Ενάμισι εκατομμύριο Ευρώ δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, για 50 τάφους ισλαμιστών λαθρομεταναστών!

Στην δημιουργία χώρου ταφής για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που διαμένουν στην πόλη του Ηρακλείου προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου με μια εργολαβία ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που ξεκίνησε ήδη! 30.000 Ευρώ δηλαδή ο κάθε τάφος για κάποιον που εισήλθε παράνομα στην χώρα μας είτε για να στερήσει θέσεις εργασίας από τους Ελληνες, είτε για να πουλάει παράνομα προϊόντα “μαϊμού” στους δρόμους, είτε για να “πλένει” (λερώνει) τα τζάμια διερχομένων αυτοκινήτων στα φανάρια, είτε για να ασχοληθεί με την επικερδή δραστηριότητα των …ληστειών, των διαρρήξεων και των δολοφονιών . είτε για να …διασκεδάσει τα υπάνθρωπα ένστικτά του με τους βιασμούς Ελληνίδων , αλλά ακόμη και ανηλίκων αγοριών.

Ο χώρος αποφασίστηκε να διαμορφωθεί σε ξεχωριστό σημείο, μέσα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, με τους τάφους να πληρούν τις προϋποθέσεις της θρησκείας των μουσουλμάνων που θέλουν το σώμα του νεκρού να “κοιτάει” προς τη Μέκκα.

Αυτός ο χώρος θα είναι ο δεύτερος χώρος ενταφιασμού μουσουλμάνων στην Ελλάδα με τον πρώτο να βρίσκεται στην Κομοτηνή.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχουν Ελληνικές οικογένειες ανέργων (μεταξύ αυτών και άτομα που υπήρξαν επιχειρηματίες ή και επιστήμονες) που δεν έχουν πλέον ούτε παροχή νερού στο σπίτι τους, καθώς ο δήμος το έκοψε γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τα δημοτικά τέλη που έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, διότι ο δήμος απαιτεί έσοδα ώστε να μπορεί να πληρώνει τα …νεκροταφεία των ισλαμιστών λαθρομεταναστών και άλλα τέτοια “χρήσιμα” έργα.