Προς μια Ισλαμική Δημοκρατία της Ελλάδας; – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

Προς μια Ισλαμική Δημοκρατία της Ελλάδας;

– ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

(…. στις αμμουδιές της Μέκκας διώξ’ το ήλιε το μισοφέγγαρο μακριά απ’ τον ουρανό μας …. – Κ. Παλαμάς)

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, αυτό το κακόγουστο πανηγύρι της δημοκρατικής φαυλοκρατίας, ζούμε στην Ελλάδα καταστάσεις απίστευτες. Λίγες μέρες πριν, ανήμερα της θλιβερής για τον Ελληνισμό επετείου της αποφράδος ημέρας της 29ης Μαΐου 1453, 556, δηλαδή, χρόνια αφότου τα αφιονισμένα στίφη των μογγόλων της Ανατολής πάτησαν το πόδι τους στην Βασιλεύουσα, την Πόλη των Κωνσταντίνων και 188 χρόνια αφότου ο επαναστατημένος Ελληνισμός απετίναξε την 400ετή σκλαβιά, εκδιώκοντας τον βάρβαρο ασιάτη δυνάστη πίσω στην Ανατολή, παρακολουθήσαμε σκηνές οι οποίες, αν δεν προοιώνιζαν μια εξαιρετικά απελπιστική προοπτική για τη μοίρα μας ως Ελλήνων, θα εκλαμβάνονταν ως αποκρουστική φάρσα και μάλιστα σουρεαλιστικής εμπνεύσεως.

Παρακολουθήσαμε λοιπόν τη διοργάνωση στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πιο κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, μαζικών και οργισμένων συλλαλητηρίων από έναν συρφετό χιλιάδων αποθρασυμένων ρυπαρών μουσουλμάνων (!!!), διαμαρτυρομένων για την καταπάτηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων τους, απαιτούντων την ανέγερση ισλαμικών τεμενών (!!!) και κοιμητηρίων. Φθάσαμε έτσι στο σημείο να τίθεται στον δημόσιο λόγο ως δεδομένο ότι η Ελλάς, εντός ολίγων ετών, από χώρα, κατά 99% εθνοτικά και θρησκευτικά ομοιογενής, όπως επί χιλιετίες και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήταν (με εξαίρεση την γεωγραφικά περιορισμένη σε δυο νομούς, μουσουλμανική μειονότητας της Θράκης) μετετράπη σε χώρα «πολυπολιτισμική», ήτοι πολυφυλετική, χώρα στην οποία σημαντικό ποσοστό του υπάρχοντος πληθυσμού έχει πλέον ετερογενή φυλετική, πολιτισμική, θρησκευτική ταυτότητα, ετερογενές και ριζικά εχθρικό προς το πάτριο, ήθος και κουλτούρα!

Πληροφορούμεθα ταυτόχρονα για τα συνεχή δρομολόγια των απειράριθμων σαπιοκάραβων που με την ανοχή, ενθάρρυνση και προφανέστατη υποκίνηση των Τούρκων (που έχουν κάθε συμφέρον να διαλύσουν την εθνική συνοχή της Ελλάδος), μεταφέρουν από τα μικρασιατικά παράλια, εκατοντάδες αλλοφύλους λαθρομετανάστες, σε καθημερινή βάση, οι οποίοι, μη καταγεγραμμένοι όντες, υπολογίζεται, με πολύ συντηρητικές εκτιμήσεις, ότι ξεπερνούν πια τα δύο εκατομμύρια -ίσως και τα τρία- η συντριπτική πλειονότης των οποίων είναι μουσουλμάνοι, γιγαντώνοντας και εδραιώνοντας την παρουσία τους δίπλα στον ραγδαία γηράσκοντα και υπό δημογραφικό μαρασμό διατελούντα σύγχρονο Ελληνισμό. Η μεταναστευτική αυτή ροή από τη μουσουλμανική Ασία προς την γη μας είναι συνεχής και εντεινόμενη – εκατοντάδες χιλιάδες άτομα ετησίως – μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μαζική πληθυσμιακή εισβολή! Παράλληλα, στις Ελληνικές πόλεις καθημερινά σχηματίζονται, μικρότερα ή μεγαλύτερα, βρωμερά γκέτο (defactoαυτόνομες περιοχές), στα οποία υπό άθλιες συνθήκες στοιβάζονται τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες. Τα γκέτο αυτά συνιστούν εστίες εξαπλώσεως μεταδοτικών ασθενειών, διακινήσεως ναρκωτικών – άνδρα της κλιμακούμενης εγκληματικότητος που έχει καταστεί πλέον εντελώς ανεξέλεγκτη!

Μπροστά σ’ αυτή την εφιαλτική κοινωνική ανατροπή την παρεπόμενης της πληθυσμιακής εισβολής των ξένων, η αντίδραση της «κυβέρνησης» συνίσταται στην προώθηση υλοποίησης των εξής ιδεών: (α) διάθεση ναυλωμένων καραβιών για την ασφαλή μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου προς την κυρίως Ελλάδα, (β) οργάνωση «κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας των μεταναστών», (γ) «υιοθέτηση πολιτικών ενσωμάτωσης των μεταναστών στην κοινωνία», (δ) «υιοθέτηση πολιτικών καταπολέμησης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με σκλήρυνση της σχετικής νομοθεσίας». Το θέατρο του παραλόγου! Κρατική εξώθηση σε εθελούσια εθνική αυτοκτονία!

Τα δεδομένα διαμορφώνονται εκρηκτικά! Τα στίφη των συναθροισμένων αλλοφύλων τριτοκοσμικών μεταναστών, σε αγαστή συνεργασία και σύμπραξη με τα συνασπισμένα κοινωνικά σαπρόφυτα και τους κάθε είδους παρακμίες, προδότες και βιοψυχικά ανθρωποειδή λύματα (αναρχικούς, αριστεριστές, κλπ), των οποίων η πλήθυνση και επιθετική ακατάσχετη αποθράσυνση εξαπλώνεται στον κοινωνικό ιστό της σύγχρονης Ελλάδος ως επιθετικός καρκίνος, εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις ασχημονίας και καταστροφής.

Η προϊούσα κατάσταση φυλετικού χάους σε συνδυασμό με την, επακόλουθη της γενικότερης οικονομικής κρίσεως, δυσπραγία, διαμορφώνουν κοινωνικά δεδομένα που δύνανται να οδηγήσουν σε δυο πιθανές ατραπούς: είτε (α) στον αργό δημογραφικό και πολιτισμικό θάνατο του Ελληνισμού που κινδυνεύει να αφανιστεί ιστορικά μετά από 4.000 χρόνια αδιάλειπτης ιστορικής παρουσίας, είτε (β) σε έναν γενικευμένο φυλετικό πόλεμο, με όρους εθνοκάθαρσης και έπαθλο την εθνική επιβίωση ή με ενδεχόμενο τίμημα μια έντιμη αλλά ηρωική πτώση.

Πλησιάζουμε στο σημείο μηδέν, οπότε θα κληθούμε να δώσουμε τη μάχη της εθνικής και φυλετικής επιβιώσεως. Ας προετοιμαστούμε για τη μάχη αυτή, ώστε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε, για να μη βρεθούμε στην θέση να ζήσουμε ντροπιασμένοι, ως πολίτες μιας … «Ισλαμικής Δημοκρατίας της Ελλάδας»! Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Πρέπει να πάρουμε πίσω τη χώρα μας, την πατρίδα μας, τη γη μας!

Για την Τιμή και το Αίμα μας!