ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τις διάφορες επί μέρους πτυχές και για τις αντιφάσεις (σε επίπεδο οργανωτών, ομιλητών κ.λπ.) του δευτέρου υπέρ των ιστορικών δικαίων του μακεδονικού Ελληνισμού συλλαλητηρίου, του συλλαλητηρίου των Αθηνών, της Κυριακής 4-02-2018, το οποίο απεδείχθη, κατά τρόπο εντυπωσιακό, αναλόγως ογκώδες του αντιστοίχου προηγηθέντος της Θεσσαλονίκης – παρά τις αστείες προσπάθειες των συριζαϊκών παπαγαλακίων να το υποβαθμίσουν, ισχυριζόμενοι ψευδώς (και αυτογελοιοποιούμενοι) πως ο αριθμός των διαδηλωτών ήταν … μικρός! Όπως καλά γνωρίζουν όσοι βίωσαν το γεγονός  αλλά και όπως τα φωτογραφικά τεκμήρια, που κάνουν τον γύρο του κόσμου, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας, η προσέλευση του λαού υπήρξε πρωτοφανής!
Ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες απλοί Έλληνες συνέρευσαν μαζικώς στην κεντρική πλατεία των Αθηνών με κάθε μέσο, από κάθε γωνιά της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδος, μη υπολογίζοντας κόπους και κόστος, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι η Ιδέα του Έθνους και η Τιμή της Πατρίδος, παρά την πορεία γενικευμένης παρακμής των μεταπολιτευτικών δεκαετιών, μπορούν ακόμα να συγκινούν την λαϊκή ψυχή, επιτρέποντας έτσι την ανάδειξη κάποιων ψηγμάτων αισιοδοξίας ως προς την προοπτικήν αφυπνίσεως και ανατάξεως της δεινότατα χειμαζομένης Ελλάδος.
Τους «πόνεσαν» πολύ τους ανθέλληνες μπολσεβίκους του κυβερνητικού συρφετού (και τους “φιλελέφτ” συνοδοιπόρους των) τα δύο συλλαλητήρια, Αθηνών-Θεσσαλονίκης, παρ᾿ ότι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποθαρρύνουν, να χλευάσουν και κυρίως να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, εξαπολύοντας προς τούτο τα πειθήνια ενεργούμενα του Συστήματος, τα λυσσασμένα παρακρατικά αναρχόσκυλα…
Το ΑΡΜΑ έδωσε το παρόν και στο συλλαλητήριο των Αθηνών. Η ομάδα των συναγωνιστών κινήθηκε συντεταγμένα από το ύψος του Ζαππείου και παραλλήλως προς το μέτωπο της Βουλής, φωνάζοντας τα προεπιλεγμένα μας και μη τετριμμένα συνθήματα, που παρεκίνησαν τους συρρέοντες διαδηλωτές να τα επαναλαμβάνουν, για να λάβει εν συνεχείᾳ θέση στην γωνία του Ξενοδοχείου Μ. Βρετανία, όπου ήσαν συγκεντρωμένες διάφορες εθνικιστικές ομάδες. Ακολούθως η ομάς του ΑΡΜΑτος συμμετέσχε, από κοινού με διαφόρους εθνικιστάς, σε απόπειρα ελιγμού αποκρούσεως των συγκεντρωμένων στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου αναρχοκομμουνιστών που, ως γνήσιοι εγκληματικοί συμμορίτες, καραδοκούσαν ώστε κατὰ την θρασύδειλη τακτική τους να επιτεθοῦν σὲ ξεμοναχιασμένες μικρὲς ομάδες ἢ άτομα κινούμενα προς ἢ από την συγκέντρωση – συμμορίτες τους οποίους ωστόσο και πάλι προστάτευαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που απεναντίας κινήθηκαν εναντίον των εθνικιστών με σκοπό να τους απωθήσουν και αποκόψουν. Τελικώς η πομπή του ΑΡΜΑτος επέστρεψε στην πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας συνθήματα και ρίπτοντας φυλλάδια εν μέσῳ του πλήθους.