“Τυφλή” δικαιοσύνη

6363597-9597585Εξοργιστικά ελαφριές και άδικες, ακόμα και για τους πλέον “ανοιχτόμυαλους”, είναι οι αποφάσεις των δικαστηρίων για δύο υποθέσεις βιασμού ανηλίκων σε Αγγλία και Γαλλία.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον βιασμό ενός πεντάχρονου(!) από έναν 15χρονο λαθρομετανάστη. Ο εν λόγω υπάνθρωπος, μετά το πέρας της αποτρόπαιας πράξης του, απείλησε τον πεντάχρονο πως αν μιλούσε σε κάποιον για το περιστατικό, θα τον έκανε κομματάκια! Η ποινή-χάδι που του επέβαλε το δικαστήριο γι᾿ αυτό το χυδαίο έγκλημα είναι … η παρακολούθηση ενός προγράμματος επανένταξης νέων (Youth Rehabilitation Order) και κάποια περιοριστικά μέτρα, ενώ για τον πατέρα του η απόφαση ήταν να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα καθοδήγησης για γονείς (Parenting Order).

Στην δεύτερη περίπτωση, το εξ Ανατολής απόβρασμα που βίασε ένα οχτάχρονο κοριτσάκι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός μόνον έτους! Ο ίδιος δε είχε καταδικαστεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα με την … βαρυτάτη ποινή των 4 μηνών(!), επικαλείται δε ως δικαιολογία για την πράξη του τον ρατσισμό που εβίωνε.

41-328x330Αναρίθμητες παρόμοιες αναφορές έρχονται ἀπ᾿ όλες τις μεριές της Ευρώπης, μάλιστα δε από την Σκανδιαναυΐα, όπου κατά σύστημα αθωώνονται αλλόφυλοι βιασταί κοριτσιών, καθώς οι μαρξιστοκουλτουριάρηδες «ουμανιστικοί» δικασταί, ακόμη δε περισσότερο οι δικαστίνες, επικαλούνται αβεβαιότητα ως προς το κατά πόσον υπήρχε η συναίνεση της κορασίδος, και στις πιο καταφανείς και εξώφθαλμες ακόμη περιπτώσεις! Προφανώς όλες αυτές οι φλογερές φεμινίστριες αναδιπλώνουν όλες τους τις φεμινιστικές παρταλοπαντιέρες και παραδίδονται άνευ όρων και ορίων μόλις το χρώμα του ανδρός δεν είναι πλέον λευκό!!!

Πρόκειται περί βαθυτάτης ψυχωσικής βλάβης, με όλα τα γνωρίσματα της μανιώδους και αλόγου καταλήψεως…

Είναι άρα ξεκάθαρο ότι και η «δικαιοσύνη» αποτελεί πλέον ένα όργανο του αντιρατσισμού και της επιβολής των φύσει μη λειτουργικών πολυφυλετικών κοινωνιών. Αθωώνοντας κατ’ ουσίαν τους δράστες τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων, κηρύσσει και επιτάσσει από μέρους της την εξαναγκαστική και πάση θυσία επιβολή εισαγομένων αλλοφύλων πληθυσμών, μάλιστα δε τυγχανόντων ειδικών δικαιωμάτων ακόμη και στο έγκλημα και ειδικής ορθοπολιτικής προστασίας, που όμως δεν θα οδηγήσει σε μία κοινωνία συναδέλφωσης, ειρήνης κι αγάπης των λαών όπως διακηρύσσουν και προσχηματίζονται αλλά σ᾿ έναν εφιαλτικό υπόκοσμο τύπου Βενεζουέλας, στον οποίο ο (βαθμηδόν εκμηδενιζόμενος!) Λευκός θα αποτελεί έναν υποδεέστερο και δουλικό τύπο ανθρώπου, ανήμπορο να αντιδράσει και να διεκδικήσει ακόμα και το πλέον στοιχειώδες του το δίκιο!

Κι όλα αυτά μέσα στην ίδια του την Πατρίδα!

Πηγές: https://www.thesun.co.uk/news/2220262/teen-migrant-raped-boy-5-rehabilitation-order-derby/
http://www.fdesouche.com/809355-pour-expliquer-avoir-agresse-sexuellement-une-fillette-de-huit-ans-et-demi-il-se-dit-victime-de-racisme