Πληθυσμός μεταναστών ισοδύναμος με τον πληθυσμό μιας ολόκληρης πόλης προστίθεται κάθε χρόνο στον πληθυσμό της Ελλάδας! Ξένοι περισσότεροι από το ¼ του πληθυσμού της Αθήνας!

Μεταξύ των τεραστίων προβλημάτων που κατατρύχουν την δύσμοιρη πατρίδα μας, το σημαντικότερο, αμεσότερο, επιτακτικότερο όλων, είναι, δίχως άλλο, η φυλετική αλλοίωση του Ελληνικού έθνους η οποία συντελείται κλιμακούμενη εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Τα γκέτο των τριτοκοσμικών εισβολέων πολλαπλασιάζονται και μεγεθύνονται στα αστικά κέντρα, οι μαφίες των αλλοδαπών διαγκωνίζονται για τα σκήπτρα της εγκληματικότητας που έχει χτυπήσει κόκκινο, η Ελληνική ύπαιθρος έχει εγκαταληφθεί στους ξένους.

Οι εξωνημένοι πολιτικάντηδες της ολέθριας για τον τόπο κοινοβουλευτικής δικτατορίας σε αγαστή συνεργασία με τα μ.μ.ε. της πλουτοκρατίας έχουν θέσει ως πρώτιστο μέλημα τους την «καταπολέμηση του ρατσισμού», την καταδίωξη δηλαδή και των τελευταίων Ελλήνων που εναγωνίως προσπαθούν με κάποιο τρόπο να αντισταθούν στον ορατό πια δια γυμνού οφθαλμού, αφελληνισμό. Ταυτοχρόνως ο υπνωτισμένος, από τα μ.μ.ε., λαός, περί άλλων τυρβάζει… Δυστυχώς η μιθριδατική αναισθητοποίηση των νεοελλήνων – νεοραγιάδων τους έχει καταστήσει παντελώς ανίκανους να παρακολουθήσουν το φαινόμενο και να αναγνωρίσουν την κρισιμότητά του, ειδάλλως θα είχαν φυσιολογικώς προ πολλού εξεγερθεί!

Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική. Σύμφωνα με πολύ πρόσφατα στοιχεία της «Eurostast», ήτοι της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, που αφορούν το έτος 2006, οι μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα – για μια περίοδο 12 μηνών – ανέρχονταν στους 86.700. Προφανώς το νούμερο αυτό αφορά τους καταγεγραμμένους μετανάστες. Ο αριθμός των μη καταγεγραμμένων λαθρομεταναστών είναι ανυπολόγιστος. Αλλά και μόνο ο προηγούμενος αριθμός αν εξετασθεί, γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για την ετήσια εγκατάσταση πληθυσμού ισοδύναμου με τον πληθυσμό μιας ολόκληρης πόλης! Μιας ολόκληρης πόλης ξένων που προστίθεται σε μια χώρα με δείκτη γονιμότητας (γεννήσεων) καθηλωμένον κοντά στη μονάδα, πράγμα που σημαίνει ότι που υφίσταται ραγδαία μείωση του γηγενούς πληθυσμού!

Αυτά τα στοιχεία έρχονται να προστεθούν σε κάποια άλλα, που προέρχονται επίσης από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και αφορούν την τριετία 2003 – 2006, σύμφωνα με τα οποία, ο πληθυσμός των αλλοδαπών μεταναστών που κατοικούν στα Ελληνικά αστικά κέντρα κυμαίνεται μεταξύ του 8 και του 11,5 %, δηλαδή, περισσότεροι από 1 στους 10 κατοίκους των ελληνικών πόλεων είναι ξένοι! Προφανώς και αυτά τα στοιχεία αφορούν μόνον τους καταγεγραμμένους μετανάστες. Το πραγματικό ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο. Ειδικά στην περίπτωση της πρωτεύουσας τα πράγματα είναι απελπιστικά. Αλλοδαποί μετανάστες αποτελούν πάνω από το ένα τέταρτο του πληθυσμού του Δήμου της Αθήνας!!

Μήπως αυτή η «πόλις εάλω»; Μήπως η χώρα ολόκληρη«εάλω»;

Μήπως πρέπει να σημάνει παλλαϊκή εξέγερση;;;