Οργανώσεις “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” διαμαρτύρονται επειδή στα Γαλλικά “καλλιστεία” εξελέγη νικήτρια λευκή και “το χρώμα της δεν αντιπροσωπεύει το χρώμα δέρματος των Γάλλων”.


Στον τελικό των Γαλλικών καλλιστείων, ανάμεσα στις 33 υποψήφιες “Γαλλίδες” τουλάχιστον οι 14 δεν ήταν Γαλλίδες. Οκτώ προέρχονταν από “εθνικές μειονότητες” ενώ έξι από τις Γαλλικές αποικίες στην Καραϊβική και στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Παρόλα αυτά οι οργανώσεις “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” θεώρησαν τον αριθμό 14 στις 33 μη αντιπροσωπευτικό για την φυλετική σύσταση του σημερινού “Γαλλικού” πληθυσμού και καθόλου αντιπροσωπευτικό το χρώμα της νικήτριας. “Η νικήτρια των καλλιστείων είναι λευκή σαν το χιόνι!” έγραψε σε ανακοίνωσή του το αντιπροσωπευτικό συμβούλιο των μαύρων “Γάλλων” και “δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τον σημερινό Γαλλικό πληθυσμό”! “Επίσης δεν υπήρχε αντιπροσωπευτική συμμετοχή για τις Γαλλίδες με καταγωγή από χώρες της Βορείου Αφρικής, η υποψήφια αποκλείστηκε μήπως επειδή ήταν πολύ μουσουλμάνα;” λέει η ανακοίνωσή τους.

Στα αντίστοιχα “Ελληνικά” “καλλιστεία” των τελευταίων ετών η πλειοψηφία των συμμετεχόντων δεν είναι Ελληνί8ες (προέρχονται κυρίως από την Αλβανία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία) , αλλά τουλάχιστον είναι ακόμη λευκές. Με την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά λαθρομεταναστών (που ανεστάλη μονάχα προσωρινά μετά από απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, αλλά η επερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ιθαγένεια για όλους) δεν θα αργήσει η στιγμή που στον “Ελληνικό” τελικό θα διαγωνίζονται υποψήφιες από το Πακιστάν , την Νιγηρία και την Σομαλία και εάν καμιά φορά η νικήτρια τύχει να είναι λευκή, δηλαδή Αλβανίδα ή Βουλγάρα ή Ρουμάνα (διότι σήμερα πολύ σπάνια στην Ελλάδα κάποιος Έλληνας τυγχάνει να κάνει παιδιά), οι “αντιρατσιστικές” οργανώσεις θα διαμαρτύρονται για “ρατσισμό”! Και σε δύο το πολύ δεκαετίες οι αποβλακωμένοι και ευνουχισμένοι νεοέλληνες θα παρακολουθούν στις τηλεοράσεις τους τα Πακιστανικά και Νιγηριανά “καλλιστεία” με το ίδιο ενδιαφέρον που σήμερα παρακολουθούν τα Τουρκικά σήριαλ…

Σχετική είδησις στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2248200/White-snow-Miss-France-beauty-queen-gets-caught-racism-row-catfight-previous-winner.html