Ποινή καθείρξεως 6 ετών για τον Horst Mahler

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου δικαστήριο του Μονάχου επέβαλλε ποινή φυλακίσεως 6 ετών στον πρώην συνήγορο του NPD Horst Mahler με την κατηγορία της διαδόσεως «αντισημιτικού και ρατσιστικού λόγου», κατ’ ουσίαν λόγω της ηρωικής πια αρνήσεώς του να αναγνωρίσει «την ιστορικότητα του εβραϊκού ολοκαυτώματος» το οποίο και χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ψεύδος στην ιστορία. Εναντίον του Horst Mahler εκκρεμούν πρόσθετες συναφείς κατηγορίες οι οποίες είναι δυνατόν να του επιφέρουν 6 επιπλέον χρόνια καθείρξεως, δηλαδή συνολικά 12, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι ο 73 χρονος σήμερα Mahler, ενδέχεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στις σιωνιστικές φυλακές της Γερμανίας!
Ο Horst Mahler είναι ένα από τα λαμπρότερα πνεύματα του εθνικοσοσιαλισμού, ακλόνητος αγωνιστής του Γερμανικού έθνους και της Αρίας Φυλής. Οι μελέτες και οι εργασίες του έχουν βοηθήσει στην αποκάλυψη προς το ευρύ κοινό όχι μόνο της ιστορικής αληθείας όσον αφορά το εβραϊκό «ολοκαύτωμα» αλλά, κυρίως, της ταλμουδικής φύσεως του διεθνούς σιωνισμού και της «Νέας Τάξης» που επαλήθευσε για μία ακόμη φορά τα συμπεράσματα του Mahler, επιβάλλοντάς του ποινή 6 ετών, αριθμού άκρως συμβολικού στον σκοτεινό ταλμουδικό αποκρυφισμό (6 εκατομμύρια τα «θύματα» του λεγομένου «ολοκαυτώματος» – 6 τα έτη ποινής που επεβλήθησαν στον Mahler). Τα τελευταία γενναία λόγια του ενώπιον του δικαστηρίου ήταν τα εξής: «Σκοπός μου είναι να αποκαλύψω αυτήν την ταλμουδική δολιότητα που ξανά και ξανά θα αποκαλώ ψέμα και θα την αντιμετωπίζω με την αλήθεια. Έχω δώσει όρκο στον λαό μου να μην ενδώσω ποτέ στην μάχη κατά της θρησκείας του ολοκαυτώματος».
Να σημειώσουμε ότι ο Horst Mahler διατηρεί στενούς δεσμούς με την κίνησή μας, το ΑΡΜΑ, είχε μάλιστα παραστεί και μιλήσει, ως ο κύριος επίτιμος προσκεκλημένος, στο ιδρυτικό συνέδριο.
Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση από τους δήθεν υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου, από τους φιλελεύθερους «διανοούμενους», από τους δημοσιογράφους ή από τον «κυρίαρχο» λαό. Όλοι σιωπούν όταν βρυχάται ο σιωνιστικός δράκος. Φοβούμεθα ότι ο Horst Μahler δεν θα είναι ο τελευταίος φυλακισμένος για ανάλογα «εγκληματα» στην κατεχόμενη Γερμανία και στον Δυτικό κόσμο και βέβαια δεν είναι ο πρώτος. Στις φυλακές της Γερμανίας και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών έχουν σταλεί και εξακολουθούν να στέλνονται μεταπολεμικώς όχι μόνον εθνικιστές, αλλά πολλές φορές ακόμα και ειδικοί επιστήμονες, ιστορικοί, κλπ, των οποίων το μοναδικό «έγκλημα» είναι ότι είχαν το θάρρος να εκφράσουν ανοιχτά την αμφιβολία τους για την υπόσταση ή τις διαστάσεις του λεγομένου «ολοκαυτώματος». Φυλακίζονται δηλαδή για έγκλημα γνώμης, απλώς για την έκφραση μίας απόψεως, ακόμα και όταν συνοδεύουν την άποψή τους με επιστημονική τεκμηρίωση!
Αυτά είναι λοιπόν τα περιθώρια και οι διαστάσεις της ελευθερίας και της ελευθεροφωνίας στα πλαίσια της μεταπολεμικού εβραιοκίνητης δημοκρατίας τόσο στην Γερμανία όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο όλο. Είσαι ελεύθερος να πεις ο,τιδήποτε αρκεί να μην αγγίξεις τις «ιερές αγελάδες» της εβραϊκής βιομηχανίας του ψεύδους.
Δεν ζητούμε δικαιοσύνη –τι είδους δικαιοσύνη να περιμένει κανείς από ένα διεστραμμένο καθεστώς, θεμελιωδώς άδικο εξ’ υπαρχής (με πλατωνικούς όρους). Ούτε επιζητούμε να ανοίξουμε τα μάτια στο ευρύ κοινό, γιατί όποιος δεν έχει ακόμη αντιληφθεί την, υπό ψευδοδημοκρατικό κάλυμμα, σιωνιστική πανουργία και δολοπλοκία, είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί (από εθελοτυφλία ή ηλιθιότητα). Απευθυνόμαστε όμως στους νέους συναγωνιστές παγκοσμίως που διατηρούν ακόμα την αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στην Φυλή, που πιστεύουν ακόμα στην υπεράσπιση της Αλήθειας και τους καλούμε να αγωνιστούν με αυταπάρνηση και επιμονή. Ας είναι ο Αγώνας αυτός η παρακαταθήκη της ζωής μας.