τρόπο το μέλλον του χειμαζομένου, φυτοζωούντος, Ελληνικού έθνους.