Η ασιατική μεταναστευτική πλημμυρίς πνίγει την Ευρώπη. Ευρώπη αφυπνίσου!

Η ανωτέρω είδηση που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «τα Νέα» της 17ης Οκτωβρίου 2009, αποδεικνύει περίτρανα το πόσο κοινά χαρακτηριστικά λαμβάνει μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών το τεράστιο πρόβλημα επιβιώσεως που αντιμετωπίζουν, ως εθνικά προσδιορισμένες κοινότητες.

Η τεραστία πλημμυρίς των αλλοφύλων μεταναστών που μαζικώς κατακλύζει την Ευρώπη, σε καθημερινή βάση, έχει ήδη αλλοιώσει την επί χιλιάδες χρόνια ανθρωπολογική και πολιτισμική φυσιογνωμία των Ευρωπαϊκών πατρίδων.

Δυστυχώς, ο καιρός περνάει , με τους λαούς απελπιστικά αποχαυνωμένους από την μαζική υποκουλτούρα και τον δημοκρατικό ευνουχισμό που τους έχει, επί δεκαετίες , συστηματικώς, επιβληθεί.

Όσο και αν η κατάσταση βαίνει όλο και πιο δυσμενής (σε θανάσιμο βαθμό) εις βάρος των Ευρωπαίων και εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών τους, ο αστικός-δημοκρατικός συμμορφωτισμός και τα αντιρατσιστικά μαρξιστο-φιλελεύθερα κηρύγματα περί «ανεκτικότητας» μας φέρνουν μέρα με τη μέρα πιο κοντά στον αφανισμό και τον όλεθρο. Τα στίφη των μεσανατολιτών και των αραπάδων διαγκωνίζονται για να καταλάβουν τη γη μας χρησιμοποιώντας την απατηλή ταυτότητα του «οικονομικού μετανάστη» για να το καταφέρουν με όλες τις ανέσεις και χωρίς καμία αντίσταση.

Οι ελάχιστες φωνές που ενίοτε αποκτούν το θάρρος να ψελλίσουν έστω κάποιες λέξεις για να κρούσουν το κώδωνα του κινδύνου, καταγγέλλονται αμέσως ως «ξενόφοβοι , ρατσιστές και φασίστες» και πολεμούνται λυσσαλέα από τις πανίσχυρες δυνάμεις της «πολιτικής ορθότητας»!

Επείγει πανευρωπαϊκή αφύπνιση των λαών, όσο υπάρχουν ακόμη ελάχιστες ελπίδες επιβιώσεως των ευρωπαϊκών εθνών. Το φάσμα του αφανισμού των ευρωπαίων είναι κοινό και απαιτεί επιτακτική αντιμετώπιση!