Στο Ισραήλ εξέλεξαν την …”Μις Ολοκαύτωμα”!

Δεν είναι η πρώτη φορά που καλλιστεία προκαλούν θόρυβο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σιωνιστικός υποπολιτισμός της μυθολογίας του δήθεν “Ολοκαυτώματος” ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του παραλόγου. Αλλά τα “καλλιστεία” “ομορφιάς” για την “Μις Ολοκαύτωμα” που διοργανώθηκαν στις 28 Ιουνίου στο Ισραήλ ξεπέρασαν κατά πολύ τόσο τα όρια του παραλόγου όσο και τα όρια της απόλυτης γελοιότητος.

Η τελετή διοργανώθηκε στην πόλη Χάιφα, στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής της οργανώσεως Yad Ezer L’Haver. Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από 14 άτομα και επέλεξε τις 14 φιναλίστ ανάμεσα στα 300 άτομα που διαγωνίστηκαν.

Οι 14 φιναλίστ ήταν από 74 ως 97 ετών και στάθηκαν μπροστά σε ένα κοινό 600 θεατών, μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες υπουργοί του Ισραήλ που ισχυρίζονται ότι επιβίωσαν από “στρατόπεδα συγκέντρωσεως”.

Οπως σε όλα τα καλλιστεία ομορφιάς οι κριτές ακολούθησαν τους όρους επιλογής μεταξύ των οποίων εκτός από την…”ομορφιά” ήταν και η φαντασία της διαγωνιζομένης, που κρίθηκε από την “προσωπική ιστορία” που διηγήθηκε η καθεμία με την υποτιθέμενη δική της “εμπειρία” από τα “στρατόπεδα συγκέντρωσεως”.

Στη συνέχεια οι υποψήφιες για τον τίτλο της Μις Ολοκαύτωμα παρήλασαν στο κόκκινο χαλί, ντυμένες με μακριά τουαλέτα και κοσμήματα. Παρουσίασαν τον εαυτό τους και διηγήθηκαν τις …”αναμνήσεις τους” από τον πόλεμο.