H αληθινή πυρηνική απειλή προέρχεται από την Μέση Ανατολή…

H αληθινή πυρηνική απειλή προέρχεται από την Μέση Ανατολή…

Το Εβραϊκό κράτος έχει την δυνατότητα να αφανίσει την Ευρώπη, τονίζει εμφαντικά Ισραηλινός ιστορικός: Το Ισραήλ θα μπορούσε να βρεθεί στην θέση να χρειασθεί να αφανίσει τα πολιτικά παιχνίδια της Ευρώπης.

Η εφιαλτική ψύχωση του Εβραϊσμού…

Ιερουσαλήμ (12 Μαρτίου 2010)– Ο σημαίνων ισραηλινός στρατιωτικός ιστορικός Martin Karfeld δήλωσε ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να βρεθεί μία μέρα αναγκασμένο να αφανίσει την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, χρησιμοποιώντας όλων των ειδών τα όπλα, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού του οπλοστασίου, αν θεωρήσει ότι απειλείται· πράγμα που καθιστά σαφές ότι η Ευρώπη λογίζεται ως εχθρικός στόχος.

Αυτό μεταδόθηκε από μια συνέντευξη τύπου από τον έβδομο Εβραϊκό ραδιοφωνικό σταθμό και μεταφράστηκε την Τετάρτη στα αραβικά από το κέντρο ανάλυσης πληροφοριών τύπου.

“…Διαθέτουμε εκατοντάδες πυρηνικές κεφαλές και πυραύλους που μπορούν να πετύχουν πολλούς στόχους στην καρδιά της Ευρωπαϊκής ηπείρου,ακόμα και πέραν της Ρώμης, της Ιταλικής πρωτεύουσας”, είπε ο Karfeld – συμπληρώνοντας ότι όλες σχεδόν οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα γίνονταν επιλεγμένοι στόχοι για την Ισραηλινή αεροπορία .

-Μπορεί να καταστρέψει όλον τον κόσμο!

O ισραηλινός ιστορικός επανέλαβε ότι το Ισραήλ έχει την δυνατότητα να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο, αν κρίνει ότι απειλείται με καταστροφή.

Όσον αφορά τους Παλαιστινίους, το Ισραήλ εξετάζει συγκεκριμένο σχέδιο για μαζική απέλαση ,είπε ο ιστορικός· σκοπεύει δε να εκτοπίσει όλους τους Παλαιστινίους χωρίς εξαίρεση – αλλά αναμένει την κατάλληλη στιγμή για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου.

“Πριν δύο χρόνια, μόλις το επτά με οχτώ τοις εκατό των Ισραηλινών ενέκριναν αυτό το σχέδιο – ενώ μόλις πριν δύο μήνες το ποσοστό αυτό είχε φτάσει το 33 τοις εκατό, σήμερα δε το ποσοστό έχει ανέβει στο 55 τοις εκατόν.”

-Ψάχνει να βρει ευκαιρία για νέες σφαγές και εκδιωγμούς

Ο ιστορικός εξήγησε ότι το Ισραήλ πρέπει να εκμεταλλευθεί κάθε περιστατικό το οποίο πράγματι θε παρείχε την χρυσή αφορμή για εκδίωξη των Παλαιστίνιων, όπως συνέβη στο Ντέρ Γιασίν το 1948.

Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσον το Ισραήλ κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί ως εγκληματικό κράτος αν εκδιώξει τους Παλαιστινίους, εδήλωσε ότι “το Ισραήλ είναι ένα κράτος που αδιαφορεί για το τι λένε άλλοι για αυτό και πρέπει να θυμηθείτε τα λεγόμενα του πρώην υπουργού άμυνας Moshe Dayan, ο οποίος υπέδειξε ότι «Το Ισραήλ πρέπει να δρα ως άγριος σκύλος, ώστε να εκφοβίζονται τα άλλα κράτη, παρά να βλάπτεται από αυτά.»

Όλα αυτά προστίθενται σε ανάλογες δηλώσεις κατά το παρελθόν, που δεν αφήνουν καμμίαν αμφιβολία για όσους τυχόν θα είχαν τέτοιες, προκειμένου περί του «περιουσίου λαού του Γιαχβέ». Υπενθυμίζουμε δε και ότι προ ολίγων ημερών εντοπίσθηκε ισραηλινό μή επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος στην Ουγγαρία…

Προφανώς η έννοια του «ολοκαυτώματος» που διατρέχει τις σελίδες της Βίβλου, κυλάει ως ψύχωση και καταληψία στις φλέβες των περιουσίων. Ρευστά με τα οποία η προκοπή κι η επιβίωση του πλανήτη και του πολιτισμού δεν είναι, προφανώς, συμβατά!