Προς κατεδάφιση το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ.

 

imagesΗ Αυστριακή κυβέρνηση αποφάσισε να κατεδαφίσει το σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε μέρος εκ των παιδικών του χρόνων ο Αδόλφος Χίτλερ στην μικρή πόλη Braunau am Inn της δυτικής Αυστρίας, εγγύς των γερμανικών συνόρων. Η συστηματικώς δολία τακτική των δυτικών αρχών να καταστρέφουν, να εξαφανίζουν και να προσπαθούν να μιάνουν και να εξευτελίσουν οικίες, μνημεία, έργα τέχνης, εικόνες και κάθε τι συνδέεται με το άριο πνεύμα και ακόμα περισσότερο με την ιστορία και την Ιδέα του εθνικοσοσιαλισμού, αποκαλύπτει περισσότερο την ψυχοπαθολογική εμμονή τους και τον ανομολόγητο τρόμο τους απέναντι στην ακατάλυτη δύναμη των ιδεών και την μυστική επενέργεια των συμβόλων επί των ψυχών των αφυπνιζομένων Ευρωπαίων, παρά στρατηγική τακτική για την εξουδετέρωση ενός ορατού εχθρού. Αδυνατούν οι θρασύδειλοι και ποταποί αυτοί μικράνθρωποι να αντιληφθούν ότι η ισχύς των συμβόλων αυτών απορρέει από αιώνιες Ιδέες οι οποίες τα ενεργοποιούν και τα εμψυχώνουν, ιδέες προερχόμενες από τον κόσμο του Είναι και αντανακλώμενες δι’ αυτών στον κόσμο του γίγνεσθαι, αλώβητες και υπερβαίνουσες τους ιστορικούς φορείς των.

Ας τα γκρεμίσουν όλα, λοιπόν! Όμως, όσο ζουν και αναπνέουν συνειδητοποιημένοι Λευκοί Άνθρωποι, οι Ιδέες θα κατοικούν ασφαλείς εντός τους!

http://www.wcvb.com/national/adolf-hitlers-birth-house-to-be-demolished/42146154?utm_campaign=WCVB%2BChannel%2B5%2BBoston%2B-%2Bwcvb5&utm_medium=FBPAGE&utm_source=Social