To 51% των Γερμανών επιθυμεί να επιστρέψει η Γερμανία ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. Μόλις το 29% επιθυμεί την παραμονή στο Ευρώ!

Μπορεί στην Ελλάδα οι διάφορες “μνημονιακές” (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ) και “αντιμνημονιακές” δυνάμεις (από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι διαφόρους αυτοαποκαλούμενους ως “πατριώτες” και “εθνικιστές”) να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν μέσα από τις τηλεοράσεις και από το διαδίκτυο τους πνευματικά ευνουχισμένους νεοέλληνες με ισχυρισμούς όπως ότι “η παραμονή στην Ευρωζώνη είναι μονόδρομος”, ότι “πρέπει να παραμείνουμε στο Ευρώ διότι το έχουμε πληρώσει ακριβά” αλλά και ότι “από η πολιτική που ακολουθείται σήμερα στην Ευρωζώνη ωφελεί τους Γερμανούς”, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Όπως ακριβώς λέγαμε ξεκάθαρα από πολύ πριν από την εφαρμογή του κοινού νομίσματος, η δημιουργία της Ευρωζώνης δεν ήταν παρά ένα ακόμη μέτρο για το χτύπημα των όποιων στοιχείων εθνικής οικονομίας είχαν απομείνει στις χώρες της Ευρώπης και τον ακόμη βαθύτερο και πλήρη ασφυκτικό εγκλωβισμό της οικονομίας των Ευρωπαϊκών εθνών από τους Σιωνιστές τραπεζίτες , χρηματιστές, μεγαλεμπόρους και από τα ελεγχόμενα από τον Σιωνισμό δίκτυα των πολυεθνικών, των μονοπωλίων και των καρτέλ. Οι κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωζώνης θα είχαν ως αποτέλεσμα να πλήξουν όχι μόνο τις μικρότερες οικονομικά χώρες όπως η Ελλάς, αλλά κάθε Ευρωπαϊκή χώρα, προς όφελος του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού τοκογλυφικού παρασιτικού Σιωνισμού.

Τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής στην Ελλάδα όλοι τα γνωρίζουμε καθώς τα βιώνουμε καθημερινά.

Στην Γερμανία μπορεί η κατάσταση να απέχει πολύ από αυτήν της σημερινής Ελλάδος, όμως το βιοτικό επίπεδο του Γερμανικού λαού και το πραγματικό του εισόδημα έχουν κατέλθει κατά πολύ την τελευταία δεκαετία ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της ίδιας ληστρικής πολιτικής των Σιωνιστών τραπεζιτών και των κερδοσκόπων που ακολουθείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και πλήττει και την Ελλάδα. Ακόμη και εταιρίες κολοσσοί όπως η Siemens, η BASF και άλλες κάνουν απολύσεις και μειώνουν την παραγωγή , ενώ ακόμη και οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρά προβλήματα. To δημόσιο χρέος της Γερμανίας προς τους Σιωνιστές τοκογλύφους ξεπερνάει τα 2 τρις Ευρώ και αυτός που πληρώνει τους τόκους είναι ο Γερμανικός λαός όπως συμβαίνει και με τους Έλληνες.

Αντίθετα με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα όπου οι νεοέλληνες αποβλακωμένοι από την προπαγάνδα “μνημονιακών” και “αντιμνημονιακών” δυνάμεων συνεχίζουν κατά την πλειοψηφία τους να δηλώνουν ότι επιθυμούν την παραμονή της χώρας μας στο Ευρώ και μάλιστα…”με κάθε θυσία”, στην Γερμανία τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Η δημοσκόπηση της εταιρίας Emnid που διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας «Bild am Sonntag» και δημοσιεύθηκε σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου 2012 έδειξε ότι το 51% των Γερμανών θεωρούν πως η χώρα τους θα ήταν καλύτερα να βγει εκτός της Eυρωζώνης και να επιστρέψει στο Εθνικό της νόμισμα και μόλις το 29% ότι επιθυμεί να παραμείνουν στο Ευρώ!

Στην ίδια δημοσκόπηση το 71% των Γερμανών δηλώνουν ότι επιθυμούν να δουν και την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης.

Θα αποτελούσε μια πολύ θετική εξέλιξη η διάλυση της Ευρωζώνης , εάν όμως προκύψει υπό τον άξονα των ιδεών για κατάργηση του παρασιτισμού, την δημιουργία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ οικονομίας και την απελευθέρωση των εθνών της Ευρώπης από τα δεσμά των Σιωνιστών τοκογλύφων και την δημιουργία μιας Νέας Ευρώπης με ισότιμη και αρμονική συνεργασία μεταξύ των εθνών της , βασισμένη στην κοινή τους παράδοση και την κοινή τους φυλετική καταγωγή και OXI εάν συμβεί ως ένα ακόμη κερδοσκοπικό σχέδιο κυρίως υπερατλαντικών (επίσης Σιωνιστικών) συμφερόντων που προσπαθούν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό που δέχονται από την Ευρωπαϊκή οικονομία , να πλήξουν το Ευρώ και να ρίξουν τις τιμές των παραγωγικών δομών σε εξευτελιστικά επίπεδα ώστε στην συνέχεια να τις αγοράσουν φθηνά.

Καλούμε λοιπόν τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες, να απεγκλωβιστούν από τις λογικές των δήθεν “μονοδρόμου” της “παραμονής στο Ευρώ με κάθε θυσία” και ότι “μιας και το έχουμε ήδη πληρώσει ακριβά”, δηλαδή μιας Ευρώπης και μιας Ελλάδος κυριαρχούμενης από τους Σιωνιστές τοκογλύφους , που προβάλλεται τόσο από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τις διάφορες δήθεν “πατριωτικές” και “εθνικιστικές” πολιτικές συνιστώσες του φαυλοκρατούμενου και φαυλοκρατικού συστήματος, αλλά και από την αντιφυλετική υπερατλαντικής προελεύσεως προβοκάτσια του “αντιγερμανισμού” και να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα των εθνών της Ευρώπης για την απελευθέρωσή τους από την Σιωνιστική τυραννία, για την δημιουργία μιας Νέας Ευρώπης με άξονα την κοινή μας Αρία παράδοση και τον αυθεντικό Ελληνικό και Ευρωπαϊκό πολιτισμό.