Η “γρίπη των χοίρων”

Αναρωτιέται κανείς, αν το όνομα αυτό δώθηκε στην συγκεκριμένη γρίπη μονάχα αναφορικά με τα ζώα από τα οποία λένε ότι προήλθε η γρίπη αυτή, ή αν εκφράζει την άποψή τους για τους κατοίκους αυτής της γης, και κυρίως των “ανεπτυγμένων” χωρών, οι οποίοι και θα πληρώσουν δισεκατομμύρια δολάρια από κάθε χώρα για να αγοράσουν τα εμβόλια.  Πάντως οι  Σιωνιστές , μέσα και από το Ταλμούδ, χαρακτηρίζουν ως “γκόιμ” τους μη Εβραϊκούς πληθυσμούς, και τους ταυτίζουν με τα “ακάθαρτα ζώα”. 

Τα παρακάτω δημοσιεύματα της εφημερίδας “Πρώτο θέμα”, αναρωτιέται κανείς, τι αντίληψη έχει ο συγγραφέας τους σχετικά με το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται.  Δίνει την εντύπωση ότι φέρει μια αντίληψη παρόμοια με αυτή των Σιωνιστών όταν απευθύνονται στους “γκόιμ”. Διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα” τα εξής:

…ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009. Πεντέμισι εκατομμύρια Ελληνες έχουν μολυνθεί από τη νέα γρίπη. Το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και όλα τα μεγάλα στάδια της χώρας έχουν μετατραπεί σε τεράστια κέντρα εμβολιασμού, όπου καθημερινά συρρέουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες προκειμένου να τους χορηγηθεί το «σωτήριο» σκεύασμα για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1.

Ανδρες των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων περιπολούν επί 24ώρου βάσεως τα κτίρια του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Ερευνας και Τεχνολογίας αλλά και των νομαρχιών όπου φυλάσσονταιτα πανδημικά εμβόλια. Μεγάλα ξενοδοχεία της Αττικής έχουν μετατραπεί σε θεραπευτήρια, συνδράμοντας τα νοσοκομεία του ΕΣΥ που τελούν υπό κατάρρευση αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν στα περιστατικά γρίπης που εμφανίζονται καθημερινά. Χιλιάδες άνεργοι γιατροί και νοσηλευτές, φοιτητές και σπουδαστές υγείας «επιστρατεύονται» προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες, επικουρώντας το προσωπικό του ΕΣΥ. Ο υπουργός Υγείας ενημερώνει τον πρωθυπουργό κι εκείνος δίνει το πράσινο φως για να τεθεί σε εφαρμογή το τελευταίο «όπλο» απέναντι στη γρίπη που επελαύνει: καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και περιορισμός των πολιτών κατ’ οίκον για όσο διάστημα χρειαστεί… Δεν πρόκειται για σκηνές από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για ορισμένα από τα μέτρα που προβλέπει το πιο εφιαλτικό σενάριο για την εξέλιξη της νέας γρίπης και στη χώρα μας, όπως αυτό είναι καταγεγραμμένο στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Αντιμετώπιση της Πανδημίας του υπουργείου Υγείας και το οποίο αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ».

Την τρομοϋστερία όμως δεν σπέρνουν μόνο τα “αστικά” Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως.

Διαβάζουμε στην “αντικαπιταλιστική” ιστοσελίδα της “εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς” “Πολιτικό Καφενείο”, τα εξής, με την υπογραφή “Βήχος Παναγιώτης”:

1.200.000 παιδιά θα αρρωστήσουν
600-1000 άτομα θα πεθάνουν από τον ιό της νέας γρίπης στην Ελλάδα
5,4 εκατομμύρια Έλληνες θα νοσήσουν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009
1,2 εκατομμύρια παιδιά-ελληνόπουλα θα νοσήσουν από τον ιό.
300.000παιδια θα πάνε στα νοσοκομεία της χώρας
800.000 ασθενείς θα πάνε στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων μέσα σε λίγες εβδομάδες
1000 άτομα θα εμβολιάζονται καθημερινά.

  Η κυβέρνηση και οι ρατσιστές κάνουν διακρίσεις. Η γρίπη έχει μεγαλύτερη “νοημοσύνη” από κάποιους αποβλακωμένους φασίστες και ρατσιστές.

Ασφαλώς η γρίπη θα χτυπήσει το ίδιο και χειρότερα τα αδέλφια μας τους μετανάστες, που ζουν σε άθλιες συνθήκες που πρέπει να μας κάνει να ντρεπόμαστε όσοι το ανεχόμαστε αυτό να λεγόμαστε άνθρωποι.

“τό φώς έν τή σκοτία φέγγει” για όλους τους ανθρώπους όχι μόνο για τους Ελληναράδες.

Ρωτάει ένας αναγνώστης του φόρουμ της συγκεκριμένης ιστοσελίδος  τον συγγραφέα των παραπάνω “ποιά είναι η πηγή” του, και του απαντάει , στις 7:20 το απόγευμα, ότι αυτά “δημοσιεύονται αύριο στις εφημερίδες”.

Κάποια πράγματα για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και τους κύκλους με τους οποίους σχετίζεται είδαν το φως της δημοσιότητος πρόσφατα, μέσα από την ιστοσελίδα “Altermedia Hellas”.  Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο, παρατηρούμε ότι η ιστοσελίδα “Πολιτικό Καφενείο”  φαίνεται να σχετίζεται στενά και με ανθρώπους από το χώρο της “υγείας” …και όχι μόνο!

http://gr.altermedia.info/?p=2990

Την ίδια στιγμή, σπέρνουν τον τρόμο φτιάχνοντας ακόμη και τηλεπαιχνίδια, που αναφέρονται σε “θανάσιμη πανδημία”.

Σχετική είδηση μπορείτε να δείτε εδώ:

http://gr.altermedia.info/?p=3175

Διαβάζουμε στις εφημερίδες καθημερινά δημοσιεύματα για “νέα κρούσματα” της “γρίπης των χοίρων”. Με ποιό τρόπο καταγράφονται αυτά τα “κρούσματα”,΄υπάρχει μια ενδιαφέρουσα καταγγελία εδώ:

http://gr.altermedia.info/?p=2855

Τον πανικό έσπειραν και στα αεροδρόμια. Στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου Κρήτης, ανάγκασαν ολόκληρο το προσωπικό του αεροδρομίου, από τις καθαρίστριες μέχρι τις υπαλλήλους στα γκισέ των αεροπορικών εταιριών να κυκλοφορούν φορώντας μάσκες!

Την ίδια στιγμή Αμερικανός δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι η “γρίπη των χοίρων” κατασκευάστηκε σε Αμερικανικά εργαστήρια. Η σχετική είδηση, υπάρχει εδώ:

http://gr.altermedia.info/?p=2571

Αν κοιτάξει κανείς το τι συνέβη το 1976 με την “γρίπη των χοίρων”, μπορεί να καταλάβει εύκολα το τι συμβαίνει και σήμερα.

Τρομοκράτησαν και έπεισαν να εμβολίασθούν 46 εκατομμύρια Αμερικανούς. Χιλιάδες από αυτούς έμειναν με σοβαρές αναπηρίες στο νευρικό τους σύστημα, ως παρενέργειες του εμβολίου. Σήμερα, επιστήμονες από το χώρο της ιατρικής δηλώνουν ότι καθώς το νέο εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ακόμη τι είδους παρενέργειες μπορεί να έχει ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού… Κάτι για το οποίο ήδη έχουν δεσμευθεί πολλές κυβερνήσεις, δίνοντας δισεκατομμύρια από τα κρατικά ταμεία στο καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών.  Σχετικά με το τι συνέβη το 1976, το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο είναι άκρως αποκαλυπτικό:

http://gr.altermedia.info/?p=2930