ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥ HENRIK HOLAPPA.

Ο 23χρονος συναγωνιστής από την Φινλανδία, Henrik Holappa, συνελήφθη στην πολιτεία Πεννσυλβάνια των Η.Π.Α την 9η Μαρτίου από πράκτορες των μυστικών υπηρεσίων, παρ’ ότι βρισκόταν εκεί νομίμως και εκκρεμούσε μάλιστα αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου που είχε καταθέσει τον περασμένο Οκτώβριο. Αν μάλιστα οι αμερικανικές αρχές αποφασίσουν την έκδοση του στην Φινλανδία αντιμετωπίζει ποινή καθείρξεως 4,5 ετών!
Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Henrik στην πατρίδα του είναι «υποκίνηση φυλετικού μίσους» και «δυσφήμηση της εντίμου (sic) αφρικανικής κοινότητος της Φινλανδίας», δηλαδή, κατηγορίες εγκλημάτων γνώμης, (ήτοι, ποινικοποίηση οιουδήποτε τολμά να καταγγείλει γραπτώς ή προφορικώς την εγκληματική συμπεριφορά αφρικανοασιατών μεταναστών σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες), το υποτιθέμενο εβραϊκό «ολοκαύτωμα» και άλλα θέματα που η διεθνής σιωνιστοκρατία επιλέγει να ποινικοποιεί κατά το δοκούν, προκειμένου να πατάξει κάθε μορφή αντιστάσεως των λευκών εθνών ενάντια της πορεία προς αφανισμό που τους έχει επιβάλει. Το «έγκλημα» του Henrik στην πατρίδα του ήταν η συγγραφή και έκδοση ενός άρθρου με το οποίο κατήγγειλε την εγκληματική δράση αφρικανικών συμμοριών στην Φινλανδία θέτοντας το ερώτημα γιατί η Φινλανδική κυβέρνηση συνεχίζει να εισάγει στην χώρα αφρικανούς μετανάστες πληρώνοντάς τους με έως και 3.000 ευρώ (!!!), ανά οικογένεια, μηνιαίως, την ίδια ώρα που ο Φινλανδός άνεργος λαμβάνει ένα μικρό βοήθημα ύψους μόλις 400 ευρώ. Το άρθρο του Henrik είχε ως αφορμή την συγκλονιστική υπόθεση του φρικτού ομαδικού βιασμού μίας 31χρονης Φινλανδής από Σουδανούς νέγρους τον Ιούνιου του 2005 στην πόλη Oulu. Το θύμα αφού βιάστηκε επί ώρες, υπεβλήθη από τους δράστες σε κλειτοριδεκτομή με την χρήση οικιακού ψαλιδιού! Οι δράστες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση μόλις 3 ετών το 2006 και σήμερα είναι ελεύθεροι πολίτες στην Φινλανδία!! Το αποκρουστικό αυτό έγκλημα δεν είναι βέβαια το μοναδικό το οποίο έχει διαπραχθεί από συμμορίες αφρικανών στην Φινλανδία. Ανάλογα εγκλήματα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ο Henrik διατύπωσε το εύλογο ερώτημα γιατί η αστυνομία δεν αντιδρά για να εμποδίσει αυτά τα περιστατικά. Η αστυνομία τελικά όντως αντέδρασε αλλά όχι όπως θα περίμενε κανείς. Ο Henrik συνελλήφθη και κρατήθηκε για δύο ημέρες. Αφέθηκε κατόπιν ελεύθερος, δεν σταμάτησαν όμως τα προβλήματα γι’ αυτόν. Στιγματίστηκε από τα Μ.Μ.Ε. ως «ρατσιστής», εκδιώχθηκε από τον στρατό οπού σχεδίαζε να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση τριών γενεών και η εύρεση εργασίας κατέστη γι’ αυτόν παντελώς αδύνατη καθώς όλοι οι υποψήφιοι εργοδότες του δέχτηκαν εκφοβιστικά μηνύματα από την αστυνομία. Τον Μάιο του 2008, ευρισκόμενος στην γειτονική Εσθονία δέχτηκε τηλεφώνημα από τις Φινλανδικές αρχές οι οποίες τον ενημέρωναν ότι ο εισαγγελέας Mika Illman – εβραϊκής καταγωγής (διαβολική σύμπτωσή) – είχε «ξεθάψει» την υπόθεσή του και ετοίμαζε άσκηση διώξεως εναντίον του «για να παραδειγματίσει όλους τους ρατσιστές στην Φινλανδία» όπως επί λέξη του είπε η αστυνομικός στην άλλη άκρη της γραμμής, βάσει των κατηγοριών που του ανεφέρθησαν.
Ο Henrik διέφυγε στις Η.Π.Α. όπου και παρέμεινε ιδεολογικά ενεργός, συμμετείχε μάλιστα και σε συνέδριο που διοργάνωσε ο David Duke. Κατέθεσε αίτηση πολιτικού ασύλου ελπίζοντας ότι η γνωστή παράδοση προστασίας των ατομικών ελευθεριών και της ελευθεροφωνίας που εξακολουθούσε να επικρατεί μέχρι πρότινος στις Η.Π.Α., σε αντίθεση με την μεταπολεμική Ευρώπη, θα του επέτρεπε να ζήσει χωρίς διώξεις. (Η παράδοση προστασίας των ατομικών ελευθεριών φαίνεται ότι έχει ξεφτίσει πια και στις Η.Π.Α., τουλάχιστον όταν πρόκειται για λευκούς ιδεολόγους εθνικιστές, όπως ο Henrik. Για νέγρους και εβραίους ισχύει ακόμη…). Η σιωνιστική χείρα απεδείχθη τελικά αρκούντος μακρά ώστε μετά από λίγους μήνες να κινητοποιηθούν οι μυστικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες ελέγχου λαθρομεταναστεύσεως των Η.Π.Α. με αποτέλεσμα ο Henrik να ξανασυλληφθεί, χωρίς παρ’ όλα αυτά να του απαγγελθεί ακόμα κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, δύο ήδη εβδομάδες μετά την σύλληψή του!
Ο νεαρός συναγωνιστής Henrik Holappa αντιμετωπίζει, για «αδίκημα γνώμης», ποινή καθείρξεως 4,5 ετών, ποινή δηλαδή μεγαλύτερη από την ποινή που είχε επβληθεί στους νέγρους εγκληματίες που κακοποίησαν και ακρωτηρίασαν την νεαρή κοπέλα στην Φιλανδία! Αρκεί βέβαια να φανταστεί κανείς τι ξεσηκωμό θα προκαλούσε μεταξύ του δημοσιογραφικού συρφετού και όλων όσων τάχα ανησυχούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα», εάν η δίωξη για «αδίκημα γνώμης» δεν εστρέφετο εναντίον ενός εθνικιστού. Τώρα βέβαια η είδηση αυτή έχει αποσιωπηθεί πλήρως από τα κρατούντα Μ.Μ.Ε.
Οι διώξεις αυτού του τύπου δεν αποτελούν παρά σπασμωδικές αντιδράσεις του Συστήματος, σαφή συμπτώματα πανικού της σωνιστικής δικτατορίας και ενδείξεις αδυναμίας που θα οδηγήσουν τελικά στην πλήρη κατάρρευση της, η οποία θα επιταχυνθεί αν και εφόσον καταφέρει ο Λευκός Άνθρωπος να αφυπνισθεί!
Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν ηθικά και οικονομικά τον συναγωνιστή Henrik Holappa θα βρούν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://support-hh.cogia.net/.