Έτσι διαμορφώνει ο διεθνής σιωνισμός την κοινή γνώμη ενάντια στις κυβερνήσεις που δεν δηλώνουν υποτέλεια

“Στημένες” φωτογραφίες και βίντεο, με τα οποία τροφοδοτούν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, και στην συνέχεια αναπαράγουν διεθνώς τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του διεθνούς Σιωνισμού, μαζί με τους σφογγοκωλάριους των “ανθρωπιστικών” οργανώσεων.

Το “θύμα” του “τυραννικού αντιδημοκρατικού καθεστώτος” (το εκάστοτε καθεστώς συχνά είναι εκλεγμένο με δημοκρατικές εκλογές, αλλά χαρακτηρίζεται έτσι επειδή έχει έρθει σε τριβή με τον άξονα ΗΠΑ-Ισραήλ, καθώς η “αντιδημοκρατικότητα” ταυτίζεται στην διεθνή κοινή γνώμη με τον Ιουδαίο Σατανά), έχει συνήθως το επιπλέον “προσόν” να ανήκει και σε κάποια “ευαίσθητη” κοινωνική ομάδα”, ώστε να χρησιμοποιούνται άμεσα και οι στημένοι από την Νέα τάξη μηχανισμοί των “Μη” Κυβερνητικών Οργανώσεων για την υπεράσπιση αυτών των ομάδων. Το υποτιθέμενο “θύμα” λοιπόν μπορεί να είναι είτε μέλος κάποιας “μειονότητας” (π.χ. η περίπτωση επεμβάσεως στο Κόσοβο με τους δήθεν “μαζικά σφαγιασθέντες” μουσουλμάνους), είτε ζώα και πτηνά (π.χ. το βίντεο με τους Κορμοράνους μέσα στο πετρέλαιο, από τελείως διαφορετική γεωγραφική περιοχή και χρονιά, που παρουσιάστηκε ως βίντεο από το Ιράκ), είτε γυναίκα όπως στο παρελθόν με τις μπούργκες του Αφγανιστάν ή όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο από το Ιράν. Θυμηθείτε και το στημένο βίντεο από δήθεν “υποστηρικτές του Τσάβες” στην Βενεζουέλα που “δολοφονούσαν διαδηλωτές”, μετά την προβολή του οποίου από τα κανάλια ακολούθησε πραξικόπημα της CIA και ανατροπή του Τσάβες. Στην συνέχεια οπαδοί του Τσάβες, κατέλαβαν τηλεοπτικό σταθμό, από τον οποίον προέβαλαν βίντεο που απεκάλυπτε την αλήθεια, για να ακολουθήσει στρατιωτικό πραξικόπημα υπέρ του Τσάβες, και επανακατάληψη της εξουσίας από τον ίδιο! Τηλεοπτική Δημοκρατική εξουσία!

Και πάντα φυσικά οι πρώτοι στην “εναλλακτική ενημέρωση” με την αναπαραγωγή του κατασκευασμένου υλικού από τις μυστικές υπηρεσίες του διεθνούς Σιωνισμού, είναι φυσικά τα χρηματοδοτούμενα από τον Σόρος Ιντυμίντια…

Δείτε , στο βίντεο που προβλήθηκε τότε στα διεθνή ΜΜΕ, το πως σκηνοθετούν το βίντεο της “δολοφονίας” , με την “διαδηλώτρια” να ξαπλώνει κάτω και οι “δύστυχοι συγγενείς της που την “θρηνούν” να της αδειάζουν στο πρόσωπο την Κέτσαπ. Καλή όρεξη!


Επί της ουσίας, διαπιστώνουμε μεταξύ άλλων τα εξής:

1) Το παγκόσμιο σιωνιστικό καθεστώς , δεν αρκείται στο να βρίσκει τρόπους να επιβάλλει τις εγκληματικές πολιτικές του. Επιδιώκει, και πετυχαίνει , να έχει και την συναίνεση της πλειοψηφίας της διεθνούς “κοινής γνώμης” , δηλαδή της “γνώμης” του μαζανθρώπου , στα εγκλήματα αυτά.
2) Ο μαζάνθρωπος όμως, δεν έχει δική του γνώμη. Η “γνώμη” του, διαμορφώνεται μέσα από υποβολές , που δέχεται διαρκώς από ένα ολόκληρο σύστημα , που διαμορφώνουν με μεγάλη επιτυχία ολόκληρο το ενσωματωμένο στο σύστημα “διαφορετικό φάσμα” υποτιθέμενων “διαφορετικών” μεταξύ τους αλλά ταυτόσημων στην ουσία τους απόψεων.
3)Ως τέτοιες υποβολές, πριν από ΚΑΘΕ σημαντική εξέλιξη /αλλαγή τακτικής από το σύστημα, προβάλλονται ή κατασκευάζονται διάφορες, αληθινές ή ψευδείς (λίγη σημασία έχει)” ειδήσεις” και γεγονότα ,για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη.

Παραδείγματα για τέτοιες υποβολές υπάρχουν χιλιάδες… Και δεν είναι μόνο τα πραξικοπήματα και επεμβάσεις σε Σερβία, Βενεζουέλα, Ιράν κ.λ.π. που αναφέρθησαν παραπάνω. Από τα γεγονότα στους Διδύμους πύργους και η προβολή του “κινδύνου” της υποτιθέμενης οργανώσεως “Αλ κάιντα” και τους Εβραιους δημοσιογράφους που αποκαλύφθηκε ότι είχαν φορέσει περούκες και γένια και γύριζαν βίντεο παριστάνοντας τον “Μπιν Λάντεν” και την Σιωνιστική επίθεση στο Ιράκ και το Αφγανιστάν μέχρι και τον “εμπρησμό της συναγωγής στα Χανιά από ακροδεξιούς” ,που όταν ανακαλύφθηκε ότι ήταν Αμερικανικής και Βρετανικής υπηκοότητος και εργάζονταν στην ΝΑΤΟική βάση της Σούδας, πριν από την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου για το μεταναστευτικό , ή ακόμη και η προβολή “θυμάτων ρατσιστικώνχτυπημάτων” από κανάλια και ΜΜΕ, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 90 και την μαζική εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην χώρα μας από κάθε γωνιά της Αφρικής και της Ασίας.

O κόσμος ολόκληρος κινείται σε ένα φαντασιακό. Ο κορμοράνος του Ιράκ – που η φωτογραφία του είχε τραβηχτεί στη Βρετάνη επίσης ένα από τα ρεπορτάζ που μετέδωσε το CNN εκείνη την εποχή, παρουσίαζε μια νεαρή Κουβεϊτιανή νοσοκόμα που διηγούνταν με λυγμούς και λεπτομέρειες την εισβολή των Ιρακινών στρατιωτών στο μαιευτήριο της πόλης του Κουβέιτ και την αρπαγή των λεχωνών, αφού πρώτα τους απέσπασαν τα νεογέννητα που κείτονταν νεκρά στο πάτωμα! Ηταν όλα ψέματα: η “νοσοκόμα” ήταν η κόρη του Κουβεϊτιανού πρέσβη στην Ουάσιγκτον, φοιτήτρια στις ΗΠΑ. Και η ιστορία με τις λεχώνες ήταν ένα σενάριο γραμμένο από τον Μάικ Ντίβερ, πρώην σύμβουλο σε θέματα επικοινωνίας του προέδρου Ρίγκαν, και την αμερικανική εταιρία δημοσίων σχέσεων “Χιλ και Νόουλτον”, η οποία πληρώθηκε για το “ρεπορτάζ” από την κυβέρνηση του Κουβέιτ!, οι λεγόμενες “σφαγές στην Τιμισοάρα” που στην συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν τίποτε άλλο απο νεκρούς που χωρίς κανένα ενδοιασμό ξέθαψαν απο τους τάφους τους και τα παρουσίασαν ως νεκρούς των συγκρούσεων.

4)Τέτοιες υποβολές, θα ήταν εντελώς αδύνατον να είχαν οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχε διαμορφωμένο και κυρίαρχο το είδος του υπανθρώπου/μαζανθρώπου μαζί με το “αξιακό” του σύστημα, που τον κάνει απόλυτα ευάλωτο και κατευθυνόμενο από τέτοιου είδους υποβολές.

5)Ξεκινώντας από τις κατώτερου είδους δεξιότητες, και ανεβαίνοντας προς τα πάνω σε επίπεδο πνεύματος, μπορούμε να πούμε ότι από αυτό το είδος υπανθρώπου μαζανθρώπου λείπουν μεταξύ πολλών άλλων τα εξής:

-Το ένστικτο της αυτοσυντηρήσεως, του εαυτού αλλά και του είδους που υπάρχει σε κάθε είδος ζώου, από τα εξελιγμένα ζώα μέχρι και σε μονοκυτταρικούς οργανισμούς. Ο λευκός άνθρωπος αντίθετα αδιαφορεί για την εξαφάνιση του είδους του, μετά από την θέαση μερικών ιστοριών “καημένων μεταναστών” στην TV του… Αδιαφορεί και για την απειλή απέναντι στην ίδια την επιβίωση του εαυτού του, είτε από την αύξηση της εγκληματικότητας, είτε από την οικονομική κατάρρευση , που φέρνουν οι λαθρομετανάστες, είτε από ενδεχόμενες εξεγέρσεις , δολοφονίες και λεηλασίες λευκών από μουσουλμανικούς ασιατικούς και αφρικανικούς πληθυσμούς που είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν μια ενδεχόμενη πλήρη οικονομική κατάρρευση του συστήματος, μια κατάρρευση την οποία η ίδια η πολιτική της λαθρομεταναστεύσεως είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που την τροφοδοτεί.

-Στοιχειώδεις βιολογικές/υλικές αισθήσεις, όπως η όραση , που υπάρχουν πολύ αναπτυγμένες σε άλλα είδη ζωής, χάνουν την λειτουργία τους στον σύγχρονο άνθρωπο, αν υποστεί προηγουμένως κατάλληλη ψυχική διάβρωση/αλλοτρίωση. Ακόμη και αν το βίντεο π.χ. παραπάνω δείχνει κάποιον να αδειάζει την κέτσαπ στο πρόσωπο της “διαδηλώτριας”, ο τηλεθεατής αδυνατεί να το δεί, καθώς το “αλάθητο” και η “αξιοπιστία” τηλεοράσεως και δημοσιογράφων, ως “αξίες”, έχουν μεγαλύτερη ισχύ από την αίσθηση της οράσεως, και την παρεμποδίζουν να λειτουργήσει όταν χρειαστεί.
ΜΜΕ, δημοκρατία κλπ, έχουν δημιουργήσει τέτοιες βαθειά ριζωμένες στην συνείδηση του μαζανθρώπου “αξίες”, ώστε να λειτουργούν όμοια με ψυχοσωματικά φαινόμενα θρησκευτικού παροξυσμού που παρατηρούνται σε άλλες Ιουδαϊκές θρησκείες (και η “δημοκρατία” δεν είναι παρά εξελιγμένο σύγχρονο θρησκευτικό δόγμα Ιουδαϊκού τύπου).

Χιλιάδες πιστοί του Ιουδαιοχριστιανισμού βρισκόμενοι μπροστά στα μάτια τους στο σώμα του δύστυχου Βησσαρίωνος που σάπιζε και βρομούσε, το έβλεπαν ως “αναλλοίωτο” και ότι “ευωδίαζε”, διότι αν εμπιστεύονταν τις αισθήσεις τους και την όρασή τους, αυτό θα έρχονταν σε σύγκρουση με τη βαθειά μέσα τους ριζωμένη “αξία” του “αλάθητου” των ιερέων του Ιουδαιοχριστιανισμού, “αξία” ισχυρότερη από τις ίδιες τους τις αισθήσεις!

Εκατομμύρια πιστοί της “δημοκρατίας”, έχοντας μπροστά στα μάτια τους το βίντεο της “μάρτυρος” (με την ιουδαϊκή έννοια του μάρτυρος σε αντίθεση με το Άριο πρότυπο του ήρωος) “διαδηλώτριας” στο Ιράν, δεν μπορούσαν να δουν το ότι κάποιοι της έριχναν κέτσαπ, διότι αν εμπιστεύονταν τις αισθήσεις τους και την όρασή τους, αυτό θα έρχονταν σε σύγκρουση με τη βαθιά μέσα τους ριζωμένη “αξία” του “αλάθητου” των ιερέων της “δημοκρατίας”, “αξία” ισχυρότερη απο τις ίδιες τους τις φυσικές αισθήσεις!

-Η ικανότητα παραγωγής συλλογισμών/συμπερασμάτων από κάποιες αρχικές προτάσεις, η ικανότητα δηλαδή της εκτελέσεως πράξεων “μαθηματικής λογικής” τύπου Μπέρτραντ Ράσελ, δεν έχει καμία “επιστημονική” αξία καθότι είναι πολύ κατώτερη ανθρώπινη ικανότητα από αυτές που απαιτούν η ενόραση και η διαίσθηση . Την ικανότητα αυτή , μπορούν να την έχουν διάφοροι μεταχειρισμένοι παλαιοί και άχρηστοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αξίας ελάχιστων ευρώ που μπορεί κανείς εύκολα να βρει και να αγοράσει από τσιγγάνους πλανόδιους πωλητές στο Μοναστηράκι, όμως και αυτήν ακόμη την έχει χάσει ο “σύγχρονος” άνθρωπος.
Αν την είχε, ακόμη και με το χείριστο αξιακό υπόβαθρο, αυτό που αρνείται την φυλετική και εθνική υπόσταση του ανθρώπου και μιλάει για την “πανανθρώπινη αξία της ζωής” ανάμεσα σε ζωές που είναι “ίσες μεταξύ τους” , και με την αριθμητική λογική του “δικαίου της πλειοψηφίας” που προάγει η δημοκρατία, θα κατέληγε στο συμπέρασμα, ότι ακόμη και αν όντως είχε χαθεί η ζωή κάποιου η κάποιων “διαδηλωτών” σε κάποιες χώρες που η κυβέρνηση τους βάλλονταν από ΗΠΑ Ισραήλ και τον διεθνή Σιωνισμό, αυτή η ζωή είναι μηδενική μπροστά στις εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν και χάνονται καθημερινά από τα εγκλήματα του διεθνούς Σιωνισμού, με πιο ορατά αυτά των στρατιωτικών του επεμβάσεων.

-Φυσικά από τον “σύγχρονο” άνθρωπο, λείπει και κάθε δυνατότητα για διαίσθηση και ενόραση.

6)Αντί αυτών των παραπάνω δεξιοτήτων , υπάρχει ένα αφύσικο και ιουδαιοχριστανικής προελέυσεως “αξιακό” υπόβαθρο… με βάση το οποίο μεταξύ άλλων:

-Οι ελάχιστοι λαθρομετανάστες που χτυπήθηκαν από ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις με πιο ακραία αυτή του Καζάκου, αξίζουν πολύ περισσότερο από τους χιλιάδες δολοφονημένους Έλληνες και τις χιλιάδες βιασμένες Ελληνίδες από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, καθώς οι λαθρομετανάστες εμφανίζονται κατ’ αναλογίαν των “αδυνάτων” και “φτωχών”, στο όνομα της “προστασίας” των οποίων δρα πάντα ο Ιουδαϊσμός στην δύση. (Από την επιβολή του Χριστιανισμού με χιλιάδες σφαγές φορέων του Αρίου και Ελληνικού πνεύματος μέχρι την Γαλλική και την Οκτωβριανή επανάσταση ή την επέμβαση στην Γουγκοσλαβία και το Αφγανιστάν, ο “σκοπός” ήταν η προστασία των “αδυνάτων” και “ανυπεράσπιστων” που εμφανίζονταν και ως “μάρτυρες”)

-Αυτή η λογική πλέον υπερβάινει ακόμη και τα όρια του αντιφυλετικού πανανθρωπισμού, και του ίδιου του Χριστιανισμού…Πλέον οι “αδύνατοι” μπορεί να είναι ακόμη και ζώα ή πουλιά. Έτσι με αυτήν την λογική οι κορμοράνοι (που δε υπήρξαν ποτέ στο Ιράκ ) άξιζαν πολύ περισσότερο στα μάτια των δονούμενων από θρησκευτικό παροξυσμό της θρησκείας και δόγματος του δημοκρατικού θρησκεύματος “φιλόζωων” ,από ότι τα εκατομμύρια νεκρών Ιρακινών που θα είχε μια επερχόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση…

ΠΗΓΗ