Λαθροεποικισμός: δυστυχώς η κατάσταση εξελίσσεται όσο χειρότερα είναι δυνατόν!

ImageHandler.ashxΕνώ τα προς βορρά σύνορα της Ελλάδος παραμένουν κατ’ ουσίαν κλειστά, η εποικιστική εισβολή μεσανατολιτών, βορειοαφρικανών και κεντροασιατών μουσουλμάνων συνεχίζεται ανεξέλεγκτη (υπό τις στοργικές ευλογίες και διευκολύνσεις της Συριζαν(θ)ελ κυβερνήσεως και των ανθελληνικών «αλληλέγγυων» ΜΚΟ). Το εντεινόμενο χάος καθίσταται όλο και δυσχερέστερα διαχειρίσιμο, δεδομένου ότι στους ήδη υπάρχοντες καταυλισμούς (καθώς και τους νεόδμητους που ξεφυτρώνουν καθημερινώς σ’ όλη την χώρα), προστίθενται συνεχώς νέα κύματα επιδόξων εποίκων. Τα χειρότερα έπονται… Οι αναίσχυντοι κυβερνητικοί ολετήρες ήδη προσπαθούν να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για τον επικείμενο κατακλυσμό, διαρρέοντας συγκλονιστικούς αριθμούς της τάξεως των 100.000 -150.000 αναμενομένων αφίξεων λαθροεποίκων εντός του αμέσως επομένου διαστήματος!
Κοντά στις υπόλοιπες συμφορές, μία παράπλευρη απώλεια για την Ελλάδα αποτελεί το γεγονός ότι, ως αποτέλεσμα της ενεργού εμπλοκής των Σκοπίων στο μεταναστευτικό ζήτημα, αφενός λόγω της καταστροφικής πολιτικής της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝ(θ)ΕΛ και αφετέρου λόγω της κομβικής θέσεως των Σκοπίων στην διαδρομή των λαθρομεταναστών, κατοχυρώνεται, διά της επαναλήψεως στα διεθνή fora, τις δηλώσεις ξένων ηγετών σε διεθνείς διασκέψεις αλλά και τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ, η ιστορική πλαστογραφία του ονόματος που επιμένει να χρησιμοποιεί το ψευδεπίγραφο κρατίδιο των απογόνων των βουλγαροκομιτζήδων. Μόνιμη λεζάντα επί παραδείγματι αποτελεί το ανατριχιαστικό «βρισκόμαστε στα …Ελληνομακεδονικά σύνορα»!!!

Ήδη στην Ειδομένη συνωστίζονται άνω των 13.000! Οι λαθροέποικοι του τελευταίου κύματος (αυτοί που δυσκολεύονται να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη λόγω των περιορισμών που επεβλήθησαν στα σύνορα από τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων) υπολογίζονται από μεν την κυβέρνηση σε 32.000 από δε τον Ερυθρό Σταυρό σε 50.000. Στην πραγματικότητα, είναι βέβαιο ότι είναι πολλοί περισσότεροι… Ο «Επίτροπος Μετανάστευσης» της €.€., θέση που κατά σύμπτωση και κατά ειρωνικά τραγικό τρόπο κατέχει ένας Έλληνας πολιτικός και συγκεκριμένα ο φέρων στην πολιτική το προσωνύμιο «Mr. Τίποτα», Δημήτρης Αβραμόπουλος, διετύπωσε επισήμως πρόβλεψη για 100.000 αφίξεις μέχρι το τέλος του Μαρτίου! Προφανώς έκανε απλή αναγωγή με βάση τις καθημερινές αφίξεις των τελευταίων ημερών που υπολογίζονται το λιγότερο σε 3.000 – 4.000 ημερησίως, χωρίς όμως να υπολογίζει την λογική αύξηση των προσελεύσεων όσο ο καιρός θα βελτιώνεται.assets_LARGE_t_420_54452294
Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, η ΝΑΤΟική αρμάδα ούτε κατ’ ελάχιστον ανέκοψε τις εισβάλλουσες ορδές, παρά μόνον καθίσταται η ίδια άθυρμα στα χέρια της πανούργου εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας που φροντίζει να την εμπλέκει, με την πρόκληση καθημερινών τετελεσμένων γεγονότων, στην προώθηση της αναθεωρητικής της ατζέντας για την «γκριζοποίηση» του Αιγαίου και σε ενέργειες που συντείνουν στην προοδευτική απώλεια της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.
ImageHandler.ashx
Ο κυβερνητικός θίασος προσπαθεί τώρα να πείσει την κοινή γνώμη ότι για όλα όσα συμβαίνουν φταίνε οι «κακοί Ευρωπαίοι» και ότι η μεταναστευτική εισβολή είναι μία αναπόφευκτη κατάσταση, κάτι σαν φυσικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αποτραπεί. Νομίζουν ότι είναι εύκολο να λησμονηθεί η ανοικτή πρόσκληση που, άμα τη αναλήψει της εξουσίας, εξέπεμψε η νυν κυβέρνηση της συμφοράς στα δισεκατομμύρια των αναξιοπαθούντων της Ασίας και της Αφρικής, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν υπάρχουν σύνορα, ούτε λαθραίοι άνθρωποι» και ότι από την Ελλάδα μπορεί να υπάρξει ασφαλής μεταναστευτική δίοδος προς την Ευρώπη. Νομίζουν ότι είναι εύκολο να λησμονηθεί η φρικτή και απαισία Τασία Χριστοδουλοπούλου (της οποίας το προδοτικό έργο συνεχίζει τώρα, ο Dr. M(άιμ)μουζάλας).
Ευτυχώς, εκτός από τους αποβλακωμένους (από την αποπροσανατολιστική προπαγάνδα που εκπέμπουν τα ΜΜΕ) πολίτες, υπάρχουν και οι ενεργοί πολίτες που προτάσσουν ως πατριωτικό τους καθήκον, το ιερό δικαίωμα αυτοαμύνης απέναντι στην συντελούμενη πληθυσμιακή εισβολή, την οποία υποδαυλίζει και υποβοηθά ένα καθ’ όλα αντεθνικό καθεστώς.

Δίχως αμφιβολία, οι πιο επιβεβαρυμένες περιοχές της Ελλάδος είναι αυτή την στιγμή τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η Αθήνα και οι νομοί Θεσσαλονίκης, Πέλλης και (ιδίως) Κιλκίς. Όσον αφορά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σοβαρή αντίδραση από τον τοπικό πληθυσμό υπήρξε μόνο στην περίπτωση της Κω, αντίδραση εναντίον της κατασκευής «hot-spot», η οποία αν μη τι άλλο είχε ως αντικειμενικό αποτέλεσμα την παρατηρούμενη σχετική μείωση της διά της Κω προσελεύσεως των απροσκλήτων εποίκων. Στην Θεσσαλονίκη υπήρξε επίσης σθεναρή αντίδραση από τους κατοίκους των Διαβατών για την λειτουργία «hot-spot», πιο δραστική υπήρξε, ωστόσο, η πρόσφατη αντίδραση των κατοίκων των Γιαννιτσών, οι οποίοι φρόντισαν να πυρπολήσουν τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου που προοριζόταν για καταυλισμός μεταναστών! Στο δε γειτονικό χωριό Άθυρα (του νομού Πέλλης), σε έκταση πλησίον του οποίου προόριζε η κυβέρνηση να εγκαταστήσει καταυλισμό, κάτοικοι του χωριού, με μία ευφυέστατη νυχτερινή καταδρομική ενέργεια, όργωσαν το έδαφος της περιοχής του επίδοξου καταυλισμού, ώστε να είναι αδύνατον να εγκατασταθούν εκεί σκηνές. Με τον τρόπο αυτό έσωσαν – τουλάχιστον προς το παρόν – το χωριό τους. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν λαμπρά παραδείγματα λαϊκής κινητοποιήσεως, παρέχοντας ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να τεθούν σε επαγρύπνηση ώστε να αντισταθούν με κάθε μέσον στην εθνολογική αλλοίωση την οποία η προδοτική κυβέρνηση επιβάλλει στην πατρίδα μας μέσω της διευκολύνσεως της μαζικής εγκαταστάσεως μεσανατολιτών μουσλουλμάνων. Τέτοιου είδους αντιδράσεις αποτελούν την μοναδική εναπομείνασα ελπίδα για την σωτηρία του Ελληνικού Έθνους που διατρέχει θανάσιμη απειλή!