ΑΛΗΤΕΙΑ – ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ

Λίγες σκέψεις με αφορμή το πρόσφατο θέατρο του παραλόγου.

Ø Η Ελλάς φλέγεται! Η έννομη τάξη καταρρέει! Συμμορίες βανδάλων λυμαίνονται δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, καταστρέφουν μνημεία, ιστορικές βιβλιοθήκες, πανεπιστημιακά κτίρια!

Ø Οι “αρχές” του κράτους … παρακολουθούν απαθώς την καταστροφική μανία της ακατάσχετης, γενικευμένης αλητείας χωρίς να προβαίνουν σε καμία πραγματική προσπάθεια αναχαιτίσεώς της. Η αστυνομία, καταντροπιασμένη και καταπτοημένη στον ρόλο του καρπαζοεισπράκτορος που της έχει ανατεθεί από την καταγέλαστη φεστιβαλική κυβέρνηση – οπερέτα, περιδεής, υπό το κράτος του φόβου έναντι της μαρξιστικής ιδεολογικής τρομοκρατίας, χάνει πια και τα τελευταία ψήγματα του άλλοτε κοινωνικού κύρους της, αδύναμη να διασφαλίσει στοιχειωδώς την δημόσια τάξη, την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

Ø Υπουργοί ανίκανοι να συντονίσουν, περιστοιχίζουν έναν άφαντο, έναν κρυμμένο πρωθυπουργό, έναν “πρωθυπουργό” απόντα, αόρατο, δειλό, φοβισμένο, στερούμενο, υποψίας έστω, θελήσεως και πυγμής. Σε ρόλο συντονιστού των δυνάμεων ασφαλείας, ένας πρώην στρατιωτικός επιτελάρχης, η διοικητική ανεπάρκεια του οποίου εκτός των άλλων καθιστά την χώρα περίγελο στους στρατοκράτες της Αγκύρας, που αντιλαμβάνονται προφανώς τις εφάμιλλες δυνατότητες των ακάπνων (κομματικώς τοποθετημένων όπως και αυτός) νυν στρατιωτικών επιτελών. Πρόκειται δηλαδή για τον άνθρωπο που πριν λίγα χρόνια θα εκαλείτο να οργανώσει την άμυνα της χώρας σε περίπτωση εξωτερικής στρατιωτικής επιθέσεως, ενώ αδυνατεί να οργανώσει την άμυνα μιας πόλεως  κατά την επίθεση μερικών εκατοντάδων χουλιγκάνων, μη καταφέρνοντας να θέσει υπό  έλεγχο  ούτε το κέντρο της Αθήνας!

Ø Η χώρα καράβι ακυβέρνητο, περίγελος διεθνώς με τους θλιβερούς νέο-ραγιάδες σε ρόλο παθητικών θεατών που παρακολουθούν τα κατακάθια της κοινωνίας – μεγαλοαστικής ή λούμπεν προελεύσεως – να καίνε και να καταστρέφουν ό,τι βρίσκεται μπροστά τους, αβρόχοις ποσί, εντελώς ασύδοτοι και ανέγγιχτοι.

Ø Το θράσος των αναρχοσυμμοριτών ξεπέρασε κάθε όριο! Επετέθησαν χωρίς κανένα φόβο, χωρίς ενδοιασμό, σε αστυνομικά τμήματα, ακόμα και σε υπουργεία!

Ø Ωστόσο, το πιο ανησυχητικό στοιχείο προέρχεται από την παρατήρηση ότι στο ρεύμα του ξεσαλωμένου αναρχοσυμμοριτισμού ενσωματώνονται σταδιακά τα διογκούμενα στίφη της κωλοπαιδαρίας, ήτοι, ο εσμός των κακομαθημένων, αποθρασυμένων και αποβλακωμένων παιδοβούβαλων που συγκροτούν την αποκρουστικής αισθητικής μάζα των εξαχρειωμένων μαθητών που περιφέρουν τις υβριστικές υπάρξεις τους στα άθλια σύγχρονα “σχολεία”.

Ø Πάνω στην αναμπουμπούλα … πλάκωσαν και οι κατσαπλιάδες λαθρομετανάστες. Συρφετοί ρυπαρών τριτοκοσμικών, εν είδη ειδικών μονάδων πλιατσικολόγων, λεηλάτησαν τα εμπορεύματα των, κατεστραμμένων από τους αναρχοαλήτες, καταστημάτων, δίδοντας μια αποκαλυπτική πρόγευση και της μελλοντικής συμπεριφοράς των ξένων που έχουν καταλάβει τις πόλεις μας σε περιπτώσεις κρίσεως π.χ. σε συνθήκες μιας στρατιωτικής συρράξεως!

Ø Μέσα στη γενική διάλυση … πλακώσανε κι οι γύφτοι. Ενόσω η πλατεία Συντάγματος εφλέγετο … στην γυφτούπολη του Ζεφυρίου, σ’ αυτό το supermarket λαθρεμπορίου και ναρκωτικών, ξεσαλωμένοι αθίγγανοι βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν πυρ με καραμπίνες εναντίον αστυνομικών!

Ø Και ο δημοσιογραφικός κόσμος, σύσσωμος στην πρωτοπορία της διαλύσεως, σε αγαστή σύμπνοια με την εμετική, αντεθνική, ροζ αριστερά, που εμφανώς πια παρέχει πολιτική ομπρέλα στον αναρχοσυμμοριτισμό, αβαντάρει νυχθημερόν την συνασπισμένη αλητεία, υποδαυλίζοντας με το κλίμα ανοχής που εντέχνως καλλιεργεί, την αποσυνθετική μανία της.

Ø Οι πολίτες απ’ την άλλη μεριά, επιδεικνύουν εξωφρενική μοιρολατρία ενόσω βλέπουν τις ιδιοκτησίες τους, τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητά τους, να πυρπολούνται, να καταστρέφονται, να λεηλατούνται, παραμένοντας απολύτως απρόθυμοι και αδύναμοι να προβάλουν την ελαχίστη στοιχειώδη αντίσταση, ούτε με τη μορφή  λεκτικής έστω διαμαρτυρίας, περιοριζόμενοι απλώς σε ένα εκ των υστέρων ταπεινωτικό κλαψούρισμα μπροστά στις αδηφάγες τηλεοπτικές κάμερες… Ευνούχοι του χειρίστου είδους…

Ø Δεν είναι η πρώτη φορά. Το έργο το έχουμε ξαναδεί τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Ωστόσο, κάθε νέο επεισόδιο τραμπουκισμού και λεηλασίας που μένει ατιμώρητο προεξοφλεί την επανάληψή του με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Αναμενόμενη λοιπόν η κλιμάκωση της αναρχοαριστερής αλητείας και τρομοκρατίας που οδήγησε στην παρούσα ανεξέλεγκτη, περίπου χαοτική, κατάσταση. Τα επί δεκαετίες χαϊδεμένα αληταριά του Συστήματος έχουν ξεσαλώσει για τα καλά. Η ανοχή στην αλητεία προετοιμάζει τις νέες γενιές τρομοκρατών.

Ø Η ασχημονία και η ύβρις στην απόλυτη έκφρασή τους! Ένας ιδιότυπος νέος συμμοριτοπόλεμος έχει ξεκινήσει. Οι πολιτικοί επίγονοι των εαμοβούλγαρων- κατσαπλιάδων-κομμουνιστοσυμμοριτών κήρυξαν καθώς φαίνεται τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου, με την μορφή αντάρτικου πόλεων αυτή τη φορά, έχοντας στο πλευρό τους τα κρατούντα μ.μ.ε. της πλουτοκρατίας που αποφάσισαν, περιέργως, να τους προσφέρουν στο πιάτο, ως δυνάμει ανεξάντλητη δεξαμενή στρατολογήσεως νέων κοπριτών, την ανόητη, χειραγωγούμενη ανθρωπομάζα της εξαχρειωμένης “νεολαίας”, η οποία μέσα στην απέραντη ηλιθιότητα της οίησεώς της, φαντάζεται ότι κάνει “την δική της επανάσταση”.

Ø Η πάγια τακτική της αριστεράς να πλάθει ψευδοήρωες βρήκε την έκφρασή της στην εκβιαστική ηρωοποίηση του “αδικοχαμένου Αλέξη”. Μετά τον Πέτρουλα, τον Μυρογιάννη, τον Καλτεζά, τον Τεμπονέρα και τόσους άλλους ψευδοήρωες, ήρθε η σειρά του Αλέξη. Αυτή η άκριτη απολυτοποίηση της δήθεν αξίας της ανθρώπινης ζωής αδιακρίτως έχει καταστεί απολύτως ανυπόφορη, καθώς και το αισχρό γλείψιμο της κωλοπαιδαρίας. Φτου!

Ø Δεν πάει άλλο! Κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι σε μια πραγματική Πολιτεία, δηλαδή ευνομούμενη, δίκαιη, αληθινή, οι επιφορτισμένες με το ρόλο της τηρήσεως της τάξεως δυνάμεις ασφαλείας, όχι απλώς θα έχουν κάθε δικαίωμα, αλλά θα έχουν την αυστηρή υποχρέωση να πυροβολούν πάραυτα οιονδήποτε συμπεριφέρεται υβριστικώς!!! Αυτό ασφαλώς προϋποθέτει την επείγουσα συθέμελη κατεδάφιση του υπάρχοντος  φαύλου αστικού δημοκρατικού καθεστώτος! Τ ε λ ε ί α.