ΔΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ …

Δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις πνίγηκαν στα ψιλά των εφημερίδων προσφάτως:

Είδηση πρώτη: Ειδική «Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας» κατά τα πρότυπα αναλόγων διευθύνσεων του αμερικανικού FBI και της γερμανικής BKA συστήνει ο υπουργός «προστασίας του πολίτη» Μ. Χρυσοχοΐδης, ένας από τους κύριους στόχους της οποίας θα είναι ο έλεγχος των επιθέσεων από ακροδεξιές ομάδες που, όπως θεωρεί, πυκνώνουν επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα τη δράση τους έχοντας ως στόχο ξένους μετανάστες.

Ενώ λοιπόν ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε και φέτος μια επανάληψη του περσινού αίσχους, οπότε ορδές αφιονισμένων αναρχοαληταράδων, δίκην ορδών κανιβάλων, ανεμπόδιστα και με την ένοχη ανοχή ενός κράτους – οπερέτας, λεηλατούσαν επί μέρες το κέντρο της Αθήνας και άλλων πόλεων,

ενώ ποικιλώνυμες ακροαριστερές-αναρχικές τρομοκρατικές συμμορίες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και διενεργούν καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις,

ενώ η διάχυση της ασύμμετρης βίας και της εγκληματικότητας κλιμακώνεται ανεξέλεγκτα,

το μόνο που πραγματικά «ανησυχεί τον υπουργό προστασίας του πολίτη» είναι η «ακροδεξιά βία εναντίον αλλοδαπών».

Να τον χαιρόμαστε λοιπόν τον υπουργό και το υπουργείο του, το οποίο ορθότερο πλέον θα ήταν να μετονομαστεί σε «υπουργείο προστασίας αναρχικών και τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών». Καθόλου μάλιστα δεν πρόκειται να παραξενευτούμε εάν στο μέλλον τον δούμε να προσλαμβάνει στις τάξεις του «υπουργείου» του, εκτός από ξένους μετανάστες – όπως άλλωστε έχει στο πρόγραμμα- ακόμα και τους ίδιους τους ακροαριστερούς τρομοκράτες με τους οποίους καθώς φαίνεται μοιράζεται τα ίδια μαρξιστογενή αντιφασιστικά ψυχωτικά σύνδρομα και τις παρελκόμενες συμπλεγματικές εμμονές.

Είδηση δεύτερη: Αποτελούσε βέβαια κοινό μυστικό αλλά πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα. Η ρυπαρή ιστοσελίδα AthensIndymedia που αποτελεί εδώ και χρόνια το κύριο μέσο οργάνωσης, συντονισμού, δικτύωσης, προώθησης και προβολής των απόψεων και της δράσεως των αναρχοαριστερών γκρουπούσκουλων – που κινούνται από επίπεδα χουλιγκάνικης μέχρι τρομοκρατικής δράσεως – η ιστοσελίδα, τα δημοσιεύματα της οποίας συνεχίζουν εδώ και χρόνια να εξωθούν ανοιχτά σε εγκληματικές ενέργειες , η ιστοσελίδα που φιλοξενεί και προβάλει κάθε είδους και προελεύσεως ανθελληνική προπαγάνδα, αυτή λοιπόν η ιστοσελίδα, λειτουργούσε και λειτουργεί χρησιμοποιώντας τον διακομιστή (server) των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του «Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου» !!! Μάλιστα, η χώρα μας διαθέτει και αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία! Με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων μια ιστοσελίδα που προωθεί όλες τις ανθελληνικές προπαγάνδες και την απροκάλυπτη, εγκληματική αντικρατική βία, έχει ως σπόνσορα ένα Ελληνικό κρατικό πανεπιστήμιο! Το δε τερατώδες, απίστευτο επιχείρημα – δικαιολογία του ανεκδιήγητου πρύτανη του Ε.Μ.Π., Κ. Μουτζούρη ήταν ότι με τον τρόπο αυτό προάγεται η πολυφωνία και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών! Έχει το θράσος ο εν λόγω πανεπιστημιακός να ξεστομίζει κάτι τέτοιο όταν και οι πέτρες ακόμα γνωρίζουν ότι ελεύθερη διακίνηση ιδεών ούτε κατά διάνοια υφίσταται στα Ελληνικά πανεπιστήμια, όπου πρυτανεύει η απόλυτη ιδεολογική τρομοκρατία της άκρας αριστεράς και των αναρχικών, στο βαθμό ώστε η έκφραση κάθε αντίθετης απόψεως ή, εν πάση περιπτώσει, κάθε απόψεως μη αρεστής στο αριστερίστικο κατεστημένο να συνεπάγεται τον άμεσο κίνδυνο να υποστεί λυντσάρισμα αυτός που θα την εκφράσει – όπως και πολλάκις συνέβη άλλωστε με θύματα ακόμη και μετριοπαθείς αριστερούς που τόλμησαν να ψελλίσουν κάτι μη αρεστό στην οργανωμένη αλητεία που ελέω «ασύλου» λυμαίνεται τα πανεπιστήμια.

Ας προσέχουν όμως όλοι τους, νεοσυμμορίτες μπολσεβίκοι, καλομαθημένα «εξεγερμένα» κωλόπαιδα των βορείων προαστίων, τα πανεπιστημιακά ανδρείκελά τους καθώς και τα συνοδοιπορευόμενα κοινωνικά σαπρόφυτα, ότι η ανοχή της αλητείας πλησιάζει στο τέλος της. Δεν θα αργήσει ο καιρός που ένα ξέσπασμα οργής θα τους στείλει στο διάολο και αυτούς και τους πάτρωνές τους .