Ουκρανία: Ψήφισαν νόμο που απαγορεύει την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα.

Αντίθετα με ότι συμβαίνει στην χώρα μας όπου οι κρατικές αρχές στηρίζουν και προωθούν με κάθε τρόπο την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, το Ουκρανικό κοινοβούλιο υιοθέτησε την Τρίτη νομοσχέδιο που την απαγορεύει και μάλιστα επιβάλλοντας βαριές ποινές σε όσους παραβαίνουν τον νόμο.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από 289 βουλευτές σε σύνολο 450 και προβλέπει ποινές φυλακίσεως έως και 5 ετών και πρόστιμα ύψους 500 ευρώ για όσους παράγουν, διανέμουν, πωλούν ή εισάγουν έργα τα οποία θεωρείται ότι προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία.

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν τόσο βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση όσο και αυτοί της αντιπολιτεύσεως.

Η Ουκρανοί βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο αγνοώντας πλήρως της παραινέσεις “Μη” Κυβερνητικών Οργανώσεων που προπαγανδίζουν υπέρ της ομοφυλοφυλίας, (όπως και υπέρ της λαθρμεταναστεύσεως και της Σιωνιστικής παγκοσμιοποιήσεως) , όπως η “Διεθνής Αμνηστία” και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τον περασμένο Μάιο οι Ουκρανικές αρχές ματαίωσαν την καρναβαλική “παρέλαση” ομοφυλόφιλων στο Κίεβο επικαλούμενες λόγους ασφαλείας, μετά από την μαζικότατη απήχηση που είχαν οι κινητοποιήσεις που διοργάνωσαν διάφορες οργανώσεις Ουκρανών εθνικιστών και εθνικοσοσιαλιστών.